ZAŠTITNA TORBICA

Recenzije proizvoda

PMC

Kn 437,70

(s PDV-om)
18

4.4 na temelju 18 recenzija kupaca

10
7
0
1
0
Radne značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

A very good case.

LCS-U21 17.05.2015. autor john 65 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Bought this for my new cam corder and/ or my RX10. Both fit well and there is plenty of storage space for the usual spare batterys etc. Good design also protects camera well and alows easy access. A very good case!.

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

6

0

Najkorisnije kritičke
0

Just slightly too small

LCS-U21 04.07.2017. autor kwills (SAD)

Great if you want to carry a single lens and carry as light as possible. I'd like to see it be slightly bigger to fit 2 extra lenses with internal zippered pockets. Love the size of this bag, but lack in size of pockets makes it impractical to be your only bag if you have even just a few accessories (no room for filters). For my 6500, I could barely fit it with a 24-240 lens (still attached). Again, great if carrying one lens but limiting for anything else. Ended up returning since I would need another bag just to carry another lens.

Radne značajke

Prosječno

Značajke

Loše

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

5

0

Recenzije kupaca: 18

0

Ist ganz ok

LCS-U21 10.08.2020. autor freelion (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich habe die Tasche für die gerade erworbene Sony RX10 M4 gekauft. Sie ist erstaunlich robust, passend und ausreichend für die Kamera, Filter und Akkus

Radne značajke

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

praktische, kompakte Tasche

LCS-U21 17.01.2018. autor arjanus (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Meine Alpha 6000 mit Standard- und Telezoom-Objektiv lassen sich gut verstauen. Der Blitz passt leider nicht mehr rein.

Radne značajke

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

Just slightly too small

LCS-U21 04.07.2017. autor kwills (SAD)

Great if you want to carry a single lens and carry as light as possible. I'd like to see it be slightly bigger to fit 2 extra lenses with internal zippered pockets. Love the size of this bag, but lack in size of pockets makes it impractical to be your only bag if you have even just a few accessories (no room for filters). For my 6500, I could barely fit it with a 24-240 lens (still attached). Again, great if carrying one lens but limiting for anything else. Ended up returning since I would need another bag just to carry another lens.

Radne značajke

Prosječno

Značajke

Loše

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

5

0

Odgovor odjela Sony North America Customer Support
06.07.2017.

Hi kwills, We do appreciate you taking the time in writing a review for our camera carrying case. We will be forwarding your feedback to the relevant department for future improvements of the product.

0

Sony Protective Case LCS-U21

LCS-U21 12.09.2015. autor RayTJ (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

An excellent product for my new Sony HSC-H400 camera -very good value and delivery service

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Super fonctionnalité !

LCS-U21 30.08.2015.  (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

J'ai été agréablement surpris par ce sac qui possède un espace intéressant tout en restant compact. Bon produit...

Radne značajke

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Perfect

LCS-U21 31.05.2015. autor Wonderwoman (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

when you buy a Sony camera the only bag you want and know that will fit is a Sony bag

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

A very good case.

LCS-U21 17.05.2015. autor john 65 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

Bought this for my new cam corder and/ or my RX10. Both fit well and there is plenty of storage space for the usual spare batterys etc. Good design also protects camera well and alows easy access. A very good case!.

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

6

0

0

Lovely Case

LCS-U21 10.02.2015. autor chippy67 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

This case is small and yet big enough to carry your camera and some accessories and batteries in the side pockets or front pockets. The case is well made and I think its good value for money! - I purchased this to carry my lovely RX10 camera in, it was an expensive camera so I think it deserves a decent nice case to carry it in.

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

4

0

0

super protection pour mon hx400v

LCS-U21 05.02.2015. autor ced1972 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

sacoche conforme a ce que je voulais, elle me permet de ranger mon apn et les accessoires

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

très bonne pochette

LCS-U21 20.01.2015. autor Suresnes (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

très bonne pochette, grande, plusieurs poches, pratique, double fermeture, imperméable.

Radne značajke

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

produit super fonctionnel

LCS-U21 18.01.2015. autor Pips29 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Pratique, fonctionnel. Super contente du produit..

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

not bad features

LCS-U21 29.11.2014. autor janet51 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

this product was not bad but the extra pockets could do with being a little bit bigger, to be practical.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

bon produit

LCS-U21 11.10.2014. autor rraylet (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

bonne fonctionnalite peut etre un peu plus grand sinon parfait

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Schöne Größe

LCS-U21 21.09.2014. autor DirkP (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Passt perfekt für unsere Bridgekamera. Viele Staumöglichkeiten für die kleinen Dinge.

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

6

0

0

Pratique

LCS-U21 31.08.2014. autor Gaguie24 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Cette sacoche est pratique. Elle dispose de deux poches sur le côté et une devant pour le rangement et d'une bandoulière.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Très pratique

LCS-U21 30.06.2014. autor diegotadds (Francuska)

Article vraiment très pratique, mais un peu trop lourd.

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sony schutztasche

LCS-U21 02.06.2014. autor Müggenburg (Njemačka)

Vor 2 Monaten gekauft und nicht bereut. Tolle Produktpalette hat Sony.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

exellente et solide

LCS-U21 02.06.2014. autor juliendu81 (Francuska)

j'ai acheté cet article j'en suis tres satisfait tres bonne protection à recommander

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0