A/V PRIJEMNICI

7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH750

STR-DH750
Slika – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH750
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH750
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH750
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH750

Funkcije

Bežično usmjeravanje uz Bluetooth®

Bežično usmjeravajte zvuk omiljenih pjesama i aplikacija uz Bluetooth®. Nakon uparivanja s gotovo bilo kojim pametnim telefonom ili tabletom možete uživati u glazbi te čak kontrolirati popise za reprodukciju i glasnoću izravno s uređaja.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Uz tehnologiju Near Field Communication (NFC) složeno postavljanje stvar je prošlosti. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz oznaku N na uređaju kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati sadržaj putem Bluetooth® veze. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno uspostaviti Bluetooth® vezu iz izbornika s postavkama na uređaju.

7.2-kanalni prijemnik za prožimajući surround zvuk

Prepustite se zabavi zahvaljujući 7.2 kanala surround zvuka koji ispunjava prostoriju. Namjenski kanal omogućava povezivanje dva aktivna niskotonca, tako da bas možete ravnomjerno rasporediti po prostoriji. Stoga, bilo da gledate filmove, igrate igre ili slušate omiljenu glazbu, uživat ćete u novoj razini doživljaja zabave.

Objedinite svoju glazbu uz SongPal

Preuzmite SongPal za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad glazbenom kolekcijom. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu i imat ćete jednostavan pristup svim omiljenim pjesmama, bilo da su pohranjene na računalu, poslužitelju ili u omiljenoj internetskoj glazbenoj usluzi. Aplikacija se može koristiti i za prilagodbu postavki zvuka radi osiguravanja odličnog, uravnoteženog zvuka.

DTS-HD™ za preciznost studijske snimke

Uživajte u preciznom, detaljnom zvuku kod kuće. DTS-HD Master Audio omogućava vam uživanje u originalnim, nekomprimiranim glazbenim podlogama s omiljenih Blu-ray Disc™ medija i iz usmjerenih filmova – upravo onako kako je to redatelj zamislio. DTS-HD High-Resolution Audio pruža i vrlo detaljnu reprodukciju za glazbene nastupe, ističući svaku notu gotovo studijskom kvalitetom.

Dolby® TrueHD za zvuk kakav je redatelj zamislio

Uživajte u nenadmašnoj kvaliteti zvuka uz Dolby® TrueHD koji daje zvuk za filmove i glazbu bez ikakvog gubitka kvalitete. Reproducirajući zvuk identičan originalnim studijskim snimkama, pruža neusporedivo vjeran zvuk za Blu-ray Disc™, DVD i preuzeti sadržaj.

Zrcalni prikaz putem žične veze uz MHL

Povećajte prikaz sadržaja s pametnog telefona uz žično MHL zrcaljenje. Jednostavno je: Povežite pametni telefon s televizorom putem HDMI priključka koji podržava MHL, a zatim sadržaj zaslona s mobilnog telefona prikažite na televizoru. Koristite telefon za pomicanje, povećanje, premještanje i odabir sadržaja kako bi svi uživali u njemu na velikom zaslonu. Osim toga, telefon se puni putem iste veze, tako da nikada nećete ostati bez napajanja.

Prijenos 4K signala za 4K sadržaj

Održite 4K kvalitetu od izvora do zaslona. Značajka prijenosa 4K signala omogućava prijenos 4K podataka i njihov prikaz na 4K televizoru ili projektoru bez kompromisa po pitanju kvalitete slike. To ovaj AV prijemnik čini savršenim partnerom za 4K televizore i reproduktore, pružajući četiri puta više detalja u odnosu na Full HD, sada i u budućnosti.

Digital Cinema Auto Calibration optimizira zvuk

Kako biste najbolje iskoristili sustav kućnog kina, Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) automatski optimizira zvuk na temelju položaju sjedenja u odnosu na zvučnike. Jednostavno pomoću priloženog mikrofona izvršite akustička mjerenja konfiguracije zvučnika, a zatim sustavu prepustite da sukladno prilagodi zvuk.

HD Digital Cinema Sound® osigurava snažan zvuk poput onoga u kinu

Unesite akustiku legendarnog kina u svoj dom. Razvijena u suradnji s tvrtkom Sony Pictures Entertainment, tehnologija HD Digital Cinema Sound® utemeljena je na psihoakustičkim mjerenjima dobivenima u poznatom kinu Cary Grant koje se koristi za presnimavanje zvuka za velike filmske hitove. Simulacijom položaja zvučnika i akustike kina svakom filmu možete osigurati holivudski tretman.

Opsežne mogućnosti povezivanja uz velik izbor priključaka

Kao savršeno audio-video čvorište ovaj prijemnik ima 4 HDMI ulaza s prijenosom 3D i 4K signala i 1 HDMI izlaz, kao i USB, optičke i koaksijalne SPDIF digitalne i uobičajene analogne AV priključke, tako da vam neće nedostajati priključaka za Blu-ray Disc™ i DVD reproduktor, televizor, igraću konzolu, CD reproduktor i druge uređaje.

Specifikacije

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • Usmjeravanje i kontrola izravno s pametnog telefona uz SongPal

  • Bogat surround zvuk iz DTS-HD i Dolby® TrueHD izvora

  • MHL omogućava prikaz sadržaja s pametnog telefona i njegovo punjenje

  • USB veza za reprodukciju glazbe

Broj poj. Kanali
7 kanala
Ulazni i izlazni terminali
HDMI® video ulaz/izlaz (4/1);Kompozitni videoulaz (2);Kompozitni izlaz za monitor (1);Optički audioulaz (2);Koaks. audioulaz (1);Analogni audioulaz (4);Izlaz za slušalice;USB (1 prednji: iPhone/WM);MHL (1 stražnji)
Težina (kg)
8,1 kg
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu