Žena nosi bežični okovratni zvučnik SRS-NB10 crne boje
Tročetvrtinski prikaz bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 crne boje
Tročetvrtinski prikaz bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 bijele boje
Prikaz prednje strane bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 crne boje
Prikaz bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 crne boje odozgo
Bolji način rada od kuće

Sudjelujte u konferencijskim pozivima. Slušajte glazbu Krećite se uz potpunu udobnost. Bežični okovratni zvučnik SRS-NB10 čini rad od kuće mnogo boljim.

Slušajte jasan zvuk tijekom cijelog dana

Zvučnik punog raspona usmjeren je prema gore, pa je zvuk optimiziran samo za vaše uši, što znači da ćete jasno čuti svaku riječ dok ostale osobe u prostoriji neće ništa primijetiti. Pasivni radijator ugrađen u poleđinu jedinice pojačava bas da bi zvuk bio uravnotežen i da bi sastanci tekli bez poteškoća.

Prikaz bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 odozgo, s detaljem koji pokazuje gdje se nalazi jedinica zvučnika punog raspona
Tročetvrtinski prikaz bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 s detaljem koji pokazuje gdje se nalaze mikrofoni
Pobrinite se da vas svi čuju, čak i kada je kod kuće glasno

Bez obzira na to što se događa oko vas, vaš će se glas uvijek jasno čuti uz tehnologiju preciznog prepoznavanja glasa. Visokokvalitetno polje koje oblikuje zraku s dva mikrofona u kombinaciji s naprednom obradom zvučnih signala omogućuje zvučniku SRS-NB10 minimiziranje vraćanja zvuka i jeke te reprodukciju kristalno čistog glasa drugoj osobi ili osobama koje sudjeluju u pozivu.

Dodirnite za govor, dodirnite za slušanje

Nekad pričate, nekad slušate, a nekad samo želite privatnost uz isključen mikrofon. Jednostavno upravljajte mikrofonom na konferencijskim pozivima u komunikacijskim aplikacijama klikom na tipku za isključivanje mikrofona.

Krupni plan tipke za isključivanje mikrofona na bežičnom okovratnom zvučniku SRS-NB10
Krupni plan tipke za glasnoću na bežičnom okovratnom zvučniku SRS-NB10
Glasnoća prilagođena vašim potrebama

Glasni glasovi, tihi glasovi i pozivi mješavina su visine i tona glasa. Glasnoću jednostavno možete prilagoditi svojim potrebama dodirom tipke za glasnoću s bočne strane Sonyjeva okovratnog zvučnika. Dostupna vam je i mogućnost reprodukcije i pauziranja prilikom slušanja glazbe.

Nosite ga cijeli dan dok radite

Lagan i udoban, ovaj bežični okovratni zvučnik osmišljen je za cjelodnevni rad od prvog sastanka do zadnjeg poziva. Čvrsto prianja uz vrat i lagano leži na ramenima, pa ga možete nastaviti nositi čak i kada završite s poslom – savršen je za slušanje glazbe kada pripremate večeru ili čistite.

Prednji prikaz bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 bijele boje
Osjećajte se ugodno

Tako lagan da ćete zaboraviti da ga nosite. Fleksibilna traka za vrat sa stražnje strane omogućuje vam da pronađete najugodniji položaj.

Žena nosi bežični okovratni zvučnik SRS-NB10 bijele boje
Budite pozorni

Stil s otvorenim ušima omogućuje vam da slušate pozive i pritom ostanete svjesni svega što se događa oko vas.

Snažan i praktičan

Čak ni radoholičari neće morati brinuti o trajanju baterije. Bežični okovratni zvučnik spreman je cjelodnevne poslovne pozive, glazbu, serije i drugo.

Ikona 20 sati trajanja baterije
Spreman za dan koji vas čeka

Uz trajanje baterije do 20 sati bit ćete spremni za sve, bez obzira na broj virtualnih sastanaka na kojima morate sudjelovati.

Ikone koje prikazuju kako brzo punjenje od 10 minuta može omogućiti korištenje do 60 minuta
Dodatna snaga baš kad vam zatreba

Ako vam ostane još malo baterije, brzo 10-minutno punjenje putem USB Type-C veze omogućit će vam do sat vremena dodatnog rada ili slušanja.

Bacite se ravno na posao. Opustite se uz glazbu.

Povežite dva uređaja, npr. prijenosno računalo i pametni telefon. Ako primite poslovni poziv na prijenosnom računalu dok slušate glazbu na pametnom telefonu, možete se javiti uz samo jedan klik na tipku za reprodukciju/pozivanje s lijeve strane trake oko vrata. Kada poziv završi, vratit ćete se svojoj omiljenoj glazbi, bez potrebe za ponovnim povezivanjem.

Ilustracija bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 koji se istodobno povezuje s pametnim telefonom i prijenosnim računalom
Otporno na prskanje. Bezbrižna upotreba.

Dizajn klase IPX4 omogućuje vam bezbrižno obavljanje kućanskih poslova uz glazbu.

Glazba i filmovi samo za vas

Okovratni zvučnik reproducira čist osobni zvuk, čak i pri niskoj glasnoći. Povežite se s TV-om, pametnim telefonom ili glazbenim reproduktorom putem Bluetooth® tehnologije i uživajte u omiljenim filmovima, serijama i glazbi bez ometanja susjeda, cimera ili drugih članova obitelji.

Prekrasno jednostavan

Uz elegantan i jednostavan dizajn s visokokvalitetnom tkaninom, korištenje ovog laganog zvučnika pravo je zadovoljstvo.

Prikaz bežičnog okovratnog zvučnika SRS-NB10 crne boje odozgo
Osjetite kvalitetu

Traka uz zvučnike prekrivene tkaninom izgleda elegantno.

Tročetvrtinski prikaz dva bežična okovratna zvučnika SRS-NB10, jednog crne boje i jednog bijele boje
Odaberite svoju boju

Nosivi zvučnik dostupan je u tamnosivoj i bijeloj boji da biste ga mogli uskladiti s dekorom svog kućnog ureda.

Pobliže pogledajte SRS-NB10
Pregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NB10 od 360 stupnjeva
Snimka odozgo s tri tanjura od različitih materijala: drvena i biljna vlakna, dijelovi čistog stakla i šareni plastični dijelovi
Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. Plastika čini manje od 10 % ambalaže zvučnika SRS-NB10, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda i praksi na okoliš.

Specifikacije i značajke

Bežični okovratni zvučnik koji leži na ramenima za ugodan rad od kuće. Dizajniran za konferencijske pozive i slušanje glazbe.
  • Tehnologija preciznog prepoznavanja glasa jasno reproducira vaš glas

  • Zvučnik punog raspona reproducira osobni zvuk visoke kvalitete

  • Lagan i udoban dizajn za cjelodnevno nošenje

  • Trajanje baterije do 20 sati, brzo punjenje od 10 minuta za 1 sat reprodukcije

  • Dizajn otporan na prskanje klase IPX4

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu