Slike – Dodatni bežični zvučnik SA-SW5 od 300 W
Slike – Dodatni bežični zvučnik SA-SW5 od 300 W
Slike – Dodatni bežični zvučnik SA-SW5 od 300 W
Slike – Dodatni bežični zvučnik SA-SW5 od 300 W
Slike – Dodatni bežični zvučnik SA-SW5 od 300 W
Unaprijedite svoju zabavu snažnim basom

Bežični niskotonac SA-SW5 dodaje dublji bas našim proizvodima za kućno kino te vam omogućuje još bolje uživanje u filmovima i glazbi. Prepustite se realističnoj zabavi uz jasan i snažan bas te suptilne zvukove niske frekvencije.


Dubok, eksplozivan bas

Uz 300 W dubokog zvuka basa iz snažne pogonske jedinice od 180 mm i pasivni hladnjak, ovaj niskotonac sve što gledate i slušate čini dojmljivijim. Uživajte u bučnim eksplozijama i najdubljem basu koji ste ikad čuli bez distorzije. Čut ćete i jasnije glasove uz dodatnu vjernost za istinski autentičnu glazbenu podlogu.

Dizajn višesmjernog bloka

Naš sustav kućnog kina, soundbar i dodatni zvučnici dizajnirani su prema zajedničkom konceptu višesmjernog bloka. Dizajn zvučnika SA-SW5 savršeno je usklađen s tim sustavima. Njegovi sofisticirani zaobljeni rubovi predstavljaju jedan čvrsti blok za široku reprodukciju zvuka. Kombinacija bogatih tekstura materijala naglašava prilagođenost svakom okruženju dnevne sobe.

Pogledajte tehnologiju u unutrašnjosti

Uz vrhunske tehnologije zvuka koje obuhvaćaju Σ magnetski sklop i razdvojene ureze po rubu, SA-SW5 podiže razinu zabave uz dubok i bogat bas te jasan zvuk niske frekvencije.

Tehnologije za vrhunsku kvalitetu zvuka
Ilustracija strukture Σ magnetskog sklopa
Σ magnetski sklop za dubok, snažan bas

Sonyjeva tehnologija Σ (sigma) magnetskog bloka omogućuje dubok, snažan bas tako što maksimizira magnetsku silu koja pokreće zvučnu zavojnicu. Za razliku od toga, uz sklopove klasičnog oblika velik dio te magnetske sile ostaje neiskorišten.

Krupni plan razdvojenih ureza po rubu
Razdvojeni urezi po rubu

Druga Sonyjeva tehnologija, razdvojeni urezi po rubu, poboljšava okomitu simetriju amplitude, što je ključno za kristalno jasan zvuk. To se postiže korištenjem koncentričnih ureza na rubu, što pojednostavnjuje kontrolu naprezanja unutar i izvan ruba membrane.

Ikona Wi-Fi veze
Jednostavno postavljanje

Uključite niskotonac SA-SW5 i on će automatski uspostaviti bežičnu vezu sa sustavom kućnog kina ili soundbarom. Postupak je brz i jednostavan te vam ne trebaju neuredni kabeli.

Specifikacije i značajke

Pojačajte intenzitet sustava kućnog kina i soundbara. Bežični niskotonac otkriva skrivene dubine filmova i glazbe uz 300 W bogatog i snažnog basa iz pogonske jedinice od 180 mm.
  • 300 W bogatog i snažnog basa iz pogonske jedinice od 180 mm

  • Pasivni hladnjak za snažniji bas bez zvuka puhanja

  • Σ magnetski sklop za dubok, jasan bas uz manje distorzije

  • Bežična veza za jednostavno postavljanje

  • Premium dizajn usklađen je sa sustavom kućnog kina i soundbarom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu