Mašta u pokretu

Ovdje se pridružite našoj posebnoj internetskoj dvodnevnoj najavi 

28. srpnja u 15.00 (BST) / 16.00 (CET) 

Službena globalna najava i otkrivanje pojedinosti o tom dugo očekivanom modelu. 

29. srpnja u 17.00 (BST) / 18.00 (CET) 

Ekskluzivni 90-minutni webinar uživo s detaljnim predstavljanjem fotoaparata. Vodit ćemo i razgovore s posebnim gostima, koji će otkriti svoje prve dojmove o korištenju fotoaparata u praksi, te sa Sonyjevim tehničkim stručnjacima. 

Da biste dobivali najnovije informacije o oba događaja te da biste dobili podsjetnik prije početka webinara, u nastavku se registrirajte za naše izvješće o novostima Alpha Universe.