Slike – Čitač kartica CFexpress Type B / XQD

Funkcije

Optimizirano za memorijsku karticu Sony CFexpress

Koristite memorijske kartice Sony CFexpress na najbolji način putem USB priključka koji izrazito brzo učitava podatke te vam omogućuje da napravite više u manje vremena.

Uštedite vrijeme uz brže sigurnosno kopiranje

Čitač kartica MRW-G1 podržava SuperSpeed USB 3.1 priključak 2. generacije. Brzo kopiranje i sigurnosno kopiranje datoteka poboljšava tijek rada, što vam omogućuje da se brzo vratite snimanju.  

Podržava memorijske kartice Sony XQD serije G i M

Za prijenos podataka s memorijskih kartica CFexpress i podržanih memorijskih kartica XQD dovoljan vam je samo jedan čitač kartica.

Kompaktan i jednostavan za nošenje

Ponesite MRW-G1 gdje god pošli. Taj se čitač napaja putem USB sabirnice i lako stane u džep ili torbu.

Brži prijenosi s pomoću priključaka USB Type-C i USB 3.1 2. generacije 

Za puno brži prijenos podataka preporučujemo povezivanje putem USB Type-C priključka na PC-ju (koji podržava Thunderbolt 3 ili USB 3.1 2. generacije). Priloženi kabeli "USB Type-C to USB Type-C" i "USB Type-C to USB Type-A" omogućuju vam da odmah počnete prenositi podatke.

Specifikacije

Putem USB priključka optimizirajte vrhunske performanse memorijskih kartica Sony CFexpress i XQD. Kompaktan čitač kartica jednostavan je za nošenje i omogućuje brzi prijenos podataka na PC, što znatno poboljšava tijek rada.
  • Priključak SuperSpeed USB omogućuje vam da na najbolji način iskoristite vrhunske performanse memorijskih kartica Sony CFexpress.

  • SuperSpeed USB brzine 10 GB/s

  • Kompatibilno s memorijskom karticom Sony CFexpress Type B te memorijskim karticama Sony XQD serije G i M

  • Priloženi su kabeli "USB Type-C to USB Type-C" i "USB Type-C to USB Type-A"

  • Izuzetno kompaktan i lagan

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu