SRS-RA3000 

Zvuk koji ispunjava prostoriju

Opustite se na sofi uz dobru knjigu ili kuhajte u kuhinji uz zvuk koji ispunjava prostoriju i savršena je glazbena pozadina – uživajte gdje god se nalazite u kući uz ovaj kompaktni bežični zvučnik.

SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Vrhunski bežični zvučnik SRS-RA3000 sa zvukom koji ispunjava prostoriju

SRS-RA3000
Crni zvučnik SRS-RA3000

whiteblack

Što je zvuk koji ispunjava prostoriju?

Zvuk koji ispunjava prostoriju savršena je pozadina kada čitate, kuhate ili se družite s prijateljima. Baš kao i pozadinska glazba u kafiću, glazba je diskretna uz zvuk koji se širi vodoravno i okomito radi stvaranja željenog ugođaja bilo gdje u domu.

Kako funkcionira ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju

Ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju povezuje mnoštvo tehnologija za reprodukciju glazbe te vas obavija zvukom od zida do zida te od poda do stropa.

Praktičan i jednostavan za korištenje.

RA3000 jednostavno se postavlja i koristi te se besprijekorno uklapa u vaš život i dom.

Logotip Bluetooth®
Bežična veza uz tehnologiju Bluetooth®

Uparite zvučnik s pametnim telefonom ili tabletom putem tehnologije Bluetooth® i počnite neometano usmjeravati glazbenu kolekciju.

Ikona Wi-Fi veze
Wi-Fi veza

Upotrijebite Wi-Fi vezu da biste pristupili omiljenim internetskim servisima za usmjeravanje putem zvučnika i upravljali popisom za reprodukciju putem telefona.

Logotip Spotify Connect™
Kompatibilno s aplikacijom Spotify Connect™

Reproducirajte Spotify izravno kroz zvučnike uz aplikaciju Spotify Connect™ na uređaju te uživajte u potpunoj kontroli daljinskog upravljača.

Logotip za Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Glazba u više prostorija

RA3000 lako dodajte u grupu zvučnika uz Google Home ili Amazon Alexa. Nakon toga moći ćete reproducirati različite pjesme u različitim prostorijama ili istu glazbu u cijelom domu uz pomoć aplikacije ili putem zvučnika s asistentom.

Slika na kojoj se prikazuje reprodukcija iste glazbe u cijeloj kući
ISTA GLAZBA
Slika na kojoj se prikazuje reprodukcija različite glazbe u različitim prostorijama
RAZLIČITA GLAZBA
Slika značajke upravljanja glasom
Glasovna kontrola

Imate uređaj s ugrađenim Google asistentom ili značajkom Alexa? Ako imate, pomoću njega možete glasom upravljati zvučnikom RA3000. Samo dodajte RA3000 u grupu zvučnika pomoću aplikacije Google Home ili Amazon Alexa i nakon toga samo kažite što želite, npr. pokrenuti reprodukciju glazbe, promijeniti glasnoću ili nešto drugo.

Prilagodite postavke s pomoću aplikacije Sony | Music Center

Preuzmite aplikaciju Sony | Music Center na pametni telefon i bežično upravljajte glazbom. Možete i odabrati popise za reprodukciju ili označiti pjesmu za reprodukciju te prilagoditi postavke npr. ekvilizatora.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Automatska prilagodba glasnoće
Automatski prilagođava glasnoću

Neke su pjesme preglasne, a neke pretihe, pa je potrebno neprestano prilagođavati glasnoću. RA3000 rješava taj problem tako što analizira svaku pjesmu i automatski ih reproducira uz ujednačenu glasnoću – pa ne morate ni maknuti prstom.

Bežično se povezuje s televizorom

Želite bolji zvuk televizora? Kompatibilni televizori BRAVIA® mogu putem Bluetooth® veze bežično poslati zvuk na RA3000 radi uzbudljivijeg doživljaja gledanja. Manja latencija znači da je ono što čujete savršeno sinkronizirano s onim što vidite na zaslonu.

Bežično se povezuje s televizorom
Gdje ćete staviti SRS-RA3000?

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i malom zauzeću prostora, RA3000 možete postaviti bilo gdje. Budući da je otporan na vlagu, možete ga koristiti i u kuhinji i kupaonici. Automatska kalibracija zvuka i automatska glasnoća jamče optimalne zvučne performanse bez obzira na položaj.

SRS-RA3000 u kupaonici
Otporan na vlagu

RA3000 otporan je na vlagu, pa ga možete koristiti u potencijalno vlažnim okruženjima, npr. u kuhinji, pa čak i u kupaonici.

Automatska kalibracija zvuka

Gdje god postavili RA3000, samo ga uključite i pokrenite reprodukciju glazbe i on će se automatski kalibrirati za optimalan zvuk pomoću ugrađenog mikrofona i jedinstvenog Sonyjeva algoritma. Bez ručnog mjerenja ili iritantnog testnog tona – samo savršeno pozicioniran zvuk koji ispunjava prostoriju.

Automatska kalibracija zvuka

Specifikacije i značajke

Obogatite svoj svakodnevni život pozadinskom glazbom vrhunske kvalitete. SRS-RA3000 sa zvukom koji ispunjava prostoriju kompaktni je bežični zvučnik jednostavan za korištenje i postavljanje bilo gdje u domu.
  • Zvuk koji ispunjava prostoriju

  • Prožimajuće poboljšanje zvuka

  • Jednostavno usmjeravanje glazbe putem tehnologije Wi-Fi ili Bluetooth®

  • Automatska prilagodba glasnoće ujednačava glasnoću svih pjesama

  • Automatska kalibracija zvuka za jednostavno postavljanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu