Prijeđi na sadržaj

α Library

Otkrijte svijet proizvoda α tvrtke Sony uz α Library. besplatnu aplikaciju za iPhone, mobitele sa sustavom Android, iPad i tablete sa sustavom Android. 

Upoznajte svijet α objektiva.

Pretraživanje. Učenje. Uživanje.

Instalacija aplikacije α Library omogućuje vam da preuzmete najnoviji katalog digitalnih objektiva za čitavi asortiman objektiva α tvrtke Sony te vam pruža snažne funkcije pretraživanja. Obuhvaćen je i tehnički vodič za objektive pa ćete moći saznati više o spektru tehnologija koje se upotrebljavaju u objektivima α tvrtke Sony, od onih osnovnih pa sve do naprednih. α Library omogućuje vam da ostanete u toku s najnovijim člancima na web-mjestima tvrtke Sony i pomaže vam da otkrijete zapanjujuće slike koje su snimili neki od najboljih umjetnika današnjice. 

Pretraživanje

Pretraživanje

Pronađite informacije koje tražite pomoću digitalnog kataloga za objektive α Lenses koji obuhvaća objektive α tvrtke Sony i pruža lak pristup različitim informacijama. U indeksu možete odabrati objektiv prema kategoriji, žarišnoj duljini ili prizoru.

Učenje

Učenje

Mjesto gdje ćete pronaći sve savjete za fotografiranje, vodič za objektive prepun praktičnih informacija za odabir odgovarajućih objektiva i tehnika snimanja za objekte i situacije proučavane u svakom izdanju. 

Uživajte

Uživajte

Uživajte u razgovorima s najboljim umjetnicima na svijetu i kolumnama o njima. Pristupajte najnovijim informacijama na web-mjestima tvrtke Sony. 

* Prikaz zaslona predstavlja simulaciju.

1. Digitalni katalog

Pretraživanje objektiva na temelju njihove vrste, žarišne duljine ili čak prizora

2. Tehnologija

Saznajte više o naprednim ključnim tehnologijama koje se upotrebljavaju u vrhunskim izmjenjivim objektivima

3. Novi objektivi

Ostanite u toku s najnovijim informacijama o objektivima α

4. Osnove

Saznajte više o osnovama svakog objektiva α

5. α Universe

Otkrivajte i dijelite fantastične fotografije sa zaljubljenicima u fotografiju koji dijele vaše mišljenje

6. Sony World Photography Awards

Upoznajte najveće fotografsko natjecanje na svijetu

7. Lekcije     

Usvojite osnovne tehnike snimanja na ovom mjestu gdje možete pronaći sve savjete za fotografiranje (uskoro)

8. α Magazine

Uživajte u kolumnama i zapanjujućim fotografijama koje su snimili najbolji umjetnici današnjice (uskoro)

Pregledan indeks objektiva

Pregledan indeks objektiva

U indeksu možete odabrati objektiv prema kategoriji, žarišnoj duljini ili čak prema prizorima.

Jednostavan, informativan vodič

Izuzetno detaljni opisi objektiva

Svaki objektiv α predstavljen je sa svim pojedinostima, od dodatne opreme koja se može koristiti s njim do fotografija koje prikazuju mogućnosti tog objektiva.

Jednostavan, informativan vodič

Učenje

Ovo je mjesto gdje ćete pronaći sve savjete za fotografiranje, prepuno praktičnih informacija za odabir odgovarajućeg objektiva i tehnika snimanja. 

Znanje i tehnologija

Znanje i tehnologija

Usvojite osnove o svakom objektivu α i njegovim tehnologijama da biste bolje shvatili proizvod prije donošenja odluke o najprikladnijem modelu.

Osnovni savjeti za snimanje

α Lessons mjesto je gdje ćete pronaći sve savjete za fotografiranje, prepuno praktičnih informacija za odabir odgovarajućih objektiva i tehnika snimanja za objekte i situacije proučavane u svakom članku (uskoro).  

Osnovni savjeti za snimanje

Uživajte

Pristupajte najnovijim informacijama u web-zajednicama tvrtke Sony i uživajte u kolumnama i člancima o najpopularnijim umjetnicima iz svih dijelova svijeta.

Pristupanje svim web-mjestima za α Lenses

Pristupanje svim web-mjestima za α Lenses

Ostanite u toku i pristupajte najnovijim člancima na web-mjestima tvrtke Sony da biste uživali u različitim vrstama sadržaja iz svih krajeva svijeta.

Izbor fotografskih umjetničkih djela

Svako izdanje časopisa α Magazine fokusira se na određenu temu, primjerice, portret ili putovanje, predstavljenu zapanjujućim fotografijama najboljih umjetnika na svijetu i popraćenu razgovorima i profilima (uskoro).

Izbor fotografskih umjetničkih djela

Slike

Pročitajte prije upotrebe aplikacije.