Radnja!

Sami donosite odluke u svojim videozapisima. Napredni kamkorder Action Cam tvrtke Sony pretvara biciklističke avanture u spektakularne akcijske videozapise u kojima ste vi redatelj i glavni glumac.

Snimite iznimno realistične videozapise biciklizma

Pokažite što je pravi biciklizam. Spektakularne staze, vijugave rampe. Uzbudljivi skokovi, okreti, stajanje na jednom kotaču. Odaberite dodatke za Action Cam za montiranje, snimanje, poglede s više kamkordera, daljinsko upravljanje i najbolje snimke iz perspektive protagonista, u 4K i HD snimci sa stereo zvukom. Omogućite obožavateljima da se osjećaju kao da oni voze.

Missing Video data!

Napredna tehnologija za izvanredne snimke biciklizma

Potpuno iskoristite sve što nudi Action Cam i njegova dodatna oprema te biciklizam pretvorite u zapanjujuće videozapise. Uz pomoć daljinskog upravljača s prikazom uživo oslobodite ruke, a pažnju usmjerite na vožnju. Uz njegovu pomoć upravljajte snimanjem, provjerite kutove i upravljajte s pet kamera odjednom. Pratite svoju rutu i brzinu uz pomoć ugrađenog GPS-a, a stabilizator slike iskoristite kada uzbudljivu vožnju poželite pretvoriti u mirne snimke jednostavne za gledanje.

Osnovna oprema za snimanje odličnih snimki

Opremite se dodacima za montiranje i snimite nevjerojatne snimke koje mogu samo poboljšati videozapise. Action Cam nosite na glavi kao kacigu i snimajte iz perspektive protagonista. Pričvrstite ga na nosač za montiranje na šipku okruglog profila ili nosač za upravljač i snimajte raznolike snimke ili upotrijebite zglobni mehanizam za precizno podešavanje kuta.

Osnovna oprema za snimanje odličnih snimki