Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR™

Čeka vas mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced sve što gledate ima nevjerojatnu sliku i vrhunski zvuk.
Platforma BRAVIA CORE dostupna je na svim BRAVIA XR modelima Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Odaberite neke od stotina najnovijih filmskih hitova i klasika

Dostupni su novi filmski hitovi i klasici. Iskoristite kredite za BRAVIA CORE da biste odabrali ono što želite gledati u kvaliteti do 4K HDR.
 

Neograničeno usmjeravanje najpopularnijih filmova

Uz BRAVIA CORE pretplaćeni ste na nevjerojatan izbor filmova koje možete usmjeravati bilo kad i koliko god puta želite u kvaliteti do 4K HDR.

Gledajte sadržaje u formatu Pure Stream™ s najvećom kvalitetom slike za usmjeravanje sadržaja

BRAVIA CORE nudi Pure Stream™, usmjeravanje brzinom i do 80 MB/s i 4K UHD rezoluciju bez gubitka kvalitete slike za široku lepezu sadržaja. Tu je funkciju jednostavno omogućiti na platformi BRAVIA CORE iz postavki – kada se uključi, uvijek je uključena uz funkciju prilagodljivog usmjeravanja sadržaja.

Slika iz filma Spider-Man: Daleko od kuće na zaslonu televizora BRAVIA s logotipom IMAX ENHANCED
Oslobodite snagu IMAX® formata kod kuće uz IMAX® Enhanced

Pristupite najvećoj zbirci IMAX® Enhanced sadržaja za vrhunski filmski doživljaj kod kuće. Optimiziran za BRAVIA XR, pruža remasteriranu IMAX® sliku i prožimajući zvuk uz DTS.

Saznajte više o stvaranju omiljenih filmova uz Studio Access

Želite ekskluzivni uvid u događanja iza kulisa tijekom snimanja omiljenih vam filmova? BRAVIA CORE nudi dodatne snimke, intervjuje i još mnogo toga.

Promotivni plakat za film Jumanji: Iduća razina na zaslonu televizora BRAVIA
Poslušajte što vodeće tvrtke za zabavu kažu o nadahnuću za BRAVIA CORE

Saznajte više o tome zašto televizori BRAVIA XR omogućuju iznimni doživljaj zabave uz BRAVIA CORE.

Odredbe i uvjeti

Promotivna akcija počinje 24. veljače 2021., a završava 31. prosinca 2023. Sony prema vlastitom nahođenju može u bilo kojem trenutku prekinuti ili produljiti promotivnu akciju. Promotivna je akcija dostupna u Europi* na Sonyjevim pametnim televizorima obuhvaćenim promotivnom akcijom. Obuhvaćeni su sljedeći modeli Sonyjevih pametnih televizora („Televizori koji ispunjavaju uvjete”): Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J i X94J.
Kupite televizor koji ispunjava uvjete i registrirajte se za BRAVIA CORE™ do 23. veljače 2021. da biste stekli pravo na ponude u sklopu promotivne akcije. U sklopu promotivne akcije stječete pravo na sljedeće (podložno ovim uvjetima i odredbama): i) 10 kredita za filmove za Z9J i A90J ili 5 kredita za filmove za ostale televizore koji ispunjavaju uvjete (jedan kredit za filmove dovoljan je za jedan film), koji se mogu iskoristiti za lepezu od najmanje 300 filmova. Krediti za filmove istječu 12 mjeseci nakon dodavanja na račun za BRAVIA CORE, ali filmove za koje ste iskoristili kredite možete putem usmjeravanja pogledati do 23. Veljače 2026. podložno uvjetima i odredbama za BRAVIA CORE i ii) 24 mjeseca pretplate na videozapise na zahtjev u sklopu platforme BRAVIA CORE za Z9J i A90J ili 12 mjeseci za ostale televizore koji ispunjavaju uvjete. Razdoblje pretplate počinje u trenutku registracije računa za BRAVIA CORE. Po završetku razdoblja pretplate nećete više imati pristup videozapisima na zahtjev.
Da biste pristupili promotivnoj akciji, morate se do 23. veljače 2024. registrirati i stvoriti račun za BRAVIA CORE na televizorima koji ispunjavaju uvjete. Kada se registrirate, e-poštom ćete primiti potvrdu za račun i krediti za filmove i pretplata na videozapise na zahtjev u sklopu platforme BRAVIA CORE opisani u 2. odjeljku biti automatski dodani na vaš račun. Da biste stvorili račun za BRAVIA CORE, morate imati 18 ili više godina te prihvatiti uvjete i odredbe promotivne akcije, uvjete korištenja platforme BRAVIA CORE, uvjete pružanja usluge i pravilnik o zaštiti privatnosti. Da biste iskoristili ovu promotivnu akciju, na televizoru koji ispunjava uvjete mora biti instalirana ažurna aplikacija BRAVIA CORE. Najnovija verziju aplikacija BRAVIA CORE dostupna je u trgovini Google Play Store.
Za transakcije na platformi BRAVIA CORE potrebni su krediti za aplikacije. Na platformi BRAVIA CORE nije moguće izvoditi novčane transakcije ni kupovati dodatne kredite. Dostupni filmski naslovi podložni su promjeni bez prethodne obavijesti. Svi su naslovi dostupni u najkvalitetnijem dostupnom formatu, uključujući formate SD, HD, 4K, 4K HDR i 4K IMAX ® Enhanced. Dostupnost ovisi o tržištu i naslovu. Sadržaj u formatu IMAX® Enhanced omogućuje potpuni IMAX® Enhanced doživljaj – IMAX® Enhanced naslovi dostupni su samo na televizorima certificiranim za IMAX® Enhanced.
Možete istodobno usmjeravati na najviše 4 televizora koji ispunjavaju uvjete po računu za BRAVIA CORE. Platforma BRAVIA CORE nije dostupna ili podržana u svakoj državi i na svakom jeziku. Sony zadržava pravo na obustavu pristupa platformi BRAVIA CORE, njezine promjene i/ili njezino ukidanje u bilo kojem trenutku. BRAVIA CORE obuhvaća tehnologiju Pure Stream™, koja omogućuje usmjeravanje brzinom između 30 MB/s ¦– 80 MB/s. Da biste Pure Stream™ sadržajima pristupali uz brzinu od 30 MB/s, morate minimalnu brzinu interneta od 43 MB/s. Da biste pristupali najkvalitetnijim dostupnim Pure Stream™ sadržajima uz brzinu 80 MB/s, , morate imati minimalnu brzinu interneta od 115 MB/s. Platforma BRAVIA CORE nije odgovorna za mrežna ograničenja ili dostupnu propusnost. Primjenjuju se ograničenja i uvjeti davatelja mrežnih usluga.
Ponude u sklopu ove promotivne akcije, uključujući kredite za filmove, ne mogu se zamijeniti za novac, nisu prenosive i ne mogu se kombinirati s drugim ponudama/popustima. Krediti za filmove nemaju novčanu vrijednost, za njih nije moguće dobiti povrat i ne mogu se prodavati ili preprodavati. Ponude u sklopu ove promotivne akcije podložne su promjeni bez prethodne obavijesti.
Promotor: Sony Europe B.V. 

„SONY” je registrirani žig tvrtke Sony Corporation. „BRAVIA” i „BRAVIA CORE” žigovi su ili registrirani žigovi tvrtke Sony Corporation. Google TV i povezani logotipi žigovi su tvrtke Google LLC. Google Play Store je žig tvrtke Google LLC. IMAX ® je žig tvrtke IMAX Corporation. Ostali ovdje spomenuti nazivi proizvoda i tvrtki mogu biti žigovi svojih vlasnika. Ikone i slike simulirane su i služe samo kao ilustracija. Sva prava koja nisu ovdje izričito dodijeljena su rezervirana. Svi su uvjeti podložni promjeni bez prethodne obavijesti.
*Ova je promotivna akcija dostupna u sljedećim europskim državama: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Cipar, Crna Gora, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Grenland, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Izrael, KOSOVO, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija. Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Vatikan i Velika Britanija.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.