KONTROLNA KUTIJA ZA KAMERU

Potpune specifikacije i značajke

CCB-WD1

Veličina i masa

Dimenzije (Š x V x D)
Pribl. Š 59,0mm X V 40,5mm X D 29,8mm (2 3/8'' X 1 5/8'' X 1 3/16'')
Masa
Pribl. 90 g (3,2 unce) (samo glavna jedinica)

Napajanje

Izvor napajanja
DC5,0V, 1500mA (isporučeni AC prilagodnik)

Sučelje

Ulaz/izlaz
Višenamjenski/mikro USB terminal, brzi USB (USB 2.0), LAN terminal

Drugo

Radna temperatura
Od 0 ℃ do +40 ℃ (32 °F do 104 °F)

Sadržaj pakiranja

  • Prilagodnik za izmjeničnu struju AC-UUE12 (1)
  • Mikro USB kabel (1)
  • Štitnik za kabel (1)
  • Kabel za povezivanje većeg broja terminala (2) (0,4 m/2,0 m, 1,31 ft/6,56 ft)
Placeholder

Funkcije

Otvaranje novih i maštovitih mogućnosti s više kamera

Považite svaki par kontrolne kutije i kamere, pa i veći broj parova kutija i kamera s PC-jem putem ethernetskog čvorišta za prebacivanje te ostvarite snažnu kontrolu nad većim brojem kamera. Potom možete uživo pretpregledavati snimke, brzo prebacivati datoteke na PC, prilagođavati postavke kamere i načine snimanja te kontrolirati snimanje podjednako za fotografije i videozapise. Za promjenu postavki odaberite upravljanje jednom ili više kamera.

Korištenje IP mreže radi fleksibilnosti sustava

Budući da se svakoj jedinici kontrolne kutije za kameru može dodijeliti IP adresa, to vam daje mogućnost kontroliranja kamera u udaljenim područjima. Žična LAN veza omogućuje vam gladak prijenos slikovnih datoteka na PC radi pregleda i organizacije po potrebi. Time se uvelike povećava fleksibilnost i točnost snimanja pomoću više kamera i upravljanja slikama.

Podrška za preciznu sinkronizaciju videozapisa

Sinkronizacija videozapisa s preciznošću svakog okvira dostupno je za snimanje pomoću više kamera. Taj je značajka posebno korisna u naprednoj filmskoj produkciji, primjerice, kada se videosnimke koje je snimio veći broj kamera spajaju u film s perspektivom od 360°.

Učinkovito centralizirano upravljanje slikovnim podacima

Brzo mrežno sučelje omogućuje vam prijenos slika s kartice kamere izravnon a PC odmah nakon snimanja. Mogućnost dodjeljivanja naziva kamera i datoteka pojednostavnjuje upravljanje podacima čak i pri snimanju pomoću većeg broja kamera te tako možete spriječiti slučajno prebrisivanje.

Neupadljiva, ali nezamjenjiva

Kontrolna kutija za kameru projektirana je tako da bude kompaktna - jednako malena kao kućište uređaja RX0. Taj su neupadljiv izgled i veličina praktički nevidljivi u većini okruženja za snimanje, pa je to čini idealnom za situacije u kojima bi veći sustav kamere bio nametljiv.

Ožičavanje svakoga para kamere i kutije radi napajanja, pregleda i kontrole

Povežite kontrolnu kutiju za kameru i kameru pomoću jednog USB MULTI kabela da biste je kontrolirali putem PC-ja, da biste pregledavali sadržaj i da biste mogli prenositi podatke. Ujedno se poslužite isporučenim AC prilagodnikom ili mobilnom USB baterijom za praktično napajanje kutije i povezane kamere putem iste USB MULTI veze.

Isporučeni štitnik za kabel

Upotrijebite isporučeni štitnik za kabel za sigurno povezivanje triju obaveznih kabela — USB veza za više kamera, mikro USB napajanje i poveznik za Ethernet. Time se poboljšava pouzdanost cijelog sustava za snimanje pomoću više kamera.