Prijeđi na sadržaj
Naglavne Slušalice

Bluetooth® slušalice

Slušanje glazbe pohranjene na mp3 reproduktoru ili pametnom telefonu lako je uz Bluetooth® slušalice. Nastavite čitati kako biste saznali više i otkrijte savršen par za sebe.

Zakoračite u svijet bez kabela

Uz pregršt odličnih ugrađenih značajki – među kojima su velike pogonske jedinice, izuzetno široke frekvencije i tehnologija za poboljšanje zvuka – svaka pjesma pršti kvalitetom. A bez kabela koji vas sputavaju, uživat ćete u glazbi bez ometanja.

Muškarac nosi Bluetooth® slušalice dok trči
Muškarac u pokretu nosi najbolje Bluetooth® slušalice tvrtke Sony

Uspostavite vezu

U trenutku možete povezati slušalice s pametnim telefonom, tabletom ili mp3 reproduktorom i uživati u svakoj pjesmi bez napora. U pokretu ste? Isprobajte par izuzetno prijenosnih Bluetooth® slušalica koje se umeću u uši.

Iskusite zvuk visoke rezolucije

Objedinjujući svaku komponentu od signala do zvučnika, zvuk visoke rezolucije nadmašuje CD kvalitetu. Dodatne značajke kao što je DSEE poboljšavaju svaki ton radi postizanja realističnijeg doživljaja slušanja – kao što je to izvođač zamislio.

Najbolje Bluetooth® slušalice tvrtke Sony sa zvukom visoke rezolucije
Crne Bluetooth® slušalice tvrtke Sony koje se umeću u uši

Kvalitetne komponente

Naše Bluetooth® slušalice koje se umeću u uši – vrhunske pogonske jedinice pobrinut će se da glazba ostane čista i precizna. Široka frekvencija kod našeg Bluetooth® asortimana s lakoćom se nosi s visokim i niskim tonovima, bez obzira na glasnoću.

Nove visine niskih tonova

Značajka Beat Response Control koristi posebno oblikovane otvore za sprječavanje izobličenja i poboljšanje protoka zraka. Snažne neodimijske pogonske jedinice svaki ton održavaju bogatim i jasnim, istovremeno čineći svaku pjesmu snažnijom.

Muškarac sluša glazbu koristeći Bluetooth® slušalice koje se umeću u uši
Crne Bluetooth® slušalice s telefonom tvrtke Sony 

Jednostavna praktičnost

Zapetljani kabeli stvar su prošlosti, a povezivanje slušalica s pametnim telefonom, tabletom ili mp3 reproduktorom brzo je i lako. Želite preskočiti pjesmu ili odgovoriti na poziv? Nema problema – samo upotrijebite ugrađene kontrole i mikrofon.