Dokažite se

Saznajte više o biciklizmu uz Action Cam! Saznajte više

Uživajte u svojim najboljim potezima

Uživajte u svojoj strasti za sportom, avanturom, umjetnosti, prirodom i sl. Action Cam snima nevjerojatne videozapise iz perspektive protagonista i dijeli vašu viziju. Snimite svoje najbolje poteze.

Proizvodi

Action Cam otvara vaš svijet

Istražujte, izvodite, stvarajte, slavite

Action Cam nudi kamkordere bez premca, dodatnu opremu i drugo za stvaranje zapanjujućih videozapisa iz perspektive protagonista. Snimajte i podijelite svoje najbolje trenutke ikad.

Prednosti

Koristite praktične značajke kao što je stabilizator slike, 4K, snimanje s ubrzanim protokom vremena, ubrzano snimanje i odabir podvodnih prizora te stvorite impresivne videozapise kamerom Action Cam.

Osjetna stabilnost videozapisa uz stabilizator slike

Značajka Balanced Optical SteadyShot omogućuje snimanje nevjerojatno stabilnih snimki. Zahvaljujući otpornosti, kamera Action Cam omogućuje snimanje bilo gdje na otvorenom. 

Doživljaji

Uparite svoj Action Cam s nizom korisne dodatne opreme za biciklizam, skateboard i dr. Uživajte u novom svijetu videozapisa iz perspektive protagonista i neograničenim avanturama.

Širi horizonti uz snimanje s kamkorderom Action Cam

Pogledajte kako Action Cam koristiti za svoje aktivnosti. Na raspolaganju vam je bezbroj mogućnosti stvaranja sadržaja, stoga je upotrijebite na način koji vam je najdraži.

Missing Video data!

Saznajte više o biciklizmu uz Action Cam

Kanal

Pogledajte uzbudljive snimke na otvorenom. Uživajte u fantastičnim izletima i zabavnim vikendima. Gledajte vožnje biciklom, treking i ronjenje. Uživajte u Sonyjevim videozapisima s dosad neviđenim prozorima.

Podrška

Trebate pomoć? Saznajte više o uređaju Action Cam. Pogledajte priručnike za proizvod, ažuriranja programskih datoteka proizvoda, ažuriranja softvera za obradu nakon snimanja.