Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Potpune specifikacije i značajke

BDP-S6700

PMC

Kn 1.266,77

(s PDV-om)

Veličina i masa

Dimenzije (Š x V x D)
255 x 39 x 192 mm
Masa
0,9 kg

Mogućnost reprodukcije

Reprodukcija
koraka (FWD/REV), Nasumična reprodukcija, Play / Stop / Pause, Reprodukcija prethodnog/ sljedećeg, REV/ FWD, Usporena reprodukcija (unaprijed/unatrag)

Značajke slike i zvuka

Pretvaranje 2D›3D
Da
Veliko povećanje rez. (Precision CinemaHD nadogr.)
Da
Deep Color
Da (16 bita)
24p True Cinema™
Da
DVD 24p izlaz
Da
HDMI®
Da
Koaksijalni, optički
Da, ne

Mreža

Ugrađena Wi-Fi® tehnologija
Da (2,4 GHz, 5 GHz), s tehnologijom MIMO

Funkcije

Čuvar zaslona/Lako post./PhotoTV HD
Ne/Da/Ne
Roditeljska kontrola
Da
Roditeljska kontrola
Da
USB tipkovn. (samo 101)/Aut. pripr.
Da (samo 101) / Da
Prikaz slajdova s fotogr. uz glazbu
Da (CD, USB)
Prikaz uživo/titl/preporuka
Da/Da/Da
BRAVIA Sync
Da
Ažuriranje programskih datoteka
Da (mreža, USB)

Sučelje

Ulazni i izlazni terminali
1 HDMI izlaz (stražnji), 1 koaksijalni audio izlaz (stražnji), 1 USB ulaz (prednji), 1 Ethernet priključak (stražnji)

Detalji

Potrošnja energije
12 W

Ekologija i štednja energije

Potrošnja energije (isključen uređaj)
nije dostupno
Potrošnja energije (stanje pripravnosti)
0,5 W
Potrošnja energije (mrežno stanje pripravnosti) – priključci
2,2 W (Ethernet, HDMI-CEC) / 2,1 W (Wi-Fi) / 3,0 W (svi priključci i mreže povezani)
Aktivirano stanje pripravnosti
Nakon 20 minuta
Aktivirano mrežno stanje pripravnosti – priključci
Nakon 20 minuta (Ethernet / HDMI-CEC / Wi-Fi)
Prekidač za uključivanje/isključivanje bežičnih mreža
Da biste to omogućili/onemogućili, mogućnost "Internetske postavke" u odjeljku "Mrežne postavke" postavite na "Bežična konfiguracija (ugrađeno) / Žična konfiguracija".

Sadržaj pakiranja

  • Da (jednostavni priručnik / web priručnik)
Placeholder

Funkcije

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Poboljšanje na 4K pruža realističnu jasnoću

Doživite omiljene filmove uz do četiri puta više detalja u odnosu na Full HD zahvaljujući poboljšanju na 4K rezoluciju. Ako je uspostavljena veza s kompatibilnim televizorom, napredni video-procesor pretvara standardni video u signal bliži 4K rezoluciji (3840 x 2160). Uz osam milijuna piksela u slici dobit ćete oštrije i detaljnije slike, a veća kvaliteta slike omogućava vam da sjedite bliže zaslonu i osjećate se kao u kinu. 

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Dolby® TrueHD za zvuk kakav je redatelj zamislio

Uživajte u nenadmašnoj kvaliteti zvuka uz Dolby® TrueHD koji daje zvuk za filmove i glazbu bez ikakvog gubitka kvalitete. Reproducirajući zvuk identičan originalnim studijskim snimkama, pruža neusporedivo vjeran zvuk za Blu-ray Disc™, DVD i preuzeti sadržaj.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

DTS-HD™ za preciznost studijske snimke

Uživajte u preciznom, detaljnom zvuku kod kuće. DTS-HD Master Audio omogućava vam uživanje u originalnim, nekomprimiranim glazbenim podlogama s omiljenih Blu-ray Disc™ medija i iz usmjerenih filmova – upravo onako kako je to redatelj zamislio. DTS-HD High-Resolution Audio pruža i vrlo detaljnu reprodukciju za glazbene nastupe, ističući svaku notu gotovo studijskom kvalitetom.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

TRILUMINOS™ oživljava boje

Upoznajte vjerne boje i nijanse. TRILUMINOS Colour pruža širi spektar vidljivih boja radi otkrivanja vjernijih nijansi i tekstura. Reprodukcija zahtjevnih živopisnih nijansi crvenih, akvamarin i smaragdno-zelenih boja prekrasna je, što jamči živopisne pejzaže i prikaze mora. I lica izgledaju bolje uz vjerno reproducirane nijanse kože.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Uronite u Full HD 3D 

Gledajte 3D Blu-ray Disc™ filmove u Full HD kvaliteti – samo uspostavite vezu putem HDMI kabela s bilo kojim HD televizorom koji podržava 3D. Osim što pruža veću razinu realističnosti i jasnoće svih 3D Blu-ray Disc™ sadržaja, ovaj Blu-ray Disc™ reproduktor poboljšava rezoluciju 2D videozapisa na simulirani 3D radi postizanja bolje dubine.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Povežite uređaj s kućnom mrežom uz DLNA  

DLNA (Digital Living Network Alliance) općeprihvaćeni je standard za dijeljenje podataka putem kućne mreže. To vam olakšava usmjeravanje i prijenos omiljene glazbe, filmova i slika između uređaja koji podržavaju DLNA, među kojima su televizori, osobna računala, prijenosni poslužitelji i igraće konzole.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Zrcaljenje zaslona za dijeljenje sadržaja s pametnog telefona

Prikažite sadržaj s pametnog telefona ili tableta na velikom zaslonu uz Miracast™. Jednostavno uparite uređaj kako biste njegov zaslon zrcalno prikazali na televizoru s velikim zaslonom te gledali filmove i televizijske emisije s interneta, pohranjene fotografije i videozapise i omiljene aplikacije. Budući da se veza uspostavlja uz Wi-Fi Direct™, za dijeljenje omiljenog sadržaja ne treba vam niti pristup Wi-Fi® mreži.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Uglađeno usmjeravanje videozapisa uz Wi-Fi® s dva pojasa

Wi-Fi® s dva pojasa omogućava uglađeno i brzo pretraživanje. Ovaj Blu-ray Disc™ reproduktor ima jedinstveni Wi-Fi® modul koji je optimalno smješten za maksimalnu snagu signala. Napredni dizajn s više antena osigurava i pouzdaniji signal u odnosu na konvencionalni Wi-Fi® pa ćete uživati u glatkom usmjeravanju videozapisa i brzom pretraživanju zahvaljujući većem dometu u domu.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

IP Content Noise Reduction PRO izoštrava i poboljšava

Sve ćete jasno vidjeti uz kombinaciju tehnologija slike IP Content Noise Reduction PRO. Značajka smanjenja šuma poboljšava internetske videozapise niske rezolucije, dok značajka HD Reality Enhancer analizira sliku piksel po piksel radi obogaćivanja teksture i boja. Uživajte u realističnijoj slici uz poboljšan kontrast zahvaljujući značajci Pure Picture Control i uglađenim gradacijama boja koje osigurava Super Bit Mapping. 

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Grafičko korisničko sučelje brzo je i intuitivno 

Pronalaženje aplikacija i značajki brzo je i jednostavno uz grafičko korisničko sučelje. Pretražujte na zaslonu televizora uz ploče kojima se lako kretati, sadržaj je podijeljen na istaknute aplikacije na jednoj strani i vaše omiljene aplikacije na drugoj. Sve je uredno organizirano i brzo se pokreće. 

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Moćne radne značajke uz dvojezgreni procesor

Snažni dvojezgreni procesor osigurava brze radne značajke bez kašnjenja. Web-stranice se brže učitavaju, filmovi i multimedijski sadržaji kao što su videozapisi s web-mjesta YouTube™ brže se usmjeravaju, a reprodukcija je vidljivo uglađenija. Čak je i navigacija brža i odzivnija pa možete uživati u doživljaju zabave bez frustracije.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

USB plug and play

Oživite filmove i fotografije. Samo priključite USB pogon u prednji USB priključak kako bi se slika i videozapisi reproducirali na televizoru.

Digital Music Enhancer za jasniji, bogatiji zvuk

Udahnite novi život svojoj digitalnoj glazbi uz značajku Digital Music Enhancer – kombinaciju tri audio tehnologije tvrtke Sony koja obnavlja pojedinosti i sprječava iznenadne promjene glasnoće. Rezultat je prožimajući zvuk i maksimalan dojam u dijalozima, filmovima i glazbi.

Slika – Blu-ray Disc™ reproduktor s nadogradnjom na 4K

Slušajte bežično uz Bluetooth®

Uživajte u bežičnom slušanju svih omiljenih pjesama i filmova. Ovaj Blu-ray reproduktor odašilje zvuk u bežične zvučnike ili slušalice putem Bluetooth veze, stoga možete dublje uroniti u svaku pjesmu i glazbu iz filma.