Muškarac se snima uz monitor za vlogove za Xperia PRO-I
Monitor za vlogove za Xperia PRO-I s vanjskim mikrofonom i drškom za snimanje
Dijelovi komponenti monitora za vlogove, uključujući monitor, metalni držač i USB-C kabel
Monitor za vlogove s prikazom muškarca koji se snima na spektakularnoj lokaciji
Točka za spajanje vrste 1/4-20 UNC sa stražnje strane monitora za vlogove
Metalni držač za monitor za vlogove

Funkcije

Muškarac se snima uz monitor za vlogove za Xperia PRO-I

Snimajte se uz izvanrednu kvalitetu slike

Bez obzira na to snimate li vlogove, videozapise za YouTube ili samo želite nešto podijeliti s prijateljima, glavnom kamerom kompatibilnog uređaja Xperia možete snimati sami sebe uz izvanrednu kvalitetu slike. Priključivanjem monitora za vlogove možete vidjeti što točno snimate i na taj način stvarati uistinu nezaboravan sadržaj.

Bluetooth drška za snimanje u nečijoj ruci

Jednostavno snimanje vlogova

Prilikom snimanja uz monitor za vlogove i kompatibilni pametni telefon možete povezati Bluetooth dršku za snimanje GP-VPT2BT. To vam omogućuje pokretanje/zaustavljanje snimanja bez dodirivanja gumba na samom pametnom telefonu. 

Otkrijte dršku za snimanje GP-VPT2BT

Monitor za vlogove s prikazom muškarca koji se snima na spektakularnoj lokaciji

Jednostavno i intuitivno korisničko sučelje

Jednostavno korisničko sučelje monitora za vlogove prilikom snimanja vam omogućuje provjeru kompozicije, statusa, vremena i drugih podataka o snimanju. 

Dijelovi komponenti monitora za vlogove, uključujući monitor, metalni držač i USB-C kabel

Jednostavno postavljanje

Jednostavno pričvrstite metalni držač na kompatibilni pametni telefon te spojite monitor s držačem s pomoću ugrađenog magneta. Zatim povežite dva uređaja USB-C kabelom i počnite snimati. Kada je povezan, monitor za vlogove napaja se iz pametnog telefona, ali ima i priključak za vanjsko napajanje. Ako dugo snimate, istodobno možete napajati oba uređaja putem USB-C kabela za napajanje.

Monitor za vlogove pričvršćen na pametni telefon opremljen Bluetooth drškom za snimanje i vanjskim mikrofon

Stvarajte svoj sadržaj na svoj način

Monitor za vlogove sadrži 3-polni priključak za mikrofon od 3,5 mm, što vam omogućuje priključivanje vlastitog vanjskog mikrofona i snimanje još boljeg zvuka. Jednostavno priključite mikrofon na priključak za spajanje dodatnog pribora na vrhu držača. Monitor sadrži i točke za spajanje vrste 1/4-20 UNC. Jedna se nalazi na dnu držača, a druga sa stražnje strane monitora, što vam omogućuje priključivanje drugih dodataka, primjerice stativa, drški ili štapova za selfie snimke.

Logotip puta ka potpunom smanjenju

Ekološki prihvatljiva ambalaža

Monitor za vlogove isporučuje se u ambalaži bez plastike, što održava Sonyjevu predanost smanjenju štetnog utjecaja proizvoda i praksi na okoliš.

Otkrijte Sonyjev put ka potpunom smanjenju

Specifikacije

Monitor za vlogove jednostavno se postavlja i intuitivno upotrebljava te vam olakšava snimanje sebe uz izvanrednu kvalitetu slike putem glavne kamere kompatibilnog uređaja Xperia. Omogućuje vam i priključivanje dodatne opreme, primjerice vanjskog mikrofona ili Bluetooth drške za snimanje radi personalizacije doživljaja snimanja.
  • Jednostavno snimajte sami sebe glavnom kamerom kompatibilnog uređaja Xperia

  • Jednostavno postavljanje i korištenje

  • Ugrađeni priključak za mikrofon, priključak za spajanje dodatne opreme i točke za spajanje vrste 1/4-20 UNC

  • Prikazuje status snimanja

  • Izdržljivi metalni držač

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu