STAKLENI ZVUČNIK LSPX-S3

Dobra atmosfera, kristalno čist zvuk

Uživajte u savršeno uklopljenom, kristalno čistom zvuku kroz organsko stalo. U trenu kreirajte ugođaj uz prilagodljivo osvjetljenje, uključujući opuštajući efekt svjetlosti svijeće.

Stvorite opuštenu atmosferu pomoću zvuka i osvjetljenja

Bez obzira na to budi li vas ujutro ili osvjetljava vašu dnevnu sobu, elegantan i sofisticiran dizajn savršeno se uklapa u svaki prostor. 

Stakleni zvučnik Sony LSPX-S3 na radnom stolu pokraj osobe koja radi.
Stakleni zvučnik Sony LSPX-S3 na stolu u blagovaonici glazbom uveseljava dvije osobe koje večeraju.
Kristalno čist zvuk uz organsko staklo

Napredna tehnologija Vertical Drive zvučnika LSPX-S3 koristi tri pokretača za kuckanje po kraju organskog stakla, koje vibrira i širi zvuk u svim smjerovima.

Bočni prikaz staklenog zvučnika Sony LSPX-S3 s izrezanim dijelom koji pokazuje unutarnji zvučnik koji pojačava bas.
Više basova uz Bass Boost Mode

Ako želite pojačati basove, u aplikaciji Music Center možete odabrati "Bass Boost Mode".

Bočni prikaz staklenog zvučnika Sony LSPX-S3 s izrezanim dijelom koji pokazuje visokotonac koji širi zvuk cijelom prostorijom.
Kristalno čisti visoki tonovi za rasprostranjen zvuk

Bez obzira na to u kojoj vrstu glazbe uživate, visokotonac u organskoj staklenoj cijevi proizvodi kristalno čiste visoke tonove koji se šire po cijeloj prostoriji.

Rasprostranjeni zvuk

Stakleni zvučnik možete postaviti bilo gdje u prostoriji. Cijela cijev od organskog stakla vibrira i proizvodi kristalno čist zvuk koji se širi u krugu od 360 stupnjeva, pa kristalno čist zvuk možete slušati ma gdje se nalazili.

Stakleni zvučnik Sony LSPX-S3 na stoliću između dvije osobe koje razgovaraju.
LSPXS3_L_RoomFilling
Osvijetlite noć

U načinu rada sa svjetlošću svijeće osvjetljenje treperi baš kao svjetlost svijeće i čak možete birati između dvaju načina osvjetljenja u skladu sa situacijom – svijetlo za uobičajenu upotrebu i diskretno za opuštanje noću.

Stakleni zvučnik Sony LSPX-S3 na stolu pokraj osobe koja čita uz blago osvjetljenje.
Stvorite savršenu atmosferu

Zahvaljujući prigušenom svjetlu koje može treperiti kao prava svijeća, LSPX-S3 savršen je za stvaranje ugođaja za opuštajuću ili romantičnu večer. Čak možete sinkronizirati svjetla tako da pulsiraju u ritmu glazbe.

Elegantan poboljšani dizajn 

Ovaj se elegantni zvučnik zahvaljujući svom diskretnom dizajnu savršeno uklapa u svaki dom. Srebrna završna obrada zvučniku daje metalik polirani izgled.

Četiri prikaza staklenog zvučnika Sony LSPX-S3 pod raznim kutovima.
Djevojka drži stakleni zvučnik Sony LSPX-S3 čime se pokazuje njegova prenosivost.
Ponesite ga sa sobom kamo god išli

Stakleni zvučnik iznimno je prenosiv, pa ga možete ponijeti kamo kod pošli i obogatiti bilo koju prostoriju osvjetljenjem, glazbom i ugođajem. 

Uparite drugi zvučnik za stereozvuk

Ako povežete dva staklena zvučnika, moći ćete bežično slušati stereozvuk s jasno razdvojenim kanalima. Uz to, u načinu rada za stereozvuk svaki se zvučnik može ponašati kao lijevi ili desni kanal.

Dva sinkronizirana staklena zvučnika Sony LSPX-S3 s prikazom načina za više prostorija.
Stakleni zvučnik Sony LSPX-S3 i pametni telefon uz prikaz kako se zvučnikom može upravljati putem aplikacije.
Preuzmite kontrolu uz aplikaciju Sony l Music Center

Preuzmite aplikaciju Sony l Music Center za iOS ili Android da biste daljinski upravljali svjetlinom i glazbom ili pak postavili mjerač vremena za automatsko isključivanje.

Pogledajte kako radi
Snimka odozgo s tri tanjura od različitih materijala: drvena i biljna vlakna, dijelovi čistog stakla i šareni plastični dijelovi
Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. Plastika čini manje od 5 % ambalaže zvučnika LSPX-S3, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda i praksi na okoliš.

Specifikacije i značajke

Zahvaljujući odličnom zvuku, ugođajnom osvjetljenju i brojnim dodatnim značajkama, LSPX-S3 je fantastičan dodatak za svaki dom. Bez obzira na to imate li zabavu u dnevnoj sobi ili se opuštate prije spavanja, možete postaviti razne ugođajne načine osvjetljenja, uključujući ugođajnu svjetlost svijeće. A uz zvuk koji pulsira kroz organsko staklo možete uživati u omiljenoj glazbi gdje god se nalazili.
  • Visokotonac u cijevi od organskog stakla za kristalno čiste visoke tonove i zvučno polje od 360 stupnjeva

  • Ugrađeni zvučnik od 46 mm za uravnotežene srednje tonove

  • Pasivni radijator omogućuje reprodukciju kristalno čistih niskih tonova.

  • Uz 32 koraka svjetline i dva načina rada osvjetljenje uz značajku svjetlosti svijeće treperi kao prava svijeća

VRSTA ZVUČNIKA
Visokotonac: cilindar od organskog stakla
VELIČINA ZVUČNIKA
Promjer zvučnika (niskotonac): promjera pribl. 46 mm
TRAJANJE BATERIJE
Pribl. 8 sati
RASPON PRIJENOSA FREKVENCIJA
Da
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu