Fotoaparat za vlogove ZV-1

Stvoren za stvaranje

*Na slici s dodatnim držačem za snimanje GP-VPT2BT

Ilustracija
Sada je dostupan novi softver.

Ovo ažuriranja softvera omogućuje usmjeravanje uživo i komunikaciju putem interneta.

Napravljen tako da ga autori vole
Dočarajte svijet prema svojoj slici
Jednostavno snimite, a zatim podijelite
Napravljen da traje
Snimajte poput profesionalca
Osnove stvaranja sadržaja
Napravljen tako da ga autori vole

Za snimanje videozapisa odličnog izgleda nije potrebno iskustvo. ZV-1 osmišljen je da snima fantastične videozapise vas i vašeg svijeta bez kompliciranog postavljanja.

Prekrasne i prirodni tonovi kože za svakog

Uz ZV-1 sve boje kože izgledaju živo, prirodno i zdravo. Dostupan je i dodatni način rada Efekt meke kože za zaglađeniji izgled.

Bokeh pozadine za profesionalni dojam
Bokeh pozadine za profesionalni dojam

Veliki CMOS senzor od 1 inča i objektiv sa širokim otvorom blende snimaju slike s profesionalnim bokehom pozadine te jasne detalje i uz slabo osvjetljenje.

Neka vam fotoaparat zapne za oko
Neka vam fotoaparat zapne za oko

Uz umjetnu inteligenciju možete biti sigurni da će se automatsko fokusiranje držati lica i očiju te da neće prelaziti na druge objekte. Kada želite fokusirati neki drugi objekt, dodirnite ga na zaslonu i fokusiranje prepustite fotoaparatu.

Brzi i precizni prijelazi prilikom fokusiranja

Sustav brzog hibridnog AF-a fotoaparata ZV-1 omogućuje jednostavno i brzo prebacivanje fokusa s lica na pozadinu radi stilski dotjeranijih i gledljivijih videozapisa.

Kontrola bokeha profesionalne kvalitete jednim dodirom

Za uključivanje ili isključivanje bokeha pozadine dovoljno je dodirnuti prekidač za bokeh – nisu potrebne složene ručne prilagodbe. Sada možete jednostavno odabrati defokusiranu pozadinu profesionalnog izgleda ili zadržati cijeli prizor u fokusu jednim pritiskom na gumb.

Predstavljanje proizvoda, idealno za videorecenzije

Postavka za predstavljanje proizvoda omogućuje prebacivanje na postavke savršene za recenzije proizvoda jednim pritiskom na gumb. Istog trena proširuje kut gledanja i prebacuje fokus na objekt, pa ne morate čekati da se fokus prebaci ni stavljati ruku iza proizvoda da biste prebacili fokus na njega.

Snimajte fantastične videozapise gdje god pošli
Snimajte fantastične videozapise gdje god pošli

ZV-1 osmišljen je za snimanje u pokretu. Zahvaljujući odličnoj stabilizaciji slike možete snimati videozapise dok hodate i prilikom promjene osvjetljenja nakon izlaska van ili ulaska u zatvoreni prostor, a AE prati lica i provjerava jesu li dobro osvijetljena.

Jednostavan streaming videosadržaja

Uz jedan kabel ZV-1 može poslužiti kao alat za internetsku komunikaciju. Da biste koristili ZV-1 kao vanjsku kameru, priključite ga na PC ili pametni telefon Sony Xperia™ putem USB Type-C® kabela.

Slike osoba koje sudjeluju u internetskoj komunikaciji koju omogućuje priključivanje kamere ZV-1 u računalu / pametni telefon
Streaming videosadržaja visoke kvalitete

ZV-1 možete koristiti za streaming uživo visoke kvalitete. Koristeći prednost senzora tipa 1.0, dobit ćete čistu snimku čak i u slabo osvjetljenim okruženjima. Možete, k tome, koristiti i usmjereni mikrofon s tri kapsule da biste dobili čistu snimku glasa čak i tijekom streaminga.

Osmišljen za još bolji zvuk
Osmišljen za još bolji zvuk

Možete snimati kristalno jasne glasove čak i prilikom snimanja u mnoštvu ljudi. Jedinstveni usmjereni mikrofon fotoaparata s tri kapsule detektira kristalno čist zvuk koji dopire ispred fotoaparata, što je idealno za snimanje videozapisa. 

Štitnik za vjetar za snimanje na otvorenom
Štitnik za vjetar za snimanje na otvorenom

Priloženi štitnik za vjetar ublažava šum vjetra za bezbrižno snimanje na otvorenom. Osim vrhunske kvalitete zvuka, to znači i da ćete trošiti manje vremena na ponovno snimanje i uređivanje snimljenog materijala na kojem se čuje šum vjetra.

Koristite svoj omiljeni mikrofon za željeni zvuk
Koristite svoj omiljeni mikrofon za željeni zvuk

Zahvaljujući priključku za mikrofon i MI priključku, možete odabrati željeni mikrofon da biste dobili upravo onakav zvuk kakav želite.

Dočarajte svijet prema svojoj slici

ZV-1 osmišljen je tako da objedinjuje jednostavnost i napredne mogućnosti, pa kreativne mogućnosti otvara široko kao vaša mašta.

Dinamični videozapisi putem usporenog snimanja
Dinamični videozapisi putem usporenog snimanja

Učinite svaki pokret filmski dojmljivijim uz izuzetno usporeno snimanje videozapisa i sačuvajte najprolaznije trenutke, koje možete reproducirati brzinom i do 40 puta sporijom od stvarnog vremena.

Efekt ubrzanog protoka vremena za filmski dojam
Efekt ubrzanog protoka vremena za filmski dojam

Način snimanja u intervalima automatski snima nizove slika razdvojene 1 – 60 sekundi, iz kojih se na PC-ju mogu stvoriti videozapisi s ubrzanim protokom vremena filmskog dojma, na kojima oblaci brzo prolijeću, a dani prolaze u nekoliko sekundi.

Snimajte fantastične slike i videozapise
Snimajte fantastične slike i videozapise

ZV-1 ima sve što vam je potrebno za snimanje slika koje se zaista ističu na vašoj vremenskoj osi i minijaturama videozapisa. Oštri objektiv ZEISS® 24 – 70 mm usmjerava svjetlost na veliki CMOS slikovni senzor Exmor RS™ od 1 inča i sve se spaja u jakom procesoru slike BIONZ X™.

Izrazite se uz kreativne efekte
Izrazite se uz kreativne efekte

Fotografski efekti i kreativni stilovi nude gotovo neograničene vizualne mogućnosti – od jednostavnih monokromatskih efekata i efekata djelomično u boji do složenih efekata minijatura.

Jednostavno snimite, a zatim podijelite

Više ne morate fotoaparatom na pametnom telefonu snimati slike da biste ih brzo podijelili. ZV-1 nudi fantastične slike i besprijekornu povezivost za bolje i jednostavnije objavljivanje.

Brzo prenosite videozapise na pametni telefon
Brzo prenosite videozapise na pametni telefon

Besplatna aplikacija Imaging EdgeTM Mobile za iOS i Android omogućuje brz i jednostavan prijenos i uređivanje slika snimljenih fotoaparatom ZV-1 na društvene mreže gdje god se nalazili.

Savršeno prilagođen svakoj platformi
Savršeno prilagođen svakoj platformi

Pomoću dodatka Movie Edit primijenite poboljšanu stabilizaciju za posebno drhtave snimke ili kadrirajte i obrežite videozapis tako da odgovara omjerima na popularnim društvenim mrežama.

Jednostavno snimajte videozapise u okomitom položaju za mobilne uređaje
Snimanje okomitih videozapisa za mobilne uređaje

Uz automatsko označavanje okomito usmjerenih videozapisa možete prenijeti sadržaj prilagođen zaslonima pametnih telefona.

Napravljen da traje

Zahvaljujući dizajnu fotoaparata ZV-1, snimanje fantastičnih autoportreta i sadržaja za vlog je jednostavno. ZV-1 do posljednjeg je detalja osmišljen za stvaranje inspirativnih sadržaja. 

Prikažite se u najboljem svjetlu

LCD zaslon osjetljiv na dodir promjenjivog nagiba obrće se vodoravno, pa je savršen za autoportrete i vlogove. Budući da je bez ulaza, mikrofona i priključaka za montiranje, omogućuje precizno kadriranje i fluidan rad čak i ispred fotoaparata.

Letimičnim pogledom možete provjeriti snimate li
Letimičnim pogledom možete provjeriti snimate li

Jednostavno je provjeriti snimate li uz jasnu žaruljicu snimanja na prednjoj strani fotoaparata – koju po želji možete lako isključiti. Nikad više nećete zaboraviti pritisnuti gumb za snimanje.

Optimizirani držač za autoportrete
Optimizirani držač za autoportrete

Dublji, oblikovani držač udobniji je za klasično snimanje i omogućuje stabilno držanje u ruci radi smanjivanja umora prilikom snimanja vlogova ili autoportreta.

Funkcionira uz držače za bežično upravljanje
Funkcionira uz držače za bežično upravljanje

ZV-1 kompatibilan je s Sonyjevim Bluetooth® bežičnim držačem za snimanje GP-VPT2BT, koji omogućuje upravljanje zumiranjem, snimanjem i drugim radnjama bez kabela, a i može se rasklopiti u mali stativ za stabilno snimanje bez upotrebe ruku.

Snimajte poput profesionalca

Nosite videozapise profesionalne kvalitete u džepu uz fantastične 4K HDR detalje i napredne alate za ekspoziciju koji jamče impresivne sadržaje.

Profesionalne funkcije za 4K HDR videozapise
Profesionalne funkcije za 4K HDR videozapise

ZV-1 snima iznimno detaljne 4K HDR videozapise putem preuzorkovanja piksela od 1,7x, pa možete snimati realistične videozapise bez ikakvih kompromisa.

S-Log gama za profesionalne tijekove rada
S-Log gama za profesionalne tijekove rada

Kontrole gama vrijednosti S-Log2 i S-Log3 dostupne za usklađivanje fotoaparata i fleksibilnost u gradaciji boja uz razne postavke profila slike za postizanje savršene estetike.

Ugrađeni ND filtar
Ugrađeni ND filtar

Filtar neutralne gustoće (ND) otvara kreativne mogućnosti putem kontrole ekspozicije videozapisa, poboljšavanja dubine polja i omogućivanja čarobnog prikaza vode, svjetlosti i pokreta uz sporo otvaranje zatvarača.

Značajke fotoaparata i osnove stvaranja sadržaja

Pogledajte značajke fotoaparata ZV-1 za snimanje vlogova i stvaranje sadržaja.

Pregled značajki uređaja ZV-1

Pogledajte ovaj detaljan videopregled značajki uređaja ZV-1.

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop™

Unaprijedite fotografiju uz aplikacije Imaging Edge Desktop. Koristite značajku "Daljinski" za upravljanje snimanjem uživo putem PC-ja; "Preglednik"’ za brz pregled, ocjenu i odabir fotografija iz velikih biblioteka te "Uređivanje" za razvoj RAW podataka u vrhunske fotografije. Stvarajte kvalitetne slike iz Sonyjevih RAW datoteka i učinkovitije upravljajte produciranjem.

Capture One za Sony
Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) besplatan je softver za uređivanje koji omogućuje razvoj RAW podataka, jednostavno upravljanje i alate za uređivanje. Za dodatne alate za uređivanje i snimanje uz vezu s računalom dostupan je Capture One Pro (za Sony).

Slika videočavrljanja na velikom BRAVIA zaslonu uz povezanu kameru
Uživajte u videočavrljanju na velikom BRAVIA zaslonu

Družite se s prijateljima i obitelji na velikom zaslonu povezivanjem kamere s BRAVIA TV-om.

Ilustracija
Imaging Edge™ Webcam

Aplikacija Imaging Edge Webcam olakšava korištenje Sonyjeva fotoaparata kao kvalitetne web-kamere uz kompatibilnost za usmjeravanje uživo i konferencije.

Specifikacije i značajke

ZV-1 dizajniran je za stvaranje sadržaja pomoću zakretnog LCD zaslona za snimanje autoportreta, držačem kućišta i žaruljicom za snimanje. Usmjereni mikrofon s 3 kapsule i zaštitom od vjetra jasno hvata vaš glas uz manje šuma vjetra, a prekidač za zamućenje i postavka predstavljanja proizvoda čine videozapise zanimljivijima uz manje truda.
  • Veliki slikovni senzor Exmor RS CMOS 1.0

  • Procesor slike BIONZ XTM

  • Snimanje 4K videozapisa

  • Usmjereni mikrofon s 3 kapsule i zaštitom od vjetra

  • Zakretni LCD zaslon, držač kućišta i žaruljica za snimanje

Vrsta senzora
Exmor RS® CMOS senzor od 1,0" (13,2 mm x 8,8 mm), omjer širine i visine 3:2
Broj piksela (efektivnih)
Približno 20,1 megapiksela
ISO osjetljivost (fotografija) (preporučeni indeks ekspozicije)
Automatski (ISO100 – 12 800, mogućnost odabira uz gornje / donje ograničenje), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10 000 / 12 800 (mogućnost proširenja na ISO64 / 80), Multi-Frame NR: automatski (ISO100 – 12 800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12 800 / 25 600
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije i nagrade

Mišljenje korisnika