SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-ZR5
Slika – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi

whiteblack

Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi
Slike – Prijenosni bežični zvučnik s tehnologijama BLUETOOTH®/Wi-Fi

Funkcije

Osnažite bas uz woofer i dva pasivna radijatora 

Osigurajte snažan bas iz kompaktnog zvučnika. Dva pasivna radijatora rade s wooferom i reagiraju na kretanje zraka kroz zvučnik, umjetno stvarajući prostor u kućištu zvučnika. Taj prostor omogućava protok veće količine zraka kroz zvučnike, čime se još manjim jedinicama omogućava pružanje superiornog zvuka, naročito za niske frekvencije. 

Vrlo kvalitetno bežično usmjeravanje  

LDAC nova je tehnologija za zvuk tvrtke Sony koja vam omogućava uživanje u vrlo kvalitetnom bežičnom prijenosu zvuka putem Bluetooth® veze. Budući da se prenosi 3 puta više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu glazbu. 

ClearAudio+™ obogaćuje glazbu 

Clear Audio+™ je jedinstvena tehnologija koja koristi stručnost tvrtke Sony na polju digitalne obrade signala. Razvijana generacijama usavršavanja zvuka, daje bogat i vrlo kvalitetan doživljaj slušanja. 

Oslobodite glazbu uz slušanje u više prostorija

Neka vas glazba prati po cijeloj kući uz sustav za slušanje glazbe u više prostorija kojim upravlja aplikacija Sony | Music Center. Ta aplikacija omogućuje međusobno grupiranje određenih Sonyjevih soundbarova i zvučnika. Grupni način rada omogućava istovremeno uživanje u istoj glazbi putem više zvučnika, a pojedinačni način rada uživanje u različitoj glazbi putem više zvučnika.

Slušanje jednim dodirom za trenutačnu reprodukciju glazbe

NFC (tehnologija komunikacije bliskog polja) uklanja potrebu za povezivanjem kabelima i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* koji podržava NFC uz oznaku N i pokrenite glazbu. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete i ručno upariti u postavkama za Bluetooth®. 

Objedinite svoju glazbu uz Sony | Music Center

Preuzmite Sony | Music Center za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad svojom zbirkom glazbe. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu i imat ćete jednostavan pristup svim omiljenim pjesmama, bilo da su pohranjene na računalu, poslužitelju ili u omiljenoj internetskoj glazbenoj usluzi. Aplikacija se može koristiti i za prilagodbu postavki zvuka radi osiguravanja odličnog, uravnoteženog zvuka i upravljanja slušanjem u više prostorija. 

Povežite se putem USB-A i HDMI (ARC) priključka

Povezujte sve omiljene uređaje s bežičnim zvučnikom uz USB-A priključak; idealno za povezivanje i usmjeravanje mp3 datoteka. Uživajte i u HDMI (ARC) povezivanju za zaslone monitora i televizora kao i automatski ulaz.

Jednostavan način prijenosa glazbe na zvučnike

Chromecast built-in omogućuje vam usmjeravanje omiljenih glazbenih aplikacija s osobnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite gumb Cast u glazbenoj aplikaciji na mobitelu ili tabletu sa sustavom Android, uređaju iPhone ili iPad, prijenosnom računalu Mac®, prijenosnom računalu sa sustavom Windows ili uređaju Chromebook te odaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli s radom.

Dizajn Definitive Outline 

Zahvaljujući glatkoj površini i čistim linijama ovaj elegantni uređaj stapa se s okolinom, ali i dalje privlači pažnju minimalističkom profinjenošću. Naglašeni rubovi svojstveni su konceptu dizajna Definitive Outline.

Specifikacije

Ovaj svestrani bežični zvučnik omogućava reprodukciju željenog zvuka u vašem domu. Mogućnost Bluetooth® povezivanja jednim dodirom omogućuje jednostavan pristup glazbi, a HDMI (ARC) ulaz omogućuje reprodukciju zvuka s televizora . Kombinirajte s dodatnim zvučnicima za usmjeravanje u više prostorija, bogat surround zvuk i snažan stražnji stereo zvuk.
  • Lako Bluetooth® NFC™ povezivanje jednim dodirom

  • Mobilna aplikacija Sony | Music Center omogućuje jednostavnu kontrolu i reprodukciju glazbe iz više zvučnika

  • HDMI (ARC) povezivanje s televizorom

  • Jednostavno usmjeravajte glazbu uz Chromecast built-in i Spotify Connect

  • 2-sistemski zvučnici i dva pasivna radijatora za prožimajući zvuk

Veličina zvučnika
Visokotonac: Promjer od pribl. 14 mm x 1, Woofer: Promjer od pribl. 70 mm x 1
Ulazni i izlazni terminali
Ethernet, ulaz za stereo mini utikač, USB A, HDMI (ARC)
Opseg frekvencije prijenosa
20 – 20.000 Hz (s uzorkovanjem od 44,1 kHz)
Wi-Fi®
DA
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA

Sadržaj pakiranja

AC kabel, Vodič za Wi-Fi®, Upute za rad, Jamstveni list

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu