Zabavite se kod kuće uz TV velikog zaslona

Ako tražite vrhunsku zabavu, razmislite o TV-u velikog zaslona. Time ćete se približiti potpuno realističnom iskustvu uz nevjerojatnu dubinu i razinu detalja, baš kao u kinu ili na stadionu. Najnovija inovativna tehnologija i dizajn omogućuju vam da velike TV-e savršeno uklopite i u najmanje dnevne boravke.

Razlozi za nabavu velikog zaslona

Osjetite čaroliju i uzbuđenje sportskih događaja uživo u svom domu. Veći zasloni prikazuju veće slike i jamče vrhunski doživljaj u kojem može uživati više osoba u prostoriji. Uz veće slike i titlove, odličan pogled možete imati i kad sjedite straga.


Gledajte na najbolji način

Samo TV-i velikog zaslona s ogromnim slikama i vrhunskim zvukom mogu vam pružiti uzbuđenje poput onog u kinu ili stadionu. No s povećanjem veličine zaslona pojavljuju se i problemi sa šumom, zamućenjem i kontrastom. Osim toga, veća odvojenost bočnih zvučnika znači da je zvuk udaljen od mjesta akcije. Jedinstvena tehnologija slike i zvuka tvrtke Sony otklanja te probleme i jamči vrhunsku realističnosti.

Slika podijeljenog zaslona s konjima u trku prije i nakon obrade slike.
Realistična slika

Naši X1 procesori precizno analiziraju podatke i obrađuju informacije, što smanjuje šum i zamućenje u scenama i maksimizira kvalitetu slike uz poboljšane boje i kontrast. Rezultat? Iznimno realistične slike za nevjerojatno, prožimajuće iskustvo gledanja.   

Slika dinosaura na TV-u velikog zaslona pokazuje kako zvuk prati akciju.
Zvuk prati akciju

Zvuk na većini naših TV-a velikog zaslona dolazi iz zaslona, čime se postiže potpuna realističnost akcije. Zvuk ćete čuti s mjesta na kojem se u sceni događa akcija. Govor ćete, primjerice, čuti s mjesta na kojem lik stoji, što scene čini iznimno realističnima.

Mislite da je vaš prostor premalen? Razmislite ponovno.

Dostignuća u tehnologiji slike i dizajnu omogućuju doživljaj velikog zaslona i u malim prostorijama. Zasloni velike rezolucije omogućuju vam da sjedite bliže akciji, a tanji okviri maksimiziraju veličinu zaslona bez povećanja veličine TV-a.

Slika s prikazom udaljenosti gledanja
Približite se akciji 

Današnji 4K televizori s poboljšanom rezolucijom prikazuju oštru i jasnu sliku, čak i kada sjedite blizu zaslona ili gledate veće zaslone. Općenita je preporuka da visina televizora bude dvije trećine udaljenosti između televizora i položaja gledanja.

Udaljenost gledanja: ①55 inča: 100 cm ②65 inča: 120 cm ③75 inča: 140 cm ④85 inča: 160 cm

Slika s prikazom dodatne površine zaslona dostupne zbog tanjeg okvira.
Veća površina zaslona

Tanji okviri na našim najnovijim televizorima omogućuju vam odabir većeg zaslona bez povećanja ukupne veličine televizora. Doživljaj gledanja bit će još bolji jer ćete se moći usredotočiti na akciju, a ne na okvir oko zaslona.