UBP-X800

Doživljaj kina kod kuće

Uživajte u doživljaju kina kod kuće uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray reproduktor. 4K UHD rezolucija omogućuje prikaz slike kao na filmskom platnu, a Dolby Atmos i DTS X pružaju autentično iskustvo kino dvorane.

BLU-RAY DISC REPRODUKTORI

Reproduktor 4K Ultra HD Blu-ray™| UBP-X800 sa zvukom visoke rezolucije

UBP-X800
Slika – Reproduktor 4K Ultra HD Blu-ray™| UBP-X800 sa zvukom visoke rezolucije
Logotip za 4K HDR
Poboljšanje na 4K rezoluciju u stvarnom vremenu

Uživajte u najboljoj kvaliteti slike uz 4K Ultra HD Blu-ray i 4K razinu detalja za sve što gledate zahvaljujući poboljšanju rezolucije na 4K.

Jedinstveno kućište tvrtke Sony
Izrađen za čist zvuk

Doživite potpunu jasnoću zvuka uz, zvuk visoke rezolucije i DSEE HX poboljšanje prikaza.

USB, HDMI, optički i analogni izlazi
Bogata mogućnost povezivanja

Uspostavite vezu pomoću dva HDMI izlaza za odvojeni audioizlaz/videoizlaz, USB-a, digitalnog koaksijalnog izlaza, Wi-Fi veze ili LAN mreže.

Logotip Hi-Res Audio
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Približite se stvarnosti

4K Ultra HD Blu-ray

U potpunosti se uživite u svaki film i svaku epizodu serije. 4K Ultra HD Blu-ray omogućuje do sada najbolji prikaz detalja, tako da ćete se osjećati kao da se nalazite na samom mjestu radnje.

Potražite film Inferno u 4K Ultra HD rezoluciji

Otkrijte nove dubine realističnosti

Visok dinamički raspon 4K rezolucije

Uživajte u više detalja uz visok dinamički raspon (HDR). U kombinaciji s jasnoćom koju omogućuje tehnologija 4K, HDR oživljava područja koja ranije niste vidjeli novom svjetlinom, sjenama i bojama.

Slika s prikazom kvalitete slike koju omogućuje HDR signal
HDR SIGNAL
Slika s prikazom kvalitete slike koju omogućuje SDR signal
SDR SIGNAL

Usporedba HDR i SDR signala

HDR signali sadrži do sto puta više svjetline od standardnih (SDR) signala, što rezultira potpuno novim doživljajem gledanja uz znatno povećanu maksimalnu svjetlinu i očuvanje dubokih i detaljnih crnih nijansi.

Sve boje iz prirode

Podrška za nove prostore boja BT.2020 omogućuje pristup širem rasponu boja nego standardni TV signal. Izrazito široki prostor boja stvarateljima sadržaja omogućuje korištenje zasićenijih i realističnijih boja, od duboke plave do prirodnih zelenih i živopisnih crvenih nijansi.

Sve boje iz prirode
PROSTOR BOJA BT.2020
Sve boje iz prirode
PROSTOR BOJA REC.709
Zvuk koji vas vodi na
druga mjesta

Uživajte u zvuku poput onoga u kinu uz Dolby Atmos i DTS X

Uz Dolby Atmos i DTS X, vrhunske audio kodeke koji se koriste u kino dvoranama diljem svijeta, svuda ćete oko sebe zapanjujuće jasno čuti udare gromova, zvuk sirena i buku automobilskih truba. 

Film Ghostbusters sada je dostupan u 4K Ultra HD rezoluciji

Logotip Dolby Atmos
Dolby Atmos

Atmos zvukove obrađuje kao zasebne objekte te ih oslobađa iz uobičajenih kanala da bi se slobodno kretali oko, pa čak i iznad vas, što rezultira vrhunskim surround zvukom.

Logotip DTS:X
DTS:X

DTS:X može stvoriti neograničen broj zvučnih objekata koji se u stvarnom vremenu prilagođavaju vašim zvučnicima da biste na najbolji način doživjeli glazbenu podlogu filmova.

Kombinacija stvorena za kućna kina 

Uparite UBP-X800 s prijemnikom STR-DN1080 i uživajte u vrhunskoj kućnoj zabavi. Moderan usklađeni dizajn i poboljšana kvaliteta slike i zvuka naglašavaju ljepotu skrivenu u detaljima.

Grafikon s prikazom zvuka visoke rezolucije

Prijenos 3,2 puta više podataka

Izvucite ono najbolje iz svake pjesme

Zvučni zapisi visoke rezolucije kvalitetniji su od MP3 i CD formata, a 4K rezolucija kvalitetnija je od HD rezolucije, što će vam omogućiti da čujete svaki dah, svaki ritam i svaku notu.

DSEE HX poboljšanje

Poboljšajte frekvenciju i dinamički raspon MP3 datoteka i ostale komprimirane glazbe, čak i glazbe s CD-a, na kvalitetu gotovo na razini visoke rezolucije da biste u potpunosti doživjeli kvalitetu izvorne snimke.

Grafikon poboljšanja kvalitete rezolucije zvuka pomoću tehnologije DSEE HX
Kućište proizvoda s okvirom i potporom
Jedinstveno kućište tvrtke Sony

Naše jedinstveno kućište s okvirom i potporom ima čvrstu strukturu koje služi za otklanjanje mikrovibracija i učinkovitu električnu zaštitu, što vam omogućuje uživanje u zvuku i slici najviše kvalitete.

Gledajte što god poželite

UBP-X800 ne podržava samo 4K UHD Blu-ray diskove, već vam omogućuje gledanje, slušanje i usmjeravanje svega što želite, uključujući većinu videozapisa visoke rezolucije i formata zvuka visoke rezolucije, kao i sadržaja s mnoštva popularnih servisa za usmjeravanje.

Logotipovi kompatibilnih formata diskova
Vrhunski optički pogon

Želite li plesati na pjesme iz svoje kolekcije Super Audio CD-a? Nema problema. Ako imate disk, UBP-X800 će ga gotovo sa sigurnošću moći reproducirati.

Logotipovi kompatibilnih zvučnih formata
Gotovo bezgranični zvučni užitak

UBP-X800 podržava brojne 24-bitne zvučne formate visoke kvalitete, uključujući AAC, WAV, DSD 11,2 MHz i mnoge druge.

Logotipovi kompatibilnih formata usmjeravanja
Usmjeravajte i reproducirajte sve

Reproducirajte videozapise putem USB priključka i kućne mreže. Ovaj Blu-ray reproduktor podržava sve najpopularnije vrste datoteka s videozapisima, tako da uvijek možete gledati svoje omiljene filmove.

Prirodni dom za svu vašu najbolju opremu

Bogata mogućnost povezivanja svih vaših vrhunskih uređaja

Objedinite čitavu svoju AV tehnologiju i povežite je s uređajem UBP-X800. Taj je uređaj idealan za uživanje u filmovima i glazbi sa servisa za usmjeravanje kao što je Spotify, a sadrži i kvalitetne priključke koji će zadovoljiti sve tehnofile.

Sva vaša zabava na jednom mjestu

Uživajte u brzom, stabilnom prijenosu s raznih servisa. UBP-X800 omogućuje prijenos 4K videozapisa zahvaljujući bežičnoj vezi s dvopojasnom MIMO tehnologijom koja daje jak signal čak i na rubu raspona vaše bežične mreže.

Privatno gledanje sa slušalicama

Film 5th Wave sada je dostupan u 4K Ultra HD rezoluciji

Doživite svoje omiljene sadržaje bolje no ikad

Bluetooth bežični zvuk za privatno gledanje

Poboljšajte dojam svakog filmskog trenutka koji gledate u privatnosti. UBP-X800 podržava prijenos zvuka putem tehnologije Bluetooth, tako da za privatno gledanje bez žica možete koristiti svoje omiljene Bluetooth slušalice.

Jasna reprodukcija dijaloga

Istovremeni prijenos zvuka putem HDMI kabela i tehnologije Bluetooth

Uživajte u potpuno jasnim dijalozima i glazbenim podlogama, bez obzira na to koliko se daleko nalazili. UBP-X800 istovremeno može slati zvuk na TV putem HDMI kabela i na bežični zvučnik putem tehnologije Bluetooth.

Dvije osobe gledaju TV, jedna mu se nalazi blizu, a druga daleko

Film Magnificent Seven sada je dostupan u 4K Ultra HD rezoluciji

Logotip LDAC
LDAC

LDAC prenosi tri puta više podataka od normalne Bluetooth® veze i omogućuje reprodukciju vrhunskog zvuka.

Wi-Fi® logotip
Wi-Fi®

Usmjeravajte zvuk po cijelom domu pomoću Wi-Fi veze i aplikacije Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal) da biste brzo slušali glazbu vrhunske kvalitete bez upotrebe žica.

Specifikacije i značajke

Uživajte u doživljaju kina kod kuće uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray reproduktor. 4K UHD rezolucija omogućuje prikaz slike kao na filmskom platnu, a Dolby Atmos i DTS X pružaju autentično iskustvo kino dvorane.
  • Uživajte u nenadmašnoj jasnoći prikaza formata 4K UHD Blu-ray

  • Zvuk visoke rezolucije i DSEE HX omogućavaju reprodukciju više detalja

  • Konstrukcija sa zaštitom od vibracija za jasniji zvuk

  • Za reprodukciju gotovo svih diskovnih i datotečnih formata

  • Vrhunska slika i poboljšanje 4K prikaza do 60p

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje stručnjaka