A/V PRIJEMNICI

5.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH590

STR-DH590
Slika – 5.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH590
Slike – 5.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH590
Slike – 5.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH590
Slike – 5.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH590
Pogledajte cijelu sliku uz 4K

Doživite veće i jasnije slike zahvaljujući nadogradnji kućnog kina prijemnikom STR-DH590. 5.2-kanalni AV prijemnik udahnut će filmovima nov život zahvaljujući prijenosu 4K HDR signala, tehnologiji Dolby Vision™ i prilagodljivom surround zvuku. Povežite svu svoju zabavu putem tehnologije BLUETOOTH® i velikog broja ulaza.

Jasan prikaz uz visok dinamički raspon

Podrška za prijenos signala visokog dinamičkog raspona (HDR) omogućuje vam uživanje u poboljšanom kontrastu i svjetlini slike. Veći raspon detalja na tamnim i svijetlim dijelovima slike dodatno naglašava detalje i boje čini živopisnijima. Podržani su najnoviji standardi za HDR, kao što su HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) i Dolby Vision™.

STR-590 HDR
HDR
STR-DH590 – prolazak HDR signala
SDR
STR-DH590 – prolazak 4K signala
Uživajte u dosljednoj 4K kvaliteti 

Očuvanje 4K kvalitete od izvora do zaslona – prijenos 4K signala omogućuje prolazak podataka kroz prijemnik bez narušavanja kvalitete slike, uz kompatibilnost sa zaštitom HDCP 2.2. 

Fleksibilan surround zvuk
STR-DH590 – Bluetooth®
Pametnija mogućnost Bluetooth® povezivanja 

Ne samo što se s pomoću tehnologije Bluetooth® možete povezati s modelom STR-DH590 i reproducirati omiljene pjesme, već s pomoću stanja pripravnosti za Bluetooth® možete i uključiti prijemnik izravno s uparenog pametnog telefona ili tableta.

Povežite sve 

Specifikacije i značajke

Iskusite doživljaj veće i jasnije slike zahvaljujući nadogradnji kućnog kina prijemnikom STR-DH590. 5.2-kanalni AV prijemnik udahnut će filmovima nov život zahvaljujući prijenosu 4K HDR signala, tehnologiji Dolby Vision i prilagodljivom surround zvuku. Povežite sve svoje uređaje putem tehnologije BLUETOOTH® i velikog broja ulaza.
  • HDMI veza (4 ulaza / 1 izlaz) s 4K/60p (4:4:4) prijenosom signala te podrškom za HDCP 2.2 i HDR

  • Prilagodljiv surround uz 5.1-kanalni stvarni surround zvuk i 2.1-kanalni virtualni surround zvuk

  • Mogućnost jednostavnog povezivanja putem tehnologije BLUETOOTH®

  • Dizajn koji štedi prostor i uklapa se u medijske jedinice

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu