Male dimenzije, snažan zvuk

HT-SF200 višenamjenski je soundbar s ugrađenim niskotoncem. Sony je naporno radio da bi postigao potpun zvuk, no uz manji utjecaj na okoliš. Budući da je manji od klasičnih soundbarova, njegov je transport također energetski učinkovitiji.

Moderno kućište s bogatim zvukom u manjem pakiranju

Sony se brine o korisničkom doživljaju i okolišu. Genijalan dizajn zvuči sjajno, a ujedno je i više od 50 % manji – jedinica i pakiranje smanjuju potrošnju resursa i približavaju nas ostvarenju cilju svođenja utjecaja na okoliš na nulu. 

Mala veličina uređaja HT-SF200 dobra je za održivost

Dobar dizajn za ljude i okoliš

Ekološka učinkovitost bila je ključni cilj dizajna za HT-SF200. Cilj je bio dizajnirati višenamjenski soundbar potpunog zvuka sa smanjenim volumenom proizvoda da bismo znatno povećali učinkovitost na području logistike i isporuke.

Privlačan dizajn malih dimenzija
Privlačan dizajn malih dimenzija

Jednostavan dizajn u jednom kućištu jednostavnije je postaviti, a volumen proizvoda smanjen je za gotovo 80 % u odnosu na soundbarove s odvojenim niskotoncima.

Uklanjanje nepotrebnih elemenata
Uklanjanje nepotrebnih elemenata

HT-SF200 ima samo 2,3 kg, što je gotovo 65 % manje od klasičnog sustava razdvojenog soundbara i nistkotonca, a malo se kućište neprimjetno stapa s ostatkom dekoracija u prostoriji.

Smanjenje veličine prati povećanje učinkovitosti isporuke
Smanjenje veličine prati povećanje učinkovitosti isporuke

Volumen po pakiranom proizvodu (u pakiranom stanju) smanjen je za otprilike 59 %, pa je povećan broj proizvoda po paleti. To pridonosi smanjenju CO2 od otprilike 63 % po proizvodu i omogućuje veću učinkovitost pri transportu.

Inovativan dizajn zvuka za snažan bas

Sony je razvio nova rješenja za bogat i snažan bas u kompaktnom soundbaru u jednom kućištu. Posebni kanali zvuka, od integriranog woofera do priključaka za bas na oba kraja soundbara, pružaju zvuk visoke kvalitete koji izlazi iz neprimjetne i moderne komponente.

Ključan je bio interni niskotonac

Teppei Itagaki

Sony Home Entertainment & Sound Products Inc.

Teppei Itagaki

Kao odgovor na zahtjeve usklađenog interijera, uštede prostora i slobodnog rasporeda rastućeg tržišta soundbara, željeli smo ne samo internalizirati niskotonac već to učiniti u upola manjem prostoru. To su neki od problema pri internalizaciji niskotonca, uključujući činjenicu da je velike mehaničke vibracije potrebno potisnuti da bi se bas mogao neometano ostvarivati bez utjecaja na druge zvučnike. Snažna izlazna snaga pojačala koju niskotonac zahtijeva proizaći iz napajanja malog kapaciteta. Te smo probleme riješili jedan po jedan.

Minijaturizacija i internalizacija niskotonca omogućile su nam i da ostvarimo ciljeve povezane sa zaštitom okoliša, kao što su ekonomično korištenje materijala i učinkovitiji transport. Takvo dizajniranje koje vodi računa o okolišu namjeravamo nastaviti i u budućnosti.

Pogledajte više proizvoda tvrtke Sony s ekološkim značajkama

Novo, reciklirano pakiranje za aibo
Novo, reciklirano pakiranje za aibo

Stvoreno je novo revolucionarno pakiranje. aibo stiže čvrsto omotan i zaštićen od oštećenja u filcu proizvedenom od 50% recikliranih PET (polietilen-tereftalat) plastičnih boca.

PlayStation
PlayStation®

Doživite zapanjujuće virtualne svjetove uz snažni PlayStation®. Otkrijte kako, u stvarnom svijetu, Sony smanjuje učinak na okoliš i štedi energiju.

Naglavne Slušalice
Naglavne Slušalice

U sklopu svojih nastojanja očuvanja resursa Sony nastoji znatno smanjiti količinu plastike koja se koristi u pakiranju njegovih slušalica.