Prijeđi na sadržaj
Naglavne Slušalice

Bežične slušalice

Pojačajte glasnoću i uživajte u svojim bežičnim slušalicama. U nastavku saznajte više o cijelom našem asortimanu, a zatim odaberite one koje će vam savršeno odgovarati.

Novo značenje opuštenog slušanja

Bilo da trebate umetke za uši za džogiranje ili slušalice za snažne basove, Sony ima sve za vas. Mnoge naše najbolje slušalice funkcioniraju s pametnim telefonima za pozive bez upotrebe ruku, a produženo trajanje baterije jamči sate zabave.

Muškarac vježba s bežičnim slušalicama
Muškarac u pokretu nosi najbolje bežične slušalice tvrtke Sony

Prijeđite na bežičnu vezu

Bez žica i kabela možete se kretati kako god želite – trčati, uživati na plaži ili plesati. Ništa se ne može odvojiti, zapetljati niti oštetiti pa potpuno bezbrižno možete uživati u omiljenoj glazbi ili čak primati telefonske pozive.

Samo najbolje

Uživajte u spektru zvukova u svakoj pjesmi zahvaljujući snažnim pogonskim jedinicama, širokim rasponima frekvencija i vrlo kvalitetnim komponentama. Tražite nešto kompaktnije? Isprobajte naše bežične slušalice s kabelom od bakra koje se umeću u uho.

Bežične slušalice na stanici za punjenje
Slušajte glazbu na telefonu putem bežičnih slušalica

Nenadmašna jednostavnost

Povežite se putem funkcije Bluetooth® i odgovarajte na pozive na pametnom telefonu pomoću ugrađenog mikrofona ili sinkronizirajte s mp3 reproduktorom. Automatska prilagodba na odabranim modelima osigurava najbolji mogući digitalni signal.