Nagradna igra za portrete ljubimaca na portalu α Universe

Savršeni portreti za kućne ljubimce

Savršeni portreti za kućne ljubimce

Mnogi od nas imaju sreću da imaju kućne ljubimce i ti krzneni prijatelji koji dijele naše domove mogu napraviti izvrsne fotografske predmete. Sony nagrađivana tehnologija u stvarnom vremenu Eye AF sada radi sa životinjama kao i ljudima * i olakšava snimanje nevjerojatnih portreta kućnih ljubimaca. Sudjelujte u ovom natjecanju dijeljenjem fotografija vašeg portreta kućnih ljubimaca ili životinja putem Instagrama. Konkurs za prijavu bit će važeći od fotografija objavljenih na Instagramu od 1. travnja / sup & gt; Svibnja 2020. do 14. sup. Lipnja 2020. br. Tri pobjedničke slike odabrat će panel fotografskih stručnjaka, a nagrade su: br. • br. 1 Mjesto: Alpha 6600 + E 18-135mm f / 3,5-5,6 OSS komplet ILI Alpha 7 III tijelo (pobjednik po izboru) • 2 & nbsp; & nbsp; Mjesto: FE 85 mm f / 1.8 leće • 3 supdr rd / sup Mjesto: RX100 V & Unos će se ocjenjivati ​​na temelju razine kreativnosti, originalnosti i vizualno / emocionalnog utjecaja slike, a pobjednički unosi bit će objavljeni na α Universe i kanalima društvenih medija.

& sup; * Zahtijeva se softver softvera za kameru verzije 3.0 ili novije verzije za α7R III / α7 III, verzija 6.0 ili novija za α9, a inačica 2.0 ili novija za α6400. Pogledajte detalje na Sonyjevoj stranici za podršku. & Lt; / sup & gt;

Uvjeti i odredbe:

NIJE POTREBNA KUPNJA

1. Promotor Sony α Universe Instagram fotografskog takmičenja za kućne ljubimce („Contest“) je Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Ujedinjeno Kraljevstvo („Sony“). Natjecanje se ni na koji način ne sponzorira, podržava ili upravlja s njim ili ga povezuje s Instagramom. Instagram ovim putem potpuno oslobađa svake odgovornosti svakog sudionika u ovom Natječaju.

2. Natječaj je otvoren za osobe starije od 18 godina koji imaju osobni Instagram račun i imaju prebivalište u Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Italiji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Poljskoj, Norveškoj, Austriji, Švedskoj, Belgiji, Danskoj, Portugalu, Finska, Grčka, Rumunjska, Estonija, Litva, Latvija, Mađarska, Bugarska, Irska, Češka, Hrvatska, Slovenija, Slovačka i Turska. ("Kvalificirajuće zemlje"). Zaposlenici kompanija iz grupacije Sony i članovi njihovih obitelji nemaju pravo na ulazak.

3. Natječaj započinje 1. svibnja 2020. i završava u ponoć 14. lipnja 2020. ("Razdoblje natjecanja")

4. Da biste se prijavili na Natječaj, morate provesti sljedeće korake:

Korak 1: slijedite @ alphauniversebysony.eu Instagram račun.
Korak 2: na svoj Instagram račun prenesite fotografiju koju ste vi osobno snimili pomoću kamere Sony Alpha serije ili serije RX i dodajte sljedeće hashtage, ovisno o vašoj zemlji prebivališta:

Popis važećih hashtagova zemalja:

Njemačka: #AlphaPetDE
Velika Britanija #AlphaPetUK
Francuska: #AlphaPetFR
Italija: #AlphaPetIT
Španjolska: #AlphaPetES
Nizozemska: #AlphaPetNL
Švicarska: #AlphaPetCH
Poljska: #AlphaPetPL
Norveška: #AlphaPetNO
Austrija: #AlphaPetAT
Švedska: #AlphaPetSE
Belgija: #AlphaPetBE
Danska: #AlphaPetDK
Portugal: #AlphaPetPT
Finska: #AlphaPetFI
Grčka: #AlphaPetGR
Rumunjska: #AlphaPetRO
Estonija: #AlphaPetEE
Litva: #AlphaPetLT
Latvija: #AlphaPetLV
Mađarska: #AlphaPetHU
Bugarska: #AlphaPetBG
Irska: #AlphaPetIE
Češka: #AlphaPetCZ
Hrvatska: #AlphaPetHR
Slovenija: #AlphaPetSI
Slovačka: #AlphaPetSK
Turska: #AlphaPetTR


5. Podnesene fotografije moraju biti snimljene fotoaparatom serije Sony Alpha ili RX serije. Vaš Instagram račun mora biti javno objavljen da biste mogli sudjelovati u natjecanju. Nakon objavljivanja, vaša fotografija mora ostati na vašem Instagram računu do kraja razdoblja natjecanja određenog u gornjem odjeljku 3, inače vaš unos možda neće biti priznat.

6. Podnošenjem fotografija u skladu s gornjim odjeljkom 4 i prijavom na Natječaj smatrat će se da su sudionici prihvaćeni i da ih obvezuju pravila i uvjeti. Sva daljnja uputa koja je dao Sony i koja su objavljena na ovoj web stranici ili na @ alphauniversebysony.eu Instagram računu bit će dio pravila natjecanja.

7. U skladu s niže navedenim odjeljkom 9, fotografije bi trebale biti u stilu Pet fotografije koji koristi značajke vašeg Sony Alpha ili RX fotoaparata. Ne postoji ograničenje broja fotografija koje možete prenijeti da biste sudjelovali, ali svaka fotografija mora biti jedinstvena i u skladu s ovim uvjetima i odredbama.

8. Prihvaćaju se fotografije koje su modificirane bilo kojim softverom za uređivanje slika ili sličnim programima. Sudionik jamči da je poboljšanje fotografija nastalo korištenjem legalno stečenog softvera.

9. Sudionicima je zabranjeno označavanje ili unošenje bilo kakvog klevetničkog, klevetničkog, nepristojnog, pornografskog, nepristojnog, prijetnjivog ili nezakonitog materijala (kako u pogledu fotografija i bilo kakvih povezanih komentara / oznaka) ili bilo kojeg materijala koji bi mogao predstavljati ili poticati ponašanje koje bi bilo smatra se kaznenim djelom ili potiče građansku odgovornost ili na drugi način krši bilo koji zakon ili Instagram uvjete korištenja. Sudionici ne smiju slati fotografije koje uključuju vodene žigove, foto-kredite ili treće strane.

10. Sony će pregledati sve unose prihvatljive putem Instagrama tijekom razdoblja natjecanja, a fotografije će se procijeniti prema vlastitom nahođenju, na temelju razine kreativnosti, originalnosti i vizualno / emocionalnog učinka slike. Sony će odabrati odabir uloga s izbornika na temelju prethodnih kriterija, a konačnu odluku o pobjedničkim unosima donijet će neovisni skup fotografskih stručnjaka čije će odluke biti konačne i obvezujuće.

11. Sudioniku čija slika bude odabrana kao pobjednička obratit ćemo se putem izravnih poruka na Instagramu s računa @alphauniversebysony.eu na Instagramu i on će morati poslati EXIF podatke povezane s odabranom fotografijom da bi dokazao sukladnost s uvjetima prijave. Sony će poslije potencijalnom pobjedniku e-poštom poslati upute za preuzimanje nagrade. Ako potencijalni pobjednik ne odgovori na poruku i ne postupi sukladno s uputama u prvotnoj izravnoj poruci na Instagramu u roku od pet (5) dana ili pak ako podaci pokažu da fotografija ne zadovoljava uvjete i odredbe, sudionik neće moći primiti nagradu i bit će odabran zamjenski pobjednik. Kontaktirat ćemo maksimalno tri (3) zamjenska pobjednika.

12. Tri fotografske stručnjake će odabrati tri fotografska stručnjaka, a nagrade su:

1. Mjesto: Alpha 6600 + E 18-135mm f / 3,5-5,6 OSS komplet ILI Alpha 7 III tijelo (pobjednik na izbor)
2. Mjesto: FE 85 mm f / 1.8 leće
3. Mjesto: RX100 V

13. Nije dostupna alternativa za gotovinu ili kredit. Nagrade se ne mogu zamijeniti niti prenijeti. Ako nagrada iz bilo kojeg razloga postane nedostupna, Sony zadržava pravo pružiti zamjensku nagradu jednake vrijednosti.

14. Dobitnik je u potpunosti i isključivo odgovoran za svaku pojedinačnu poreznu obvezu u vezi s primanjem nagrade (a), i prihvatanjem nagrade, pobjednici su suglasni osloboditi Sony svake takve odgovornosti.

15. Dobitnike će kontaktirati putem Instagram računa @fauniversebysony.eu do kraja lipnja 2020., a nagrade će se slati do kraja srpnja 2020., bez ikakvih troškova za pobjednika. Nagrade će se uručiti samo na adrese u kvalificiranim zemljama navedenim u gornjem odjeljku 2.

16. Unošenjem fotografija u Natječaj sudionik jamči: (1) da su fotografije u potpunosti u skladu s pravilima natječaja i ovim uvjetima i odredbama; (2) fotografije su originalne fotografije koje je sudionik napravio kamerom Sony Alpha serije ili RX serije; (3) sudionik posjeduje sva prava (uključujući i autorska prava) na fotografijama; i (4) fotografije ne krše prava bilo koje treće strane (uključujući pravo na objavljivanje, privatnost ili bilo koja druga jednaka prava neke osobe) i to je odobrenje za upotrebu slike bilo koje osobe uključene u bilo koji od poslao fotografije. Sudionik potvrđuje da je slanje slika iz izvora treće strane (uključujući, na primjer, druge web stranice ili blogove) zabranjeno, a uporaba takvih fotografija bez odobrenja može predstavljati kršenje autorskih prava.

17. Upisi se mogu isključiti ili nagrade mogu biti poništene ako je Sony opravdano utvrdio da je potrebno kršenje uvjeta za ulazak, uvjete ili redakciju i obveze.

18. Sudionik daje Sonyju neopozivu, neekskluzivnu, besplatnu licencu za kopiranje, izmjenu, uređivanje, prilagođavanje, objavljivanje, reprodukciju, prikazivanje, distribuciju ili na drugi način korištenje pristiglih fotografija u bilo kojem mrežnom mediju u Europi za razdoblje nakon unosa na Natjecanju do 14. lipnja 2022. (uključujući pravo na pod-licencu za druge tvrtke Sony grupe). Sudionici posebno priznaju i suglasni su da poslane fotografije mogu biti objavljene na web stranicama Sony Group i na računima društvenih medija te da Sony može uređivati ​​ili mijenjati fotografije (npr. Obrezivanje ili dodavanje slike, glazbe ili zvučnih efekata). Svako drugo korištenje fotografija ovisit će o dogovoru sa sudionikom. Sudionik jamči da ima prava potrebna za izdavanje licence utvrđene u ovoj odredbi. Sudionik se slaže da se odriče svih moralnih prava u korištenju poslanih fotografija.

19. Sony ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi s korištenjem objave poslanih fotografija i sudionik je isključivo odgovoran za rješavanje sporova s ​​trećim stranama u vezi s fotografijama koje je poslao o svom trošku. Sudionik je obvezan naknaditi i zadržati bezopasnu Sony, njegove pridružene tvrtke, direktore, zaposlenike i agente iz i protiv bilo kakvih potraživanja, štete, gubitaka, troškova ili troškova bilo koje vrste koji bi nastali u vezi s njegovim / njezinim sudjelovanjem u ovom Natjecanju, uključujući i korištenje Sonyjevih poslanih fotografija i prihvaćanje ili korištenje nagrada sudionika.

20. Sony ne daje nikakve izjave ni jamstva, eksplicitna ni implicitna, kada je riječ o nagradnoj igri ili nagradama, osim onog što je izričito navedeno u ovim uvjetima i odredbama. Sony nije odgovoran za tehničke pogreške ni pogreške na platformi Instagram koje sudioniku mogu onemogućiti prijavu za nagradnu igru ili primanje i slanje izravnih poruka. Sony ne želi isključiti odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu uzrokovanu zbog vlastitog nemara.

21. Osobni podaci sudionika obrađivat će se u skladu s Sony-ovom politikom privatnosti dostupnom na https://www.sony.hr/eu/pages/privacy/hr_HR/privacy_overview.html i koristit će se samo u svrhu administracija i objavljivanje natječaja, uključujući komunikacije u vezi s Natječajem, upravljanje prijavama, otpremu nagrada, prikaz pobjedničkih unosa, Sonyjeve marketinške i promotivne aktivnosti i u svrhe koje su povezane s tim aktivnostima. Za pobjedničke unose Sony može objaviti vaše ime, državu i podatke o fotoaparatu, osim ako ne protivite objavljivanju takvih podataka.

22. Svi osobni podaci koje daju sudionici bit će uništeni ili izbrisani nakon završetka Natječaja, osim u slučaju dobitnika nagrada i sudionika čije će se fotografije koristiti.

23. Ako Sony ne provodi bilo koje od ovih pravila ili uvjeta ne predstavlja odricanje od te odredbe.

24. Ako lokalnim zakonom u zemlji prebivališta sudionika nije drugačije određeno, Natječaj, uključujući zahtjeve za ulazak i ove uvjete i pravila uređuje engleski zakon, bilo koji spor bit će nadležan sudovima Engleske i Walesa.