10

2.8 na temelju 10 recenzija kupaca

3
1
1
1
4
Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

sympa!

AKA-WM1 28.08.2014. autor gildas660 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Donne des vidéos bien dynamique avec des vue très sympa surtout à la piscine mais trop de mouvement de caméra en moto et VTT

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Najkorisnije kritičke
0

Rupture de la sangle dès la première utilisation

AKA-WM1 02.06.2014. autor PCoJ13 (Francuska)

Dès la première utilisation, le passant de la sangle a lâché. Manifestement, la qualité du plastique jaune n'est pas au rendez-vous

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

18

0

Recenzije kupaca: 10

0

No good without attachment buckle

AKA-WM1 27.03.2020. autor cerred (SAD)

Bought this to use on wrist. Only when package is opened does it tell you the attachment buckle is not included. When you check for the related product it only lists the camera. No information on getting the buckle attachment. Useless without. Basically this is a useless.

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela DI PRO
07.04.2020.

The AKA-WM1 provides different mounting options that requires such as: Skeleton Frame AKA-SF1 (optional) or Waterproof Case SPK-AS1/-AS2 (optional or supplied with camera) or Underwater Housing MPK-AS3 (optional). Please use the proper mount based on your camera and application.

0

Weak point of this mount- yellow oval plastic!!!

AKA-WM1 13.07.2017. autor Mikarusso1982 (SAD)

I used this mount only 3 times in 1 year, all times on jet ski on river Volga (non salted water), please take a look what happened to this strap, see photos. I think Sony can do better grips and mount, non for 1 time use only... I risked drowning my camera, well that I noticed the crack in time!!!

Kvaliteta slike

Osrednje

Značajke

Loše

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

5

0

Odgovor odjela Sony North America Customer Support
29.07.2017.

Hi, Mikarusso1982, For further assistance, we kindly recommend visiting our Sony Global Website for information on contacting the Sony Support Center in your region at http://www.sony.net/SonyInfo/Support/. -Vincent

0

Un concentré de possibilités

AKA-WM1 11.09.2015. autor yozuke (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

J'ai acheté ce produit pour sa taille et ses capacités, et je n'en suis pas déçu. Je n'ai pas atteint les limites de ces possibilités.

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super Zubehör!

AKA-WM1 12.08.2015. autor RCactionVideos (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Perfekt für Wasseraction oder meine RC Videos! Kann ich nur empfehlen!

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Très fragile

AKA-WM1 16.11.2014. autor podam (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Utilisateur enthousiaste de la Sony action cam, je me suis laisse séduire par ses différents accessoires de fixation et opte pour la fixation poignée qui d'après plusieurs test semblait un produit solide... le mien fixe a cédé a la première utilisation sans aucune contrainte exercée dessus. Le plastique jaune entourant le passage de la bande velcro est tout simplement un plastique dur et la bande faisant le tour du poigne en caoutchouc très souple...il semble inévitable que ce dernier finisse par céder.

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

super

AKA-WM1 27.10.2014. autor pakito13 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

mais seulement la fixation sur le bracelet par la vis est assez fragile

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

0

0

sympa!

AKA-WM1 28.08.2014. autor gildas660 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Donne des vidéos bien dynamique avec des vue très sympa surtout à la piscine mais trop de mouvement de caméra en moto et VTT

Kvaliteta slike

Dobro

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Super pratique

AKA-WM1 16.07.2014. autor tchitchegg (Francuska)

Cela fait plus de 6 mois que j'ai cet article et il est super pratique. Je l'utilise surtout pour faire de la plongée.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Rupture de la sangle dès la première utilisation

AKA-WM1 02.06.2014. autor PCoJ13 (Francuska)

Dès la première utilisation, le passant de la sangle a lâché. Manifestement, la qualité du plastique jaune n'est pas au rendez-vous

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

18

0

0

could be better

AKAWM1 09.02.2014. autor zakcruz (SAD)

2nd time in the water surfing, the camera was ripped off my wrist due to weak construction of the plastic that the strap goes through. However, I didn't mind paddling with it and I was initially impressed that it stayed on as long as it did, but I thought it would be the somewhat weak looking velcro. I'll may get another one and just take it out in smaller surf and be more cautious because I do like the versatility of the wrist mount. Oh, and I had the float on and was able to find it eventually washed up on the beach.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

13

2