A/V PRIJEMNICI

7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DN1080

STR-DN1080
Slika – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DN1080
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DN1080
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DN1080
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DN1080
Pregled najvažnijih značajki
Zvuk visoke rezolucije
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Svestran. Profinjen. Snažan.

STR-DN1080 s fleksibilnim zvučnicima i podrškom za DTS.X i Dolby Atmos omogućuje reprodukciju vrhunskog filmskog surround zvuka koji se savršeno prilagođava vama i vašem okruženju.

Idealan raspored kućnog audio sustava

STR-DN1080 obuhvaća fleksibilne zvučnike koji se prilagođavaju vašem okruženju, što vam omogućuje da glazbu doživite na najbolji način bez obzira na to kako ih postavili.  

Doživite potpunu filmsku kvalitetu

Revolucionarna tehnologija zvučnog polja kombinira naprednu automatsku kalibraciju s vrhunskom relokacijom zvučnika, što rezultira fantastičnim filmskim zvukom kakav još niste doživjeli u svom domu.

Potražite film Inferno u 4K Ultra HD rezoluciji

Besprijekorna automatska kalibracija

D.C.A.C EX kombinacijom tehnologije automatske kalibracije i relokacije virtualnih zvučnika automatski optimizira frekvencije zvučnika, faze i kašnjenja, što rezultira zvučnim poljem savršeno prilagođenim vašoj prostoriji.  

Jasan prikaz uz visok dinamički raspon

Podrška za prolaz signala visokog dinamičkog raspona (HDR) omogućuje vam uživanje u poboljšanom kontrastu i svjetlini slike. Veći raspon detalja u tamnim i svijetlim dijelovima slike dodatno naglašava pojedinosti i boje čine živopisnijima. Podržani su najnoviji standardi za HDR, kao što su HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) i Dolby Vision™

HDR klizač
STANDARDNO
HDR
HDR
Optimalna reprodukcija zvuka
Podrška za različite formate
Formati zvučnih datoteka visoke rezolucije

STR-DN1080 podržava razne formate zvuka visoke rezolucije, među kojima su i DSD i Linear PCM. Osim toga, reprodukcija je moguća uz USB, HDMI i DLNA povezivanje, a višekanalna reprodukcija omogućuje vrlo kvalitetan zvuk u vrhunskom surround sustavu.

Jednostavan pristup glazbi

Uživajte u jednostavnom pristupu mnoštvu glazbe i drugih sadržaja uz Chromecast built-in (prethodno Google Cast™) i Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Spotify
Spotify Connect

Reproducirajte Spotify putem uređaja za reprodukciju zvuka koristeći aplikaciju Spotify kao daljinski upravljač.

Usmjeravajte uz Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, podcaste i radijske stanice iz više od 100 aplikacija za zvuk, uključujući YouTube Music i druge.

Povežite se

Da biste postigli dinamičnu konfiguraciju za kućnu zabavu, na raspolaganju vam je šest HDMI ulaza i dva izlaza, prednji USB priključak te optički digitalni i analogni AV priključci. To znači da brzo i lako možete povezati televizor, Blu-ray Disc™ reproduktor, pametni telefon i druge uređaje.

HDMI®
Šest HDMI ulaza i dva izlaza

Uz šest HDMI ulaza i dva HDMI izlaza – uključujući jedan izlaz za drugu zonu – možete priključivati postojeću opremu, a imate i mogućnost proširenja.

USB
Izvorna DSD reprodukcija uz DLNA, HDMI i USB

Reproducirajte DSD sadržaje putem uređaja povezanih s DLNA mrežom ili uspostavite vezu putem USB-a da biste reproducirali zvuk visoke rezolucije pri 24 bita/192 kHz.

LDAC
LDAC™: za prijenos sadržaja zvuka visoke rezolucije

LDAC odašilje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u kvaliteti sličnoj visokoj rezoluciji.1

Dodirnite, povežite i reproducirajte

Uživajte u bežičnom slušanju uz One-touch NFC. Dodirnite prijemnik kompatibilnim mobitelom za prijenos Bluetooth vezom.

NFC BT
AirPlay
Zvuk putem značajke AirPlay

Uživajte u glazbi s uređaja koji podržavaju AirPlay.

Wi-Fi®
Wi-Fi® veza

Reproducirajte glazbu s mrežnih servisa i kućne mreže. 

Zvuk koji ostaje uz vas

Usmjeravajte glazbu po cijeloj kući pomoću aplikacije Sony | Music Center

Slušajte istu omiljenu pjesmu u cijeloj kući uz funkciju slušanja u više prostorija kojom se upravlja pomoću aplikacije Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal). Pomoću funkcije povezivanja aplikacije Sony | Music Center grupirajte kompatibilne Sonyjeve zvučne sustave, a zatim usmjerite glazbu u više prostorija.

Kvalitetni dijelovi za vrhunski zvuk

Svaka komponenta u modelu STR-DN1080 osmišljena je s ciljem postizanja optimalne kvalitete zvuka.

Specifikacije i značajke

Nadogradite sustav za kućnu zabavu uz STR-DN1080, s podrškom za Dolby ATMOS i DTS: X. eARC vam omogućuje uživanje u najnovijim audioformatima na kompatibilnom televizoru uz povezivanje jednim HDMI kabelom. Fleksibilni zvučnici Phantom omogućuju vam konfiguriranje idealnog zvuka. HDMI s podrškom za 4K i HDR za najnovije video standarde, uključujući HDCP 2.2 zaštitu za 4K sadržaje.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Kvalitetan surround zvuk uz podršku za Dolby ATMOS i DTS:X

  • HDMI veza (6 ulaza / 2 izlaza) s 4K/60p (4:4:4) prijenosom, podrškom za HDCP 2.2 i HDR

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • Wi-Fi®, AirPlay i Chromecast built-in za usmjeravanje glazbe

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade