SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-X99
Slika – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi

Funkcije

Zvuk visoke rezolucije 

Od izvora do zvučnika, u tvrtki Sony objedinili smo cijeli niz tehnologija za vrhunski doživljaj zvuka. Kod datoteka sa zvukom visoke rezolucije, digitalno pojačalo i specijalizirani visokotonci reproduciraju svaki suptilni detalj, pa ćete svaku notu čuti onako kako je to umjetnik zamislio. Kod mp3 zapisa, softver za digitalnu obradu poboljšava komprimiranu glazbu i vraća joj izgubljene detalje. 

2.1-kanalni sustav za snažan zvuk 

Dobit ćete snažan zvuk od 154 W iz 2.1-kanalnog sustava zvučnika. Dva Magnetic Fluid zvučnika srednjeg raspona daju čiste, jasne vokale i složene melodije, a podržavaju ih super-visokotonci širokog područja disperzije koji proizvode prodorne visoke tonove i široko zvučno polje. Snažni woofer radi s pasivnim radijatorima, pružajući odzvanjajući bas. Tako u glazbi možete uživati u čistom, snažnom zvuku bez obzira na glasnoću. 

Osnažite bas uz woofer i dva pasivna radijatora 

Osigurajte snažan bas iz kompaktnog zvučnika. Dva pasivna radijatora rade s wooferom i reagiraju na kretanje zraka kroz zvučnik, umjetno stvarajući prostor u kućištu zvučnika. Taj prostor omogućava protok veće količine zraka kroz zvučnike, čime se još manjim jedinicama omogućava pružanje superiornog zvuka, naročito za niske frekvencije. 

Magnetic Fluid zvučnici: jasniji, snažniji zvuk 

Eliminacijom konvencionalnih prigušivača zvučnika i njihovom zamjenom zvučnicima s tehnologijom Magnetic Fluid, šum i izobličenje znatno su smanjeni, čime se dobiva jasniji i snažniji zvuk nego ikada prije. Razvijena za agenciju NASA, tehnologija Magnetic Fluid omogućava vam da zvučnike koji reproduciraju odličan zvuk smjestite u manji prostor, što je idealno za kompaktne, vrhunske zvučnike. 

Super-visokotonci 

Postavljanjem super-visokotonaca s prednje i gornje strane zvučnika, tvrtka Sony kreirala je veliko zvučno polje čija je kvaliteta održana cijelim područjem. Savršeno upotpunjuje širokopojasnu energiju zvuka visoke rezolucije, bez obzira na položaj zvučnika. 

Digitalno pojačalo S-Master HX 

Ugrađeno digitalno pojačalo S-Master HX izvlači najbolje iz zvuka visoke rezolucije. To postiže tako što smanjuje razinu šuma koja se obično pojavljuje u rasponima visokih frekvencija kako biste uživali u jasnom, oštrom zvuku. 

DSEE HX obnavlja zvučne datoteke 

Kvaliteta veća od one koju nudi CD. DSEE HX predstavlja nastavak naše tehnologije DSEE, poboljšavajući komprimirane audio datoteke na razinu koja je bliža zvuku visoke rezolucije. Obnavljanjem detalja originalne snimke koji se gube tijekom postupka kompresije DSEE HX omogućava bogat doživljaj zvuka studijske kvalitete za svu vašu glazbu. 

ClearAudio+™ obogaćuje glazbu 

Clear Audio+™ je jedinstvena tehnologija koja koristi stručnost tvrtke Sony na polju digitalne obrade signala razvijene generacijama usavršavanja zvuka te daje bogat i vrlo kvalitetan doživljaj slušanja. 

Vrlo kvalitetno bežično usmjeravanje 

LDAC nova je tehnologija za zvuk tvrtke Sony koja vam omogućava uživanje u vrlo kvalitetnom bežičnom prijenosu zvuka putem Bluetooth® veze. Budući da se prenosi 3 puta više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu glazbu. 

Slušanje jednim dodirom za trenutačnu reprodukciju glazbe

NFC (tehnologija komunikacije bliskog polja) uklanja potrebu za povezivanjem kabelima i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* koji podržava NFC uz oznaku N i pokrenite glazbu. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete i ručno upariti u postavkama za Bluetooth®. *Prikaz kompatibilnih uređaja

Pronađite kompatibilne uređaje

Glazba je u zraku 

Usmjeravanje zvuka putem Wi-Fi® veze omogućava uživanje u omiljenom iTunes® sadržaju na uređajima koji podržavaju AirPlay, kao i pristup glazbenim datotekama na računalu ili kućnom multimedijskom poslužitelju koji podržava DLNA. 

Oslobodite glazbu uz slušanje u više prostorija 

Ispunite dom zvukom omiljenih pjesama zahvaljujući slušanju u više prostorija. Značajka za više prostorija obuhvaća načine rada kao što je grupni način rada, koji omogućava istovremeno uživanje u istoj glazbi putem više zvučnika, kao i pojedinačni način rada za uživanje u različitoj glazbi putem više zvučnika.

Objedinite svoju glazbu uz Sony | Music Center

Preuzmite Sony | Music Center za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad svojom zbirkom glazbe. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu i imat ćete jednostavan pristup svim omiljenim pjesmama, bilo da su pohranjene na računalu, poslužitelju ili u omiljenoj internetskoj glazbenoj usluzi. Aplikacija se može koristiti i za prilagodbu postavki zvuka radi osiguravanja odličnog, uravnoteženog zvuka i upravljanja slušanjem u više prostorija. 

Diskretno rukovanje uz intuitivne kontrole 

Zvučnik SRS-X99 profinjen je i jednostavan, i oblikom i funkcijama. Staklena upravljačka ploča na gornjoj strani ima diskretne gumbe osjetljive na dodir koji svijetle kada rukom prijeđete preko njih. Možete uživati i u lakoj kontroli i Bluetooth® uparivanju bez narušavanja minimalističkog stila. 

Kompatibilni formati 

Osim mp3 i AAC formata, SRS-X99 podržava i niz datotečnih formata zvuka visoke rezolucije. To su: FLAC, WMA i L.PCM (WAV, AIFF). 

Dizajn Definitive Outline 

Zahvaljujući glatkoj površini i čistim linijama ovaj elegantni uređaj stapa se s okolinom, ali i dalje privlači pažnju minimalističkom profinjenošću. Naglašeni rubovi svojstveni su konceptu dizajna Definitive Outline. 

Jednostavan način prijenosa glazbe na zvučnike

Chromecast built-in omogućuje vam usmjeravanje omiljenih glazbenih aplikacija s osobnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite gumb Cast u glazbenoj aplikaciji na mobitelu ili tabletu sa sustavom Android, uređaju iPhone ili iPad, prijenosnom računalu Mac®, prijenosnom računalu sa sustavom Windows ili uređaju Chromebook te odaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli s radom.

Uspostavite dobru vezu uz USB-A i USB-B 

Povezujte sve omiljene uređaje s bežičnim zvučnikom zahvaljujući dvije vrste USB priključka. USB-A priključak idealan je za povezivanje i punjenje mp3 reproduktora, iPhone i iPad uređaja, kao i USB memorija radi usmjeravanja datoteka sa zvukom visoke rezolucije i mp3 datoteka. Drugi priključak je USB-B za povezivanje s računalom, a omogućava digitalnu reprodukciju izravno iz glazbene biblioteke na računalu bez ikakvog gubitka signala. 

Specifikacije

Svaka pjesma reproducira se uz izvanrednu jasnoću zvuka visoke rezolucije te vrhunsko bežično usmjeravanje. To je bežični zvučnik SRS-X99 nenametljivog dizajna. Kombinirajući inženjersku izvrsnost s predivnim dizajnom, dobivate vrhunski zvuk iz jednog, elegantnog zvučnika koji je savršen dodatak svakom životnom prostoru. 
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije 

  • DSEE HX poboljšava glazbu na kvalitetu blisku zvuku visoke rezolucije

  • Digitalno pojačalo S-Master HX za čist zvuk 

  • 7 zvučnika (2 Magnetic Fluid), 8 pojačala

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC™ povezivanje jednim dodirom

Vrsta zvučnika
Super-visokotonac (gornji): Promjer od pribl. 19 mm x 2 / super-visokotonac (prednji): Promjer od pribl. 19 mm x 2 / srednjotonac: Promjer od pribl. 50 mm x 2 / niskotonac: Promjer od pribl. 94 mm x 1
Izlazna snaga
154 W
Ulazni i izlazni terminali
Ulaz za stereo mini utikač, USB
Wi-Fi®
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Sadržaj pakiranja

Daljinski upravljač, AAA baterije (za daljinski upravljač), Kabel za napajanje izmjeničnom strujom, Krpa za čišćenje, Alat za odvajanje rešetke zvučnika

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade