Prijeđi na sadržaj
KOMPAKTNI FOTOAPARATI

Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x

DSC-HX400V

Slika – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x

PMC

Kn 3.925,00

(s PDV-om)
Slike – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX400V s optičkim zumiranjem od 50x

Zumirajte do kraja

Snimite nezaboravnu akciju kompaktnim fotoaparatom s optičkim zumiranjem od 50x (100x Clear Image Zoom) koji kombinira Exmor R™ CMOS senzor od 20,4 MP i procesor slike BIONZ X™ za vrhunske radne značajke, a rukovanjem i karakteristikama ostavlja dojam DSLR fotoaparata. Ugrađeni priključak s više sučelja povećava upotrebljivost te omogućava dodavanje vanjske bljeskalice, svjetla, mikrofona itd.

ZEISS objektiv

EXMOR R® CMOS senzor s 20,4 MP

Istaknite detalje, čak i pri slabom svjetlu. Exmor R™ CMOS senzor s 20,4 MP i pozadinskim osvjetljenjem ima široka područja prijema svjetlosti radi osiguravanja više svjetlosti i detalja u svakom kadru.

Exmor R CMOS senzor

Procesor slike BIONZ X™

Očekujte vjerniju reprodukciju boja, bolje smanjenje šuma i brže snimanje niza fotografija zahvaljujući procesoru slike BIONZ X™ – on je 3x snažniji u odnosu na prethodni procesor BIONZ i pruža slike najviše kvalitete.

Procesor slike BIONZ X

ZEISS® objektiv

Vrhunski fotoaparat s optičkim zumiranjem od 50x. ZEISS® kvaliteta jamči sjajne fotografije bogatih detalja i kontrasta. Optical SteadyShot™ jamči vrhunsku stabilizaciju.

Zumirajte uz zadržavanje jasnoće

Optičko zumiranje od 50x

Optičko zumiranje od 50x

Udaljenost nije nikakav problem. Približite sve subjekte optičkim zumiranjem od ogromnih 50x i postignite oštrinu u svakom kadru.

Optical SteadyShot

Optical SteadyShot

Objektiv se žiroskopski pomiče i kompenzira pokrete koji nastaju prilikom snimanja iz ruke, pružajući nevjerojatno oštre snimke u cijelom rasponu žarišne duljine.

Automatsko fokusiranje uz praćenje motiva

Pratite akciju

Nikada nemojte propustiti savršenu snimku. Automatsko fokusiranje uz praćenje automatski prilagođava veličinu kadra na temelju svojstava subjekta kako bi se postigli jasni i oštri rezultati.

Rukujte poput profesionalca

Uživat ćete u dojmu i izgledu DLSR fotoaparata s jednostavnim kontrolama i ergonomskim rukohvatom. Tipke i značajke pažljivo su raspoređene i lako se mogu dosegnuti, baš kao kod profesionalnog fotoaparata.

Kotačić za odabir načina rada

Kotačić za odabir načina rada

Kotačić na odabir načina rada omogućava odabir prioriteta otvora blende ili zatvarača. Praktični kontrolni kotačić osmišljen za palac omogućava brzu i jednostavnu ručnu kontrolu nad odabranim načinom rada.

LCD zaslon od 7,5 cm

LCD zaslon

Gledajte snimke svijetle i jasne na Xtra Fine LCD WhiteMagic™ zaslonu s 921.000 točaka i dijagonalom od 7,5 cm (3 inča).

Priključak s više sučelja

Priključak s više sučelja

Na fotoaparat možete postaviti raznu dodatnu opremu, primjerice vanjske bljeskalice, studijske mikrofone i drugu opremu. Priključak napaja priključenu opremu kako bi se poboljšalo snimanje.

Elektronsko tražilo

Elektroničko tražilo s rezolucijom od 201.000 točaka pruža pregled u stvarnom vremenu uz pokrivenost kadra od 100 % – idealno za kadriranje, fokusiranje i pregled snimaka. Ugrađeni senzor za oko automatski prebacuje između LCD zaslona i tražila.

Elektronsko tražilo

Oslobodite redatelja u sebi

Počastite kućne videozapise kinematografskim tretmanom. Samo pritisnite namjensku tipku kako biste započeli snimanje jasnih, oštrih Full HD videozapisa. Optical SteadyShot Intelligent Active Mode održava videozapise stabilnima i bez podrhtavanja, čak i dok hodate ili zumirate.

24p Full HD snimke

Full HD

Snimajte u Full HD rezoluciji kako biste uživali u oštrim, uglađenim videozapisima – možete snimati pri brzini od 24p i postići istinsku filmsku rezoluciju.

AVCHD

AVCHD

Ako ste zainteresirani za ozbiljnije snimanje, isprobajte progresivni AVCHD format za oštre snimke profesionalnog izgleda.

Ne propustite nijedan trik niti prijelaz

Moderni efekt uz koji ćete ponosno pokazivati skokove, uspjehe na stazi i druge aktivnosti snimljene koristeći Motion Shot Video. Snimljeno kretanje subjekta prikazuje se u obliku slijeda slika dodanih na jednu pozadinu.

Motion Shot Video

Stvarajte, povezujte se i dijelite

Samo je jedna stvar bolja od snimanja odlične fotografije, a to je njezino dijeljenje. Ugrađene Wi-Fi® i NFC veze omogućavaju dijeljenje najboljih snimaka u tren oka. Osim toga, aplikacija za pametne telefone pružit će vam stalnu kontrolu.

Wi-Fi® i NFC

Dijeljenje uz Wi-Fi® i NFC

Koristite NFC za povezivanje s Wi-Fi® mrežom radi dijeljenja slika i videozapisa s prijateljima i obitelji.

Smartphone Remote App

Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač

Mijenjajte postavke, zumirajte i, najvažnije, snimajte uz Smartphone Remote App.

Picture Effect

Udahnite novi život u snimke koristeći ugrađenu tehnologiju Picture Effect. Na raspolaganju vam je niz načina rada – ne morate čak niti preuzeti softver za uređivanje slika.

Picture Effect

Gledajte snimke u detaljima 4K rezolucije

Povežite fotoaparat s 4K Ultra HD televizorom kako biste fotografije gledali izuzetno jasne na velikom zaslonu. Tehnologija TRILUMINOS™ Colour svaku nijansu koju vidite učinit će živopisnom i realističnom.

Ugrađeni GPS

Pratite svoje putovanje

Model HX400V omogućava vam da saznate gdje se nalazite i gdje ste bili. Ugrađeni GPS omogućava zemljopisno označavanje fotografija i videozapisa tijekom putovanja.

Velik izbor dodatne opreme za sve potrebe

Profesionalna dodatna oprema otvara nove mogućnosti.

Dodatno povećajte užitak snimanja i podarite svojim fotografijama profesionalan izgled pomoću dodatne opreme koja je posebno dizajnirana za ovaj model.

iMovie

Podržava iMovie i Final Cut Pro X

Ovaj proizvod podržava Final Cut Pro X i iMovie.

Specifikacije i značajke
  • EXMOR R® CMOS senzor s 20,4 MP

  • Procesor BIONZ X za vrhunske detalje i smanjenje šuma

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Objektiv ZEISS Vario-Sonnar® T* s optičkim zumiranjem od 50x

  • PlayMemories Camera Apps za veću kreativnost

  • Optical SteadyShot i Optical SteadyShot s načinom rada Intelligent Active

Vrsta senzora
EXMOR R® CMOS senzor 1/2,3 (7,82 mm)
Broj piksela (efektivnih)
Približno 20,4 megapiksela

Sadržaj pakiranja

Komplet baterija s mogućnošću ponovnog punjenja, Adapter za izmjeničnu struju, Mikro USB kabel, Remen za nošenje na ramenu, Poklopac priključka, Poklopac za leću, Upute za uporabu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika