Sve-u-jednom sustavi kućnog kina

 

Pregled asortimana

 

Potpun paket

Okružite se čistim zvukom

Uronite u čist kinematografski zvuk

Sjednite, udobno se smjestite i prepustite se čistom zvuku. Uz 5.1.kanalni surround zvuk svaki će šapat, sudar i eksplozija oživjeti oko vas uz jasne, snažne detalje. Magnetic Fluid zvučnici uklanjanju izobličenja pomoću prigušenja vibracija i smanjenja gubitka signala, za prožimajući zvuk od kojeg ćete osjetiti trnce.

Poslušajte navijanje gomile uz način rada Football

Budite u prvom redu do terena uz način rada Football

Poslušajte bučno navijanje kao da se doista nalazite na utakmici. Način rada Football unosi atmosferu sa stadiona ravno u vaš dnevni boravak. Minimizirajte glasove komentatora i maksimizirajte zvuk gomile – osjećat ćete se kao da stojite uz sam teren.

Uživajte u 4x više detalja od Full HD rezolucije uz 4K Ultra HD

Neka vas slike preplave

Prijeđite tradicionalne granice gledanja televizije. Iskusite 4x više detalja od Full HD rezolucije uz 4K Ultra HD televizor. Otkrijte vjerne, prirodne nijanse boja uz Triluminos Colour. Bez obzira gledate li 3D Blu-ray Disc™ ili DVD, svaka scena izgleda vjernija stvarnosti.

Slušanje jednim dodirom za snažan zvuk u trenu

Jedan dodir je sve što je potrebno

Neka se vaša omiljena glazba i videozapisi nastave reproducirati na vašem telefonu i nakon što stignete kući. Jednostavno pametnim telefonom ili tabletom s tehnologijom NFC dodirnite Blu-ray ili DVD sustav kućnog kina i vaše će se pjesme i isječci s mreže usmjeravati uz jasnu sliku i moćan zvuk koji ispunjava prostor.

Sve što vam treba nalazi se na usluzi Sony Entertainment Network

Granice više ne postoje

Pogledali ste sve iz svoje zbirke filmova? Želite poslušati najnovije pjesme? Otkrijte najnovije filmske hitove, televizijske emisije, glazbu i brojne druge sadržaje iz usluge Sony Entertainment Network. Uz ugrađenu funkciju Wi-Fi dobivate najbolje s mreže, sve na jednom mjestu.

Istražite Sony Entertainment Network

Pogledajte što sve možete pronaći uz TV SideView

Nova strana sadržaja koje gledate

Emisija je završila, ali iskustvo se može nastaviti. Otkrivajte više o sadržajima koje gledate uz TV SideView. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju na svoj pametni telefon ili tablet i saznajte sve, od glumačke postave do detalja o epizodama. Potražite dodatne sadržaje – od sličnih televizijskih emisija i internetskih videozapisa do aplikacija i mrežnih sadržaja.

Unesite dašak stila uz bežično kućno kino

Nova generacija dizajna

Naši najnoviji Blu-ray i DVD sustavi kućnog kina imaju novi dizajn "sense of quartz", nadahnut glatkim rubovima i sjajnim površinama gorskih kristala. Dobivate elegantan dizajn usklađen s vašim BRAVIA televizorom. Od zvučnika do daljinskih upravljača, svaki element u vaš dnevni boravak unosi dašak profinjenog, decentnog stila.

Sustavi kućnog kina s brzom konfiguracijom zvuka

Pronađite zvuk koji vam najviše odgovara

Konfiguracija je brza i jednostavna. Jednostavno pričvrstite mikrofon koji ste primili uz svoj Blu-ray sustav kućnog kina. Jednim dodirom gumba automatska kalibracija zvučnika automatski će konfigurirati zvučnike, bez obzira na oblik ili veličinu prostorije i na mjesta na koja su zvučnici postavljeni.

Ako želite izbjeći provlačenje žica svojim dnevnim boravkom, odaberite sustav s bežičnim stražnjim zvučnicima koje možete postaviti gdje god poželite.

Otkrijte dodatnu opremu za svoj sustav kućnog kina

Dodatna oprema

Kabeli, zvučnici, priključne stanice ili 3D naočale – pronađite pravu dodatnu opremu za svoj sustav kućnog kina.

Prikaz sve dodatne opreme
Pronađite pomoć i podršku za svoj sustav kućnog kina

Pomoć i podrška

Pronađite korisničke priručnike, učestala pitanja i odgovore te druge sadržaje koji će vam pomoći da svoj sustav kućnog kina koristite na najbolji način.

Pronađite podršku na mreži
Razgovarajte s vlasnicima sustava kućnog kina na forumima

Forumi i zajednica

Razgovarajte s drugim vlasnicima sustava kućnog kina – raspravljajte o savjetima, konfiguraciji i drugim pitanjima.

Pronađite pomoć za svoj sustav kućnog kina

Oslobođeni Django © 2013 Sony Pictures Digital Inc. Sva prava pridržana.