GTK-PG10

Savršen zvuk na otvorenom

Uz namjenski način rada za zabave na otvorenom koji zvuk širi još dalje, GTK-PG10 savršen je za korištenje na otvorenom – ima čak i gornju ploču otpornu na prskanje na koju možete odložiti pića. 

Na otvorenom ili u zatvorenom – kako god želite.

Bežičan, prijenosan i s dugim trajanjem baterije, GTK-PG10 idealan je za glazbu na otvorenom, na zabavi, pikniku ili kampiranju. Gornju ploču možete preklopiti i koristiti ga u zatvorenom da biste prostoriju ispunili zvukom koji ne zauzima mnogo prostora.

Slika zvučnika GTK-PG10 na otvorenom
NA OTVORENOM
Slika zvučnika GTK-PG10 u zatvorenom
U ZATVORENOM
GTK-PG10 sa zatvorenim gornjim pločama
Jasno i glasno

Na otvorenom ili u zatvorenom, GTK-PG10 pruža glasan i moćan zvuk bez kompromisa po pitanju čistoće. DSP (digitalna obrada signala) automatski prilagođava postavke zvuka da bi performanse odgovarale okruženju.

GTK-PG10 s gornjim pločama zatvorenim radi širenja zvuka prema naprijed
Zvuk koji se širi prema naprijed

Kada su gornje ploče zatvorene, a gornji visokotonci okrenuti prema naprijed, GTK-PG10 reproducirat će zvuk prema naprijed radi glasnoće i jasnoće.

GTK-PG10 u načinu rada za zabave na otvorenom s otvorenim gornjim pločama
Način rada za zabave na otvorenom

Kada su gornje ploče otvorene, ugrađeni visokotonci okrenuti su prema gore i prema van te dodatno šire zvuk za zabave na otvorenom. 

Trajanje baterije 13 h
Zabava bez ograničenja

Nemate pristup napajanju? Nema problema. Ugrađena baterija s mogućnošću ponovnog punjenja omogućit će vam da tulumarite do 13 sati kada je glasnoća na 25. Baterija će čak i uz maksimalnu glasnoću potrajati 5 sati..

Logotip Bluetooth®
Bluetooth® veza za lako usmjeravanje glazbe

Tehnologija Bluetooth® omogućuje vam usmjeravanje svih omiljenih pjesama i popisa za reprodukciju s pametnog telefona na zvučni sustav.

Ikona za USB
USB priključak omogućuje priključivanje, reprodukciju i punjenje

Priključite USB memorijski uređaj, pametni telefon ili tablet i reproducirajte sve svoje digitalne datoteke. Zahvaljujući kompatibilnosti s formatima MP3, WMA, AAC i WAV moći ćete održavati ritam zabave i istodobno puniti svoj uređaj.

Ikona FM tunera
FM radio tuner za omiljene emisije

Želite li slušati omiljene DJ-e, sportske prijenose uživo ili radijske emisije? Jednostavno odaberite stanicu pomoću FM radijskog tunera i saznajte što se nudi.

Gornja ploča otporna na prskanje

Kada je gornja ploča otvorena, savršen je za odlaganje pića i hrane – i ne trebate brinuti o prolijevanju jer je gornja ploča opremljena integriranim držačima čaša te otporna na prskanje i jednostavna za čišćenje.

Nošenje zvučnika GTK-PG10
Lako se nose 

Ponesite ga i zabavite se bilo gdje. Bez obzira na to jeste li s prijateljima kod kuće ili planirate zabavu organizirati na otvorenom, kompaktan kockasti dizajn zvučnika GTK-PG10 popraćen je i praktičnom ugrađenom ručkom za nošenje.

GTK-PG10 na tronošcu
Podrška za tronožac 

GTK-PG10 možete pomoću ugrađenog otvora za montažu jednostavno postaviti na tronožac za zvučnik radi postavljanja na povišeni položaj.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Prilagodite postavke s pomoću aplikacije Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama uz aplikaciju Sony | Music Center. Jednostavno je preuzmite na pametni telefon i bežično upravljajte glazbom. Možete prilagoditi postavke zvuka, odabrati omiljene popise za reprodukciju s telefona ili USB-a i označiti sljedeću pjesmu za reprodukciju, a da pritom ne morate biti vezani uz zvučni sustav.

Zabavno i jednostavno upravljanje pomoću aplikacije Fiestable

Upravljajte reprodukcijom putem pametnog telefona s aplikacijom Fiestable kojoj možete pristupiti kada preuzmete Sony Music | Center. Pomoću govornih naredbi putem pametnog telefona možete promijeniti pjesmu ili glasnoću – odaberite glasovnu kontrolu putem aplikacije Fiestable i izgovorite naredbu.

Pametni telefon koji se povezuje sa zvučnikom GTK-PG10 putem aplikacije Fiestable
Logotip aplikacije Google Play
Sony | Music Center za Android
Logotip App Store
Sony | Music Center za iOS
Ilustracija veze s više uređaja
Veza s više uređaja

Zajedno s prijateljima možete pomoću tehnologije Bluetooth® istodobno upariti do tri pametna telefona ili tableta. Moći ćete reproducirati pjesme iz svojih glazbenih biblioteka i tako dodatno proširiti mogućnosti izbora.

Ikona mikrofona
Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Bilo da poželite zapjevati uz omiljene melodije ili biti voditelj programa na zabavi, samo priključite mikrofon. GTK-PG10 ubacuje vaš vokal izravno u miks. 

Specifikacije i značajke

Prijenosan, bežični i punjiv, GTK-PG10 je idealan za korištenje na otvorenom – ima čak i namjenski način rada za zabavu na otvorenom koji zvuk širi dalje i gornju ploču otpornu na prskanje na koju možete odložiti piće. Odličan je i u zatvorenom uz kompaktne male dimenzije i čist zvuk.
  • Način rada za zabave na otvorenom još dalje širi zvuk

  • Gornja ploča otporna na prskanje s ugrađenim držačem za čaše

  • Punjiva baterija omogućuje do 13 h reprodukcije

  • Bluetooth® veza za bežično usmjeravanje zvuka

  • Slušajte omiljene radijske emisije uz FM tuner

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu