PMC

Kn 407,20

(s PDV-om)
20

4.4 na temelju 20 recenzija kupaca

13
4
2
0
1
Radne značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

bonne batterie

NP-BX1 27.10.2014. autor Phil37 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Cette batterie tient la charge attendue. Pas de problème.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

7

0

Najkorisnije kritičke
0

Pas pratique

NP-BX1 23.04.2015. autor gros minet (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Le temps de chargement de la batterie est très long, et surtout immobilise l'appareil, ce qui bloque l'utilisation, même si l'on a une seconde batterie. La durée d'utilisation de la batterie chargée n'est pas assez long lorsque l'on voyage toute la journée en prenant des photos.

Kvaliteta slike

Osrednje

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

7

4

Recenzije kupaca: 20

0

Great Product

NP-BX1 25.12.2019. autor Xander69 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

This is just a regular, battery nothing special.(I use it when the other one runs out to maximise the time I get using my camera.

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

Good Design

NP-BX1 05.09.2017.  (SAD)

This battery has a long-life battery perform. However, for charging time fast enough...

Radne značajke

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

3

0

great battery

NP-BX1 11.09.2015. autor Bringer (Irska) Provjereni kupac Provjeren

I bought the battery as a backup for my sony handycam and I have charged and used the battery and found it perfect for the job. It came with a handy case which will protect the terminals when not in use.At a good price compared to other brands

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sony NP-BX1

NP-BX1 12.07.2015. autor Big Mike (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

It does what it says great Battery that works fine in my camera

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

4

0

0

battery

NP-BX1 12.06.2015. autor archibald snodgrass (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought this product nine days ago and have not been able to charge to the battery to full power since. Not impressed.

Kvaliteta slike

Loše

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

6

0

Great Quality

NP-BX1 10.06.2015. autor Martin R J (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Top quality exactly the same as the one that came with my Sony camcorder

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

3

0

0

Unverzichtbares Zubehör

NP-BX1 18.05.2015. autor Kataman1953 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ohne das Produkt hätte ich ein Problem mit der Laufzeit des Camcorders gehabt.

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

excellent

NP-BX1 18.05.2015. autor otilia (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

j ai achète cette batterie pour avoir une roue de secours

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

1

0

NPBX1/M8 03.05.2015. autor minicraftgal (SAD) Provjereni kupac Provjeren

It's a camera battery. What can I say? It works.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

5

6

0

Pas pratique

NP-BX1 23.04.2015. autor gros minet (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Le temps de chargement de la batterie est très long, et surtout immobilise l'appareil, ce qui bloque l'utilisation, même si l'on a une seconde batterie. La durée d'utilisation de la batterie chargée n'est pas assez long lorsque l'on voyage toute la journée en prenant des photos.

Kvaliteta slike

Osrednje

Značajke

Osrednje

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

7

4

0

Original Akku

NP-BX1 06.04.2015. autor Andre 12 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich verwende immer Original Akkus da sich Akkus aus dem Zubehör nicht so gut bewähren

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Camera battery

NP-BX1 15.03.2015. autor Quintin1977 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Great product. Arrived promptly. Adds to the longevity of the camera. Having a second one on hand.

Kvaliteta slike

Prosječno

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

2

0

Great life, poor features

NPBX1/M8 06.02.2015. autor JonnyCT81 (SAD) Provjereni kupac Provjeren

Don't get me wrong, this battery lasts a while - the issue I have is that there is no "InfoLithium" feature like on the previous battery series that I have used (G series), nor does Sony make a model that does.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

6

6

0

tres bon produit

NP-BX1 20.01.2015. autor syloli64 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Produit qui fonctionne très bien conforme a mes attentes

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Loše

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

4

1

0

Je suis content avec le produit acheté et avec le

NP-BX1 24.11.2014. autor ACNeves (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Je suis content avec le produit acheté et avec le service

Kvaliteta slike

Odlično

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

7

0

bonne batterie

NP-BX1 27.10.2014. autor Phil37 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Cette batterie tient la charge attendue. Pas de problème.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

7

0

0

Très bien mais ergonomie à améliorer

NP-BX1 21.08.2014.  (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Cet appareil fait de très bonne photo. Je le recommande Cependant sa prise en main est à revoir car on touche par inadvertance d'autres boutons et cela perturbe parfois les prises de vues.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

2

0

First class

NP-BX1 29.07.2014.  (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Purchased as a spare and is really useful when original battery is low on charge. A great protective case to avoid damage to the terminals.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

pour rx100

NP-BX1 03.06.2014. autor lamydu13 (Francuska)

Je viens d'acheter ce produitpour 2me batterie, mais la batterie que j'ai déjà tiens longtemps. J'en suis contente.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Grande capacité

NP-BX1 03.06.2014. autor Elsass67 (Francuska)

Deuxième batterie conforme à celle livrée d'origine. Indispensable lorsque l'on prend beaucoup de photos. Très bonne autonomie. Se recharge rapidement grâce au chargeur de voyage (en option)

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0