Naš najbolji zvuk u automobilu

Naši najnoviji proizvodi stručno su dizajnirani da izvuku ono najbolje iz glazbe te da udahnu novi život i emocije u svaku pjesmu.

Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Pronađite savršenu konfiguraciju

Kombinirajte naše vrhunske dijelove za nenadmašnu akustiku

Nova serija audioproizvoda GS za 2015. dizajnirana je da odgovori na akustične izazove povezane sa slušanjem u automobilu pa svi modeli zajednički rade kako bi osigurali uživanje u najboljem mogućem doživljaju zvuka. U nastavku istražite preporučene mogućnosti za konfiguraciju.

Uvjerite se u kvalitetu zvuka visoke rezolucije

Pogledajte videozapis s tehničkim inovacijama i vrhunskim komponentama u proizvodima sa zvukom visoke rezolucije.

Dizajniran za akustičku izvrsnost

Vrhunske komponente iza našeg vrhunskog zvuka

Od prvog svjetskog multimedijskog prijemnika s DSD reprodukcijom zvuka bez gubitka kvalitete do naših revolucionarnih supervisokotonaca širokog područja disperzije, svaki aspekt naših najnovijih proizvoda za automobile osmišljen je imajući na umu čistu preciznost zvuka. U nastavku saznajte više o svakom od proizvoda.

Multimedijski prijemnik RSX-GS9

Novi RSX-GS9 kombinira izvanredan zvuk s predivnim dizajnom kako bi se postigao doista uzbudljiv doživljaj zvuka u automobilu.

Iskusite našu najkvalitetniju reprodukciju

Najbolje iskoristite glazbu uz prijemnik RSX-GS9

RSX-GS9 združuje vrhunske komponente s izvanrednim tehnologijama za zvuk, među kojima je prva svjetska izvorna DSD reprodukcija, kako biste uživali u najboljem doživljaju zvuka u automobilu.

4-kanalno pojačalo XM-GS4

Osnažite zvuk omiljenih pjesama našim potpuno novim 4-kanalnim stereo pojačalom XM-GS4.

Snaga iza svake pjesme

Osnažite omiljene pjesme uz XM-GS4

Poboljšajte zvuk u automobilu uz naše pojačalo XM-GS4. Njegov izuzetno široki frekvencijski raspon ide do 100 kHz, što ga čini savršenim za sve izvore glazbe među kojima su i datoteke sa zvukom visoke rezolucije.

Supervisokotonci XS-GS1

Uz revolucionarni dizajn za montiranje na ploču s instrumentima, naši odlični novi supervisokotonci XS-GS1 omogućavaju ispunjavanje automobila izvanrednim zvukom.

Besprijekoran doživljaj

Unesite zvuk visoke rezolucije u svako područje života

Sada prvi put možete uživati u jednako izvanrednoj kvaliteti zvuka u svakom području života. Bilo da ste u automobilu, u pokretu ili se opuštate kod kuće, uvijek ćete moći slušati glazbu onako kako je to izvođač zamislio.