XS-W104ES

Uzdignite zvuk na višu razinu

Osim samog basa, niskotonac XS-W104ES upotpunjuje vašu glazbu. Bilo da tražite samo osjećaj snage ili želite da vas zvuk transportira, ovaj niskotonac Mobile ES nadograđuje svaki doživljaj slušanja u automobilu.

ZVUČNICI I NISKOTONCI

MRC saćasti niskotonac Mobile ES™ impedancije 4 oma od 25 cm

XS-W104ES
XS-W104ES

PMC

Kn 1.707,70

(s PDV-om)
Logotip serije Mobile ES
Saznajte više o našoj ljubavi i beskompromisnoj tehnologiji.
10 puta veća fleksuralna krutost saćaste membrane od MRC-a
MRC saćasta membrana niskotonca

Naš hvaljeni materijal membrane s vlaknima ojačanima silikatima (MRC-om) dodatno je poboljšan saćastom vlaknastom strukturom radi ne nenadmašne krutosti i odziva. Poboljšanja postignuta tijekom godina razvoja materijala MRC proizvela su pogonsku jedinicu 10 puta kruću od konvencionalnih PP matričnih konusa radi prirodnog zvuka s malo izobličenja i širokog frekvencijskog odziva.

Surround zvuk s odvojeni zarezani rubom

Surround zvuk woofera postiže još jedna tehnologija tvrtke Sony s posebnim zaobljenim zarezima koji poboljšavaju vertikalnu simetriju amplituda, što drastično smanjuje izobličenje i poboljšava jasnoću.

Slika niskotonca XS-W104ES straga s protokom zraka
Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka

Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju dok dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje glasovne zavojnice.

Pauk progresivne visinske stope

Akustično optimizirani pauk dopušta bolje upravljanje snagom i protok zraka, a profil je dizajniran za brže i preciznije amortiziranje konusa zvučnika. Radi boljeg integriteta signala i sprječavanja zvučnih smetnji olovna žica iz glasovne zavojnice zašivena je i za pauk, što smanjuje njezino pomicanje.

Slika pozlaćenih ulaznih priključaka na niskotoncu XS-W104ES
Pozlaćeni ulazni terminali

Pozlaćeni opružni terminali omogućuju do AWG#10 kabela zvučnika.

Presjek strukture

Otkrijte strukturu zvučnika Mobile ES, uključujući prvi put primijenjene mehaničke pristupe kao što su surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom, dizajn okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka. 

Označeni poprečni presjek niskotonca XS-W104ES

Mobile ES Series

Uživajte u izvrsnoj zabavi u automobilu

Proizvodi Mobile ES Series osmišljeni su za vrhunski užitak slušanja tijekom putovanja te objedinjuju ono najbolje od glazbe i povezivanja da bi vam vožnja bila ugodnija nego ikad prije.

Specifikacije i značajke

Obogatite i nadogradite doživljaj slušanja u automobilu niskotoncem XS-W104ES Mobile ES. Saćasta membrana od MRC-a dimenzija 10" posebno je projektirana za snažan i precizan niskotonski bas i ultranisko izobličenje kao dodatak bilo kojem sustavu.
  • Saćasta membrana od MRC-a za snažan zvuk s manje izobličenja

  • Vršna snaga 1800 W, nazivna snaga RMS-a 450 W

  • Surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom za manje izobličenja i čist zvuk

  • Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju

  • Dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu