Slike – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K
Slike – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K
BDP-S6700, 5 zvjezdica na web-mjestu What Hi-Fi?

"S modelom BDP-S6700 Sony je ponovno dokazao da zna kako dominirati tržištem proizvoda za široki krug korisnika tako što je ponudio iznimne performanse po konkurentnoj cijeni." (What Hi-Fi?, srpanj 2016.)

BDP-S6700
Vrhunski bežični prijenos

Iskusite napredno poboljšanje slike i bežično usmjeravanje uz Blu-ray reproduktor BDP-S6700. Uživajte u omiljenim filmovima nadograđenima na kvalitetu blisku 4K kvaliteti i uspostavite bežičnu vezu sa slušalicama, tankim zvučnim sustavima, zvučnicima i drugim uređajima tvrtke Sony. Štoviše, možete bežično reproducirati CD-e u cijeloj kući.

Nadogradnja na 4K
Prilagođeno poboljšanje na 4K rezoluciju

Naš čip za nadogradnju na 4K postavljen je za izvlačenje najmanjih detalja Blu-ray diskova i poboljšanje internetskog sadržaja visoke razine kompresije radi pružanja najboljeg doživljaja gledanja.

Zvuk bez gubitaka kvalitete
Istinski filmski zvuk

Uživajte u svim detaljima originalne snimke uz čist, vrlo vjeran surround zvuk u formatima Dolby TrueHD i DTS-HD.

Dijeljenje u kućnoj mreži (DLNA)
Dijeljenje u kućnoj mreži (DLNA)

DLNA omogućava dijeljenje multimedijskog sadržaja na svim podržanim uređajima u vašem domu.

Svaku sliku približite 4K kvaliteti

Uživajte u realističnoj jasnoći uz poboljšanje rezolucije na 4K

Zakoračite u novo doba kućnog kina. Naš čip za nadogradnju na 4K dizajniran je za poboljšanje kvalitete slike Blu-ray i internetskih sadržaja, približavajući svaki prizor bogatim, prirodnim detaljima 4K rezolucije.

Nadogradnja na 4K
ORIGINALNI VIDEO
Nadogradnja na 4K
NADOGRADNJA NA 4K
Full HD 3D
Potpuno uronjeni

Izgubite se u Full HD 3D prikazu

Uživajte u svim svojim 3D Blu-ray videozapisima u Full HD kvaliteti dok ste povezani s bilo kojim 3D televizorom. Ovaj Blu-ray Disc™ reproduktor poboljšava rezoluciju 2D videozapisa na simulirani 3D radi postizanja bolje dubine.

Boje koje oživljavaju

Bogata i živopisna paleta boja TRILUMINOS™ Colour tvrtke Sony udahnut će zaslonskom prikazu novi život. Tehnologija je optimizirana za upotrebu s odgovarajućim TRILUMINOS televizorima te omogućava predivan prikaz zahtjevnih živopisnih nijansi crvenih, akvamarin i smaragdno-zelenih boja, što jamči realističan prikaz pejzaža i morskih prizora.

IP Noise Reduction PRO
Čišća slika

Uživajte u kvalitetnijoj slici prilikom prijenosa omiljenog internetskog sadržaja. Naša kombinacija tehnologija slike pruža bolji kontrast, teksture i reprodukciju boja, za doista profinjenu sliku.

Više glazbe u većoj razini detalja

BDP-S6700 omogućava reprodukciju velikog raspona raznih glazbenih datoteka i njihovo bežično usmjeravanje u visokoj kvaliteti.

Bežični osobni doživljaja slušanja

Usmjeravajte zvuk glazbe i filmova sa svog Blu-ray reproduktora na bilo koji Bluetooth® bežični uređaj. LDAC tehnologija omogućava usmjeravanje bez kompromisa po pitanju kvalitete, uz do triput veću propusnost od one koju pruža standardni Bluetooth®.

Usmjeravajte i reproducirajte sve

USB i Wi-Fi® omogućavaju reprodukciju glazbe i filmova iz brojnih izvora. Ovaj Blu-ray reproduktor podržava sve vrste datoteka koje su prikazane u nastavku, kako biste uvijek mogli gledati omiljene filmove i slušati omiljene pjesme.

Disc format playback
Vrhunski optički pogon

Želite li plesati na pjesme iz svoje kolekcije Super Audio CD-a? Nema problema. Ako imate disk, UHP-H1 će ga gotovo sa sigurnošću moći reproducirati.

Audio format playback
Gotovo bezgranični zvučni užitak

UHP-H1 podržava brojne 24-bitne zvučne formate, uključujući između brojnih drugih i AAC te WAV.

Video format playback
Watch everything

Stream any of the video file types above, so you're never stuck for something to watch.

Wi-Fi® s dva pojasa
Signal je jači uz Wi-Fi® s dva pojasa

Dizajn s više antena i postavljanje modula s čipom s prednje strane osiguravaju maksimalnu snagu signala pa ćete moći uživati u uglađenom prijenosu videozapisa i brzom pretraživanju.

Zrcalni prikaz zaslona
Prikažite sadržaj pametnog telefona na velikom ekran

Miracast™ omogućava dijeljenje cijelog zaslona pametnog telefona – uključujući omiljene aplikacije, igre, fotografije, videozapise i glazbu – na televizoru.

Manje čekanja, više gledanja

Zaslon s pametnim izbornikom koji sadrži sve vaše aplikacije i značajke za rukovanje i potpunu kontrolu s pametnog telefona putem naše aplikacije TV SideView.

Besprijekoran rad

Zahvaljujući našem intuitivnom izborniku i sučelju, aplikacije i značajke jednostavno su i pametno organizirane pa uvijek možete pronaći ono što tražite.

Dvojezgreni procesor
Dvojezgreni procesor

Uživajte u bržem usmjeravanju, bržem učitavanju i glađoj reprodukciji zahvaljujući moćnom dvojezgrenom procesoru.

USB plug and play
USB plug and play

Samo priključite USB pogon u prednji USB priključak za reprodukciju slika, videozapisa i glazbe na televizoru.

Specifikacije i značajke

Iskusite napredno poboljšanje slike i bežično usmjeravanje uz BDP-S6700. Proširite obzore zabave i uspostavite bežičnu vezu sa slušalicama, tankim zvučnim sustavima, bežičnim zvučnicima i drugim uređajima tvrtke Sony. Tehnologija za reprodukciju u više prostorija omogućuje bežično povezivanje u cijeloj kući.
  • Nevjerojatna slika i poboljšanje na 4K (24p)

  • Uživajte u brzom, stabilnom usmjeravanju iz raznih internetskih usluga za videozapise

  • Slušajte pomoću bežičnih zvučnika ili slušalica putem Bluetooth® veze uz LDAC kvalitetu

  • Bežično usmjeravajte glazbu u cijeloj kući uz SongPal Link

  • Ugrađeni Wi-Fi s dva pojasa za snažan bežični signal

Reprodukcija
koraka (FWD/REV), Nasumična reprodukcija, Play / Stop / Pause, Reprodukcija prethodnog/ sljedećeg, REV/ FWD, Usporena reprodukcija (unaprijed/unatrag)
Ulazni i izlazni terminali
1 HDMI izlaz (stražnji), 1 koaksijalni audio izlaz (stražnji), 1 USB ulaz (prednji), 1 Ethernet priključak (stražnji)
Ugrađena Wi-Fi® tehnologija
Da (2,4 GHz, 5 GHz), s tehnologijom MIMO

Sadržaj pakiranja

Da (jednostavni priručnik / web priručnik)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade