Eye AF: tajna nezaboravnih portreta

Računajte na ekskluzivni Eye AF tvrtke Sony kada želite postići oštar fokus i uspješnije portrete. Revolucionarni alat za sve korisnike, čak i profesionalce i ljubitelje fotografije.

Oko je prozor do duše portreta 

Sjaj u oku. To je ključan element svakog sjajnog portreta, pogled u dušu objekta. Jedinstvena značajka Eye AF tvrtke Sony unosi dosad neviđenu snagu u sve vaše portrete, neprestano prateći ne samo objekt već i njegove oči, te tako postiže zapanjujuće slike, bilo da je riječ o brzim snimkama ili profesionalnim portretima. 

Eye AF za životinje u stvarnom vremenu

Eye AF za životinje u stvarnom vremenu

Fotografiranje životinja sada je lakše nego ikada prije! Sonyjeva značajka Eye AF u stvarnom vremenu proširena je i na životinjski svijet, pa sada automatski detektira i prati i njihove oči. 

Odgovor za sjajne portrete

Profesionalci ih obožavaju

Zahvaljujući brzom objektivu, razlika između nagrađivanog portreta i svakodnevne snimke nije veća od duljine trepavice. Profesionalci znaju da sjaj savršeno fokusiranog oka unosi život u fotografiju kao ništa drugo i zato je Eye AF tvrtke Sony revolucionarna inovacija.

  • SportSport
  • SportSport

Snaga sustava Eye AF tvrtke Sony

Pouzdano praćenje očiju u svim uvjetima

Uhvatite oči i tako snimite vrhunski portret. Eye AF koristi izvanredno široko područje automatskog fokusiranja tvrtke Sony i precizno otkrivanje očiju da bi otvorio nezamislivu slobodu kompozicije, pa ćete moći izraziti svoju kreativnost kao nikada do sada.

Djelomično skriveno lice

Djelomično skriveno lice

Pogled prema dolje

Pogled prema dolje

Pozadinsko osvjetljenje

Pozadinsko osvjetljenje

Nošenje naočala

Nošenje naočala

U zatvorenom prostoru

U zatvorenom prostoru

Mali objekti

Mali objekti

Poboljšani Eye AF u stvarnom vremenu

Poboljšani Eye AF u stvarnom vremenu

Oči objekta otkrivaju se čim napola pritisnete gumb zatvarača, a zatim se neprestano prate u načinu rada AF-C uz vrhunsku preciznost. Eye AF u stvarnom vremenu pomaže vam da se pri snimanju videozapisa umjesto fokusiranja usredotočite na objekt.

Odaberite lijevo ili desno oko objekta

Odaberite lijevo ili desno oko objekta 

Sada na izborniku možete unaprijed odabrati Lijevo oko, Desno oko ili Automatski, što vam omogućuje da obratite više pozornosti kompoziciji. Odabir je moguće dodijeliti prilagođenim tipkama, što omogućuje brzu promjenu odabira usred snimanja. 

Prvi autofokus s otkrivanjem oka

Dizajn bez zrcala omogućuje inovacije

[1] Standardni DSLR fotoaparati [2] Fotoaparati bez zrcala tvrtke Sony

Dizajn bez zrcala omogućuje inovacije

Sony, vodeći proizvođač slikovnih senzora, stvorio je nenadmašnu tehnologiju senzora i obrade za otkrivanje objekata u stvarnom vremenu, precizno određivanje položaja oka i savršeno fokusiranje. Vrlo precizne točke automatskog fokusiranja – mnogo šire od onih u standardnim DSLR fotoaparatima – omogućuju praćenje objekata kroz okvir i vjerno snimanje.

Napredak uz prikupljeno znanje

Nisi svi fotoaparati bez zrcala jednaki. Performanse sustava Eye AF tvrtke Sony omogućila su desetljeća pionirskog rada na području tehnologije stvaranja slika – od naših vrhunskih slikovnih senzora, procesora i objektiva do algoritama softvera za prepoznavanje oka.

Napredak uz prikupljeno znanje

 [1] Objektiv [2] Slikovni senzor [3] Procesor slika [4] Algoritam softvera 

Otkrijte fotoaparate sa značajkom Eye AF tvrtke Sony

Fotoaparati s izmjenjivim objektivima

Kompaktni fotoaparati