Slike – Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike – Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike – Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike – Digitalni diktafon TX800 serije TX
Slike – Digitalni diktafon TX800 serije TX

Funkcije

Kompaktan i prijenosan dizajn s kopčom za jednostavno pričvršćivanje

Kompaktan, lagan dizajn omogućuje vam da ICD-TX800 ponesete sa sobom ma gdje se nalazili. Upotrijebite kopču da biste uređaj pričvrstili na torbe ili džepove radi brzog pristupa.

Daljinski upravljač omogućuje snimanje s drugog kraja prostorije 

Postavite ICD-TX800 da biste snimili najbolju moguću snimku zvuka. Priloženi daljinski upravljač daje vam potpunu kontrolu iz svih dijelova prostorije.

Upravljanje snimanjem iz daljine uz REC Remote za Android

Aplikacija REC Remote koja je dostupna u trgovini Google Play za Android omogućuje vam da upravljate snimačem iz daljine s pomoću tehnologije BLUETOOTH®. Možete pokretati i zaustavljati snimanje, podešavati razine i postavke snimanja, čak i dodavati oznake zapisa za jednostavan i brz pronalazak sadržaja. Jednostavno sučelje na telefonu omogućava upravljanje, nadzor i organiziranje snimki s udaljenosti do 10 metara (30 stopa).

Preuzimanje putem trgovine Google Play

REC Remote za iOS upravlja snimanjem iz daljine

Preuzmite aplikaciju REC Remote za iOS da biste upravljali snimanjem s udaljenosti do 10 metara (30 stopa) s pomoću pametnog telefona. Ne samo da ćete moći zaustaviti i pokrenuti snimanje već ćete moći podesiti i druge postavke, kao što su razine i formati snimanja. Možete dodavati i oznake praćenja, što će vam kasnije olakšati pretraživanje sadržaja. 

Preuzimanje putem trgovine App Store

16 GB ugrađene memorije za produljeno snimanje

ICD-TX800 ima ugrađenu memoriju od 16 GB, pa ćete imati dovoljno prostora za pohranu svih audiodatoteka. Snimajte najviše 636 sati odjednom ili pak pohranite do 5000 zasebnih datoteka.

Snimanje jednim pritiskom jamči da nećete ništa propustiti

Pritisnite tipku REC radi brzog snimanja, čak i kada je uređaj isključen, da biste u trenutku snimili zvuk.

Ugrađena mikro-USB veza olakšava prijenos datoteka

Upotrijebite priloženi USB kabel za jednostavnu reprodukciju snimki ili prijenos datoteka.

Snimajte snimke u linearnom PCM ili MP3 formatu

Odaberite jedan od dva popularna formata datoteke prilikom snimanja. Linearne PCM datoteke veće su, ali obuhvaćaju više detalja, što ih čini idealnim za snimanje glazbe. MP3 datoteke su komprimirane, ali zauzimaju i manje mjesta, što ih čini pravim odabirom pri snimanju dugih predavanja ili sastanaka.

Specifikacije

Jednostavno snimajte sastanke, razgovore i govorne bilješke uz digitalni diktafon ICD-TX800. Kompaktan je i prijenosan, a isporučuje se uz ugrađenu memoriju od 16 GB i prelazi iz isključenog načina rada u način rada za snimanje uz samo jedan dodir. Moguće im je upravljati i s drugog kraja sobe uz aplikaciju REC Remote za pametne telefone ili priloženi daljinski upravljač.
  • Kompaktan, prijenosan dizajn uz praktičnu džepnu kopču

  • Pohranite najviše 5000 datoteka u ugrađenu memoriju kapaciteta 16 GB

  • Jasne snimke s ugrađenog mikrofona

  • Ugrađeni mikro USB priključak – kabel je priložen

  • Napredno uklanjanje buke

Ugrađena memorija
16 GB
Ulazni i izlazni terminali
Brzi USB
Masa
Pribl. 22 g

Sadržaj pakiranja

Daljinski upravljač, Stereo slušalice, Namjenski kabel za slušalice, USB kabel, Aplikacijski softver, Sound Organizer 2 (datoteka za instalaciju spremljena je u ugrađenu memoriju), Torbica za nošenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu