POTPUNO BEŽIČNE SLUŠALICE WF-C500

Potpune specifikacije i značajke

WF-C500

Veličina i masa

Masa
Pribl. 5,4 g x 2

Opće značajke

Vrsta slušalica
Zatvorene, dinamične
Pogonski sklop
5,8 mm
Magnet
Neodimij
Frekvencijski odziv (komunikacija putem Bluetooth® tehnologije)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)
Kontrola glasnoće
Da
Otporan na vodu
Da (IPX4)
DSEE
Da

Baterija

Vrijeme punjenja baterije
Pribl. 2,5 h
Način punjenja baterije
Punjenje putem USB-a (s kućištem)
Trajanje baterije (vrijeme kontinuirane reprodukcije glazbe)
Maks. 10 h
TRAJANJE BATERIJE (VRIJEME NEPREKIDNE KOMUNIKACIJE)
Maks. 5,0 h

Specifikacija za Bluetooth®

Bluetooth® verzija
Bluetooth specifikacije, verzija 5.0
Efektivni domet
10 m
Raspon frekvencija
Pojas frekvencije 2,4 GHz (2,4000 - 2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Podržani audio formati
SBC, AAC
Podržana zaštita sadržaja
SCMS-T

Kućište za punjenje

Masa
Pribl. 35 g
Dimenzija
Pribl. 80,0 x 34,9 x 30,9 mm
Vrijeme punjenja baterije
Pribl. 3 h

Dostupne boje

orangegreenwhiteblack

Sadržaj pakiranja

  • USB kabel: Type-C®
Placeholder

Funkcije

Potpuno bežične slušalice WF-C500 i kućište za punjenje crne boje uz svijetlosivu pozadinu

Male dimenzije, beskompromisan zvuk

Naše potpuno bežične slušalice WF-C500 kompaktnih dimenzija udobno prianjaju u ušima. Nemojte da vas zavara njihova veličina. Reproduciraju zvuk visoke kvalitete bogat detaljima zahvaljujući tehnologiji DSEE koja obnavlja precizne zvukove utišavanja i visokofrekventne zvukove. Ove Bluetooth® slušalice imaju i podršku za pametni telefon, lako se koriste i dostupne su u četiri boje.

Djevojka nosi narančaste slušalice WF-C500 i uživa u glazbi na svom pametnom telefonu

Još ugodniji doživljaj slušanja

Uz Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) visokofrekventni zvukovi i precizni zvukovi utišavanja obnavljaju se u pjesmama za autentičniji doživljaj slušanja. Glazbu možete prilagoditi svom ukusu putem značajke ekvilizatora u aplikaciji Sony | Headphones Connect.

Logotip za DSEE

Neka vaša glazba bude prirodnija

Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, on gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u pjesme. Naša tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj snimci. [A] Obnavljanje  [B] Obnavljanje preciznih zvukova

Ilustracija s uputama za prilagodbu zvuka s pomoću značajke ekvilizatora u aplikaciji Sony Headphones Connect

Vaš zvuk, upravo onakav kakav želite

Prilagodite zvuk vlastitim željama. Odaberite gotovu postavku da biste kvalitetu zvuka uskladili sa žanrom glazbe. Ili stvorite i spremite vlastite postavke s pomoću značajke prilagođenog ekvilizatora u aplikaciji Sony│Headphones Connect.

Mladić nosi zelene slušalice WF-C500

Male i lagane, savršen partner

Ovi mali umeci za uši čvrsto i udobno prianjaju u vašim ušima. Uz okrugli oblik bez rubova zaista ih je ugodno nositi te se možete usredotočiti na ono što je važno – svoju glazbu.

Ilustracija kako slušalica WF-C500 udobno prianja u nečije uho.

Ergonomski dizajn površine

Od 1982. i prvih slušalica koje se umeću u uši (MDR-E252) analizirali smo mnoštvo povezanih s oblikom ušiju diljem svijeta. Slušalice WF-C500 rezultat su tog istraživanja. Te slušalice kombiniraju oblik koji pristaje u svaku ušnu šupljinu s novim ergonomskim dizajnom površine za stabilnije prianjanje.

Slušalice WF-C500 i kućište za punjenje zelene boje pokraj boce vode s narezanom limetom i mentom

Kućište džepnih dimenzija

Cilindrično kućište za punjenje izrazito je malo i jednostavno za nošenje u džepu ili torbi, pa svoje slušalice možete ponijeti sa sobom gdje god pošli. Prozirni poklopac s teksturom smrznutog stakla kućištu daje elegantan i luksuzan izgled i dojam. 

Prednja snimka slušalica WF-C500

Jednostavno upravljanje tipkama

Tipke na slušalicama WF-C500 omogućuju vam reprodukciju i zaustavljanje glazbe, promjenu pjesme i glasnoće, ali i jednostavan pristup glasovnom pomoćniku pametnog telefona te upućivanje i primanje poziva bez upotrebe ruku.

Ikona glasovnog pomoćnika

Kompatibilnost s glasovnim pomoćnikom

Jednostavnim pritiskom gumba odmah se povežite s glasovnim pomoćnikom pametnog telefona da biste preuzeli upute, reproducirali glazbu, komunicirali s kontaktima i još mnogo toga.

Ikona hands-free pozivanja

Laki i jasni pozivi bez upotrebe ruku

Razgovor slobodno teče uz pozivanje bez upotrebe ruku koje je jasnije no ikad uz visokokvalitetni ugrađeni mikrofon. Nećete morati vaditi mobitel iz džepa.

Ikona Fast Pair

Lako pronađite slušalice uz Fast Pair

Fast Pair omogućuje lako uparivanje slušalica s Android™ uređajima. Dodirom skočnih uputa slušalice WF-C500 možete brzo i upariti s Android™ uređajima uz Bluetooth®. Uz to jednostavno možete i otkriti gdje su slušalice aktiviranjem njihova zvučnog signala ili provjerom njihove zadnje lokacije na pametnom telefonu. 

Ikona Swift Pair

Lako povezivanje s PC-jem uz Swift Pair

Swift Pair omogućuje brzo uparivanje slušalica WF-C500 s računalom sa sustavom Windows 10 uz Bluetooth® Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 10 prikazat će se upute.

Ikona baterije 1ohr + 10hr

Cjelodnevno slušanje, brzo punjenje

Uživajte u do 20 sati slušanja zahvaljujući praktičnom kućištu za punjenje. Ako ste u žurbi, brzo punjenje od 10 minuta omogućit će vam do sat vremena dodatne reprodukcije glazbe. 

Ikona IPX4

Prskanje i znoj ne predstavljaju problem

Uz vodootpornost klase IPX4, prskanje i znoj neće zaustaviti ove slušalice, pa se možete nastaviti kretati i slušati glazbu.

Ikona jedne slušalice

Jedna slušalica, idealno za rad na više zadataka

Ako želite slušati glazbu, ali i dalje voditi razgovor, izvadite jednu slušalicu iz kućišta za punjenje i normalno je koristite. 

TBC

Stabilna i pouzdana Bluetooth® povezivost 

Bluetooth® čip koji istodobno prenosi zvuk do lijevog i desnog uha te optimizirani dizajn antene jamče stabilnu vezu i vrhunski doživljaj slušanja. Niska latencija zvuka jamči užitak i u gledanju videozapisa.

Ikona 360 Reality Audio

Tako prožimajuće. Tako stvarno.

Prepustite se zvuku iz svih smjerova. Doživite stvaran zvuk kao na koncertu uživo ili s glazbenikom dok snima u studiju. Glazba nikad nije bila tako prožimajuća i stvarna kao uz 360 Reality Audio. Ove slušalice sada podržavaju 360 Reality Audio.

Slika tri zdjele s održivim materijalima

Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U ambalaži slušalica WF-C500 nema plastike, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda i praksi na okoliš.