Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR™

Čeka vas mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced sve što gledate ima nevjerojatnu sliku i vrhunski zvuk. Uz kalibrirani način rada BRAVIA CORE filmovi se automatski prilagođavaju uz optimalne postavke slike radi stvaranja iznimnog doživljaja gledanja filmova kod kuće.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Logotip za dobitnika nagrade CES Innovation Awards 2022
CES® 2022 Innovation Awards, nagrada BRAVIA Core
BRAVIA CORE

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Odabrani TV-i obuhvaćaju:

5 ILI 10 BESPLATNIH FILMOVA
12 ILI 24 MJ. NEOGRANIČENOG GLEDANJA

5 besplatnih filmova i 12 mj. neograničenog gledanja uz
A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S, X95K
10 besplatnih filmova i 24 mj. neograničenog gledanja uz
A90J, Z9J, A83K, A84K, A90K, A95K, X92K, X93K, X94K, X94S, Z9K

Odaberite do 10 besplatnih filmova među stotinama najnovijih filmskih hitova i klasika

Dostupni su novi filmski hitovi i klasici. Iskoristite kredite za BRAVIA CORE da biste odabrali ono što želite gledati u kvaliteti do 4K HDR.

Uživajte u do dvije godine neograničenog usmjeravanja filmova

Uz BRAVIA CORE pretplaćeni ste na nevjerojatan izbor filmova koje možete usmjeravati bilo kad i koliko god puta želite u kvaliteti do 4K HDR.

Gledajte sadržaje u formatu Pure Stream™ s najvećom kvalitetom slike za usmjeravanje sadržaja

BRAVIA CORE nudi Pure Stream™, usmjeravanje HDR filmova brzinom i do 80 Mb/s., kao 4K UHD Blu-ray, za široku lepezu sadržaja. To znači mnogo više detalja, boja i kontrasta u odnosu klasično usmjeravanje brzinom od 15 – 25 Mb/s.

Spider-Man: Novi svijet na zaslonu TV-a BRAVIA s logotipom Pure Stream™ i grafikonom koji pokazuje 80 Mb/s. za Pure Stream™

1. Otale usluge za usmjeravanje sadržaja 2. Pure Stream™

Slika filma SPIDER-MAN No Way Home na BRAVIA zaslonu s IMAX ENHANCED i BRAVIA CORE logotipima ispod
Uživajte u najvećoj dostupnoj zbirci filmova IMAX® Enhanced

Ovaj TV BRAVIA XR s tehnologijom IMAX® Enhanced ima certifikate tvrtki IMAX i DTS® da zadovoljava stroge standarde za najbolji mogući IMAX doživljaj gledanja filmova BRAVIA CORE. Kalibrirani način rada BRAVIA CORE automatski optimizira postavke prilikom gledanja filmova IMAX Enhanced.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Oslobodite snagu IMAX® formata kod kuće uz IMAX® Enhanced

Uživajte u iznimno živopisnim 4K HDR slikama uz tehnologiju digitalnog remasteriranja medija IMAX® optimiziranu za televizor BRAVIA XR. Neki naslovi dostupni su i u proširenom omjeru širine i visine, pa možete vidjeti cijelu sliku i uživati u višoj razini prožimajućeg doživljaja.
U kombinaciji s prožimajućim i dojmljivim DTS zvukom doista ćete dobiti kino-doživljaj kod kuće uz filmove IMAX® Enhanced na servisu BRAVIA CORE.

Pristup najvećoj zbirci sadržaja IMAX® Enhanced uz BRAVIA CORE

Stalno rastuća zbirka filmskih naslova IMAX® Enhanced pretvorit će vaš dom u kino uz BRAVIA CORE na televizoru BRAVIA XR. Uživajte u najvećoj zbirci naslova IMAX Enhanced s karakterističnom slikom i zvukom tehnologije IMAX koja je digitalno remasterirana i optimizirana za savršen doživljaj gledanja na televizorima BRAVIA XR.
*Izbor i dostupnost naslova ovise o regiji/jeziku

Saznajte više o stvaranju omiljenih filmova uz Studio Access

Želite ekskluzivni uvid u događanja iza kulisa tijekom snimanja omiljenih vam filmova? BRAVIA CORE nudi dodatne snimke, intervjuje i još mnogo toga.

Zaslon televizora BRAVIA na kojem se prikazuje film Petar Zecimir 2 s likovima i filmskom opremom oko njih
XPERIA kada gledate u pokretu, BRAVIA kada gledate kod kuće

U svakom trenutku i bilo gdje možete uživati u usluzi BRAVIA CORE for XPERIA s odgovarajućim XPERIA pametnim telefonom.

BRAVIA XR TV gore lijevo, Xperia telefon dolje desno, na oba su snimke iz filma SPIDER-MAN: Put bez povratka, BRAVIA CORE logotip gore desno

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Poslušajte što vodeće tvrtke za zabavu kažu o nadahnuću za BRAVIA CORE

Saznajte više o tome zašto televizori BRAVIA XR omogućuju iznimni doživljaj zabave uz BRAVIA CORE.

Odredbe i uvjeti

Program pristupa BRAVIA CORE ("Program") dostupan je u Europi*1 na pametnim televizorima tvrtke Sony koji sudjeluju u programu ("Televizori koji ispunjavaju uvjete")*2.
Kupovna cijena televizora koji ispunjavaju uvjete obuhvaća privremeni pristup usluzi BRAVIA Core za koju vrijede uvjeti i odredbe u nastavku:
i) ograničeni krediti za filmove, 10 kredita za filmove za Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J i A90J ili 5 kredita za filmove za preostale televizore koji ispunjavaju uvjete koji se mogu iskoristiti za izbor od najmanje 300 filmova (za jedan film potrebno je iskoristiti jedan kredit). Krediti za filmove istječu 12 mjeseci nakon dodavanja na račun za BRAVIA CORE prilikom registracije, no filmove koje ste kupili kreditima putem usluge BRAVIA CORE pogledati možete do 23. veljače 2028., što je podložno uvjetima i odredbama usluge BRAVIA CORE; i
ii) privremeni pristup sadržajima pretplate na videozapise na zahtjev, 24 mjeseca BRAVIA CORE pretplate na videozapise na zahtjev za Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J i A90J ili 12 mjeseci za ostale televizore koji ispunjavaju uvjete. Razdoblje pretplate počet će od trenutka registracije računa za BRAVIA CORE. Na kraju razdoblja privremene pretplate dobivene uz televizor koji ispunjava uvjete pristup pretplati na videozapise na zahtjev će vam se onemogućiti. Moguća obnova podložna je ugovoru s davateljem usluge BRAVIA CORE te primjenjivim uvjetima i odredbama za tu uslugu.
Da biste iskoristili prednosti programa, morate registrirati račun za BRAVIA CORE na televizoru koji ispunjava uvjete do 23. veljače 2026. Ako ga ne registrirate do tog datuma, pristup usluzi BRAVIA CORE u sklopu programa će isteći. Kada se registrirate, dobit ćete potvrdnu poruku e-pošte za račun, a krediti za filmove BRAVIA CORE i pretplata na videozapise na zahtjev navedeni iznad automatski će se dodati na vaš račun. Uvjeti korištenja, uvjeti pružanja usluge i pravilnik o zaštiti privatnosti uređuju korištenje usluge BRAVIA CORE. Da biste registrirali račun za BRAVIA CORE, morate biti stariji od 18 godina i prihvatiti uvjete korištenja, uvjete pružanja usluge i pravilnik o zaštiti privatnosti za BRAVIA CORE. Da biste koristili ovaj program, na televizoru koji ispunjava uvjete instalirana mora biti najnovija verzija aplikacije BRAVIA CORE. Najnovija verzija aplikacije BRAVIA CORE dostupna je u trgovini Google Play Store.
Za transakcije na platformi BRAVIA CORE potrebni su krediti za aplikacije. Trenutačno u sklopu ovog programa na platformi BRAVIA CORE nije moguće izvoditi novčane transakcije ni kupovati dodatne kredite. Dostupni filmski naslovi podložni su promjeni bez prethodne obavijesti. Svi su naslovi dostupni u najkvalitetnijem dostupnom formatu, uključujući formate Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR ili 4K IMAX ® Enhanced. Dostupnost ovisi o tržištu i naslovu. Sadržaj u formatu IMAX® Enhanced omogućuje potpuni IMAX® Enhanced doživljaj – IMAX® Enhanced naslovi dostupni su samo na televizorima certificiranim za IMAX® Enhanced.
Možete istodobno usmjeravati na najviše 4 televizora koji ispunjavaju uvjete po računu za BRAVIA CORE. Platforma BRAVIA CORE nije dostupna ili podržana u svakoj državi i na svakom jeziku. Sony zadržava pravo na obustavu pristupa platformi BRAVIA CORE, njezine promjene i/ili njezino ukidanje u bilo kojem trenutku. BRAVIA CORE obuhvaća tehnologiju Pure Stream™, koja omogućuje usmjeravanje brzinom od 30 MB/s do 80 MB/s. Da biste Pure Stream™ sadržajima pristupali uz brzinu od 30 MB/s, morate imati minimalnu brzinu interneta od 43 MB/s. Da biste pristupali najkvalitetnijim dostupnim Pure Stream™ sadržajima uz brzinu od 80 MB/s, morate imati minimalnu brzinu interneta od 115 MB/s. Da biste uživali u brzini od 80 Mb/s uz funkciju Pure Stream™, s internetom se morate povezati putem Wi-Fi veze (bežičnog LAN-a) koja podržava standard IEEE 802.11 n/ac. Platforma BRAVIA CORE nije odgovorna za mrežna ograničenja ili dostupnu propusnost. Primjenjuju se ograničenja i uvjeti davatelja mrežnih usluga.
Sony ne daje povrate sredstava ni kredite za djelomična razdoblja, neiskorištene kredite i/ili nepogledane sadržaje na usluzi BRAVIA CORE. Pristup usluzi BRAVIA CORE u sklopu programa nije prenosiv te se za nju ne daju povrati sredstava. Krediti za filmove također nemaju novčanu vrijednost, za njih se ne daju povrati sredstava te nisu namijenjeni prodaji ni preprodaji.
Sony Europe B.V.

"SONY", "BRAVIA" i "BRAVIA CORE" žigovi su ili registrirani žigovi tvrtke Sony Group Corporation ili njezinih povezanih društava. Google TV i povezani logotipi žigovi su tvrtke Google LLC. Google Play Store je žig tvrtke Google LLC. IMAX ® je registrirani žig tvrtke IMAX Corporation. Ostali ovdje spomenuti nazivi proizvoda i tvrtki mogu biti žigovi svojih vlasnika. Ikone i slike simulirane su i služe samo kao ilustracija. Sva prava koja nisu ovdje izričito dodijeljena su pridržana. Svi su uvjeti podložni promjeni bez prethodne obavijesti."*1 Ovaj je program dostupan u sljedećim državama: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Cipar, Crna Gora, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Grenland, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kosovo, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija. Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Vatikan i Velika Britanija."*2 Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, A80K, A75K, X95K, X94K, X93K, X92K, X90K, X89K, X82K, X94S, X90S, Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J i X94J.