Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu

Funkcije

Najbrži čitač UHS-II SD/microSD kartica uz najkraće vrijeme prijenosa

Uz brzine do 300 Mb/s, čitač UHS-II SD i microSD kartica na modelu MRW-S3 omogućuje najbrži način za unos i kopiranje fotografija i videozapisa visoke rezolucije snimljenim fotoaparatima koji podržavaju UHS-II. To vam može na kraju cjelodnevnog snimanja znatno uštedjeti vrijeme prilikom sigurnosnog kopiranja rada i omogućuje vam da mnogo brže pregledavate, uređujete i dijelite fotografije. 

Najbrže USB čvorište

Nema bržih USB čvorišta od modela MRW-S3. Uz podršku za USB 3.1 Gen 2, pruža brzine prijenosa podataka do 1000 Mb/s – ne samo da možete koristiti UHS-II kartice poput onih iz serije SF-G s brzinama do 300 Mb/s, nego možete koristiti i druge čitače kartica kao što su XQD i CFexpress. U potpunosti možete iskoristiti i vrlo brze vanjske USB SSD (statički disk) uređaje za pohranu za brzo sigurnosno kopiranje.

USB napajanje od 100 W za stabilnu opskrbu

Kompatibilan s USB PD adapterima za izmjeničnu struju do 100 W, MRW-S3 jamči stabilno i pouzdano napajanje iz adaptera za izmjeničnu struju koji podržava USB PD do svih povezanih uređaja (na USB Type-C™ i USB Standard-A ulazu). Profesionalnim fotografima i snimateljima to znači da mogu koncentrirati se na tijek rada i ne moraju brinuti o iznenadnim prekidima veze zbog nedovoljnog napajanja. Preporučuje se USB PD adapter za izmjeničnu struju od 35 W ili više.

USB indikatori razine napajanja

MRW-S3 sadrži indikatore razine napunjenosti za USB-A i USB-C ulaze – stoga prije priključivanja USB uređaja znat ćete ima li dovoljno napajanja za stabilnu, pouzdanu vezu. Ako LED indikator svijetli, USB ulaz je spreman uz maksimalnu razinu napajanja. Ako LED treperi, ima dovoljno napajanja za standardne USB uređaje, ali ne za uređaje s viskom potrošnjom energije. Ako LED ne svijetli, priključiti možete samo USB uređaje koji se sami napajaju.

Odvojivi USB-C u USB-C kabel

USB čvorišta s trajno priključenim USB-C kabelom nisu samo nepraktična za nošenje, nego se i mjesto gdje se kabel povezuje s kućištem može vremenom oštetiti. Zato MRW-S3 ima odvojivi USB-C u USB-C kabel, čime se trošenje svodi na minimum i omogućuje se pakiranje USB čvorišta tako da ne zauzima mnogo mjesta kada se ne koristi. Ovaj kratki kabel može se koristiti i za vezu standardnih uređaja USB 3.1 Gen 2 ili kao kabel za povezivanje USB PD adaptera za izmjeničnu struju do 100 W zahvaljujući ugrađenom rješenju eMarker.

HDMI izlaz koji podržava 4K rezoluciju s 30 sl./s 

Nemate HDMI izlaz na prijenosnom ili PC računalu? Nema problema. MRW-S3 obuhvaća HDMI izlaz koji može poslužiti kao izlaz do 4K s 30 sl./s, što vam omogućuje brzo i jednostavno pregledavanje i uređivanje rada na televizoru ili monitoru. A u slučaju prijenosnih računala s ograničenim ulazima, ne morate nositi dodatni ključić i oslobađa se jedan od dragocjenih USB-C ulaza.

Elegantno i izdržljivo aluminijsko kućište s valovitom površinom

Izdržljiva aluminijska završna obrada smanjuje ogrebotine i otiske prstiju na minimum. Dodirna valovita površina omogućuje čvrsto držanje i pojednostavnjuje rukovanje prilikom redovnog spajanja i odspajanja uređaja i kabela tijekom dana.

Kompaktni i lagani

Dimenzije čvorišta MRW-S3 samo su 118,7 x 50,3 x 14 mm , a teško je samo 95 g – što ga čini lako prenosivim prilikom snimanja na lokaciji.

Specifikacije
Čitač UHS-II SD/microSD kartica MRW-S3 na USB čvorištu osnovna je opremu za fotografe i snimatelje koji žele maksimizirati učinkovitost tijeka posla uz veliku brzinu, pouzdanost i stabilnost. Ovo čvorište sadrži 4K HDMI izlaz i brzi punjač za pametne telefone i kompatibilno je s prijenosnim računalima MacBook i Windows. Neusporedive brzine prijenosa podataka postižu do 1000 Mb/s (USB 3.1 Gen 2 veza) te podrška za punu brzinu UHS-II SD memorijske kartice (do 300 Mb/s).
  • Podržava USB 3.1 2 Gen s mogućnošću brzine prijenosa do 1000 Mb/s

  • Čitač UHS-II SD i microSD kartica do 300 Mb/s

  • USB PD ulaz do 100 W s indikatorima razine USB napajanja za stabilno i vidljivo upravljanje napajanjem

  • HDMI izlaz (do 4K)

  • Tanak i lak za nošenje s odvojivim USB-C u USB-C kabelom radi minimiziranja trošenja

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu