PMC

Kn 568,20

(s PDV-om)
15

4.5 na temelju 15 recenzija kupaca

10
3
1
1
0
Radne značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

Must have for Alpha owners!!!

NPFM500H 22.08.2013. autor ChefZ (SAD)

I have 4 of these original Sony batteries. I also use third party batteries too and they don't last as long as the Sony's. I can get between 400-500 shots with my A57 and A77. Save yourself the headache and spend the extra money on the Sony batteries.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

12

0

Najkorisnije kritičke
0

Battery Purchases

NPFM500H 21.07.2013. autor bbiddle1 (SAD)

I bought 2 extra batteries last May (2012) and one will only take a charge up to 56% and the other up to 34%. Very disappointing.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

8

1

Recenzije kupaca: 15

0

Ein original Ersatzteil.

NP-FM500H 16.10.2021. autor Eric M Reifgerste (Njemačka)

Es ist ein Ersatzteil von Sony, einfach gut. Kan ich nur empfehlen.

Radne značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Leistungsstarker Akku

NP-FM500H 06.02.2017. autor Amigo 2007 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Diesen Akkutyp verwende ich seit Jahren. Leistungsstark und zuverlässig.

Radne značajke

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sony-Accu

NP-FM500H 10.01.2015. autor Otto38 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Man/Frau kann sich auf die Qualität von Sony verlassen.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Original ist Original

NP-FM500H 23.12.2014. autor Andreas65 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Akku, wie beschrieben. Für den Privatgebauch ist Leistung des Akkus ist völlig in Ordnung.

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Paßt perfekt für die A77

NP-FM500H 18.10.2014. autor Sisko (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Ich habe den Akku gekauft, um unterwegs einen Ersatz zu haben, falls der erste Akku schlapp macht. Er ist selbstverständlich perfekt kompatibel zu meiner A77. Ich gehe davon aus, daß er als Originalzubehör lange seinen Dienst tut. Mit Nachbauten hatte ich bei meiner alten Kamera nämlich schon einige Probleme.

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Original bleibt Original

NP-FM500H 12.10.2014. autor Andi1 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Im Netzt gibt es viele günstigere Angebote, leider sind es alles Nachbauten oder gute Fälschungen die man auf dem ersten Blick nicht ekennen kann, erst dann wenn man diese Akkus in der Kamera hat. Aus diesem Grund lieber Original Sony Akkus kaufen denn Original bleibt Original!

Kvaliteta slike

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Macht das was sie soll

NP-FM500H 01.09.2014. autor Vmaxxer (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Hallo, habe wie viele andere wohl auch, im Internet nachgeschaut ob es auch günstiger geht, ja es geht günstiger, aber das was man da bekommt hat nichts mit diesem Akku gemein. Dieser ist Original, wird von der Kamera erkannt, das Ladegerät erkennt wenn Akku voll ist und schaltet ab, passt richtig in die Kamera. Nicht wie die ganzen nachbauten die es im Netz gibt.

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Durchschnittliche Leistung

NP-FM500H 05.08.2014. autor Tim07 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Durchschnittliche Leistung an einer a77 II, aber unerlässlich. Der passende Batteriegriff und ein zweites Akku sind zb. für eine intensive Nutzung der Kamera Pflicht.

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Der Powerakku

NP-FM500H 26.06.2014. autor NeoLoMAx (Njemačka)

Zwar etwas teuer, dafür aber ein kraftvoller Akku der lange durchhält! Besser als jeder Nachbau.

Kvaliteta slike

Prosječno

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Correct

NP-FM500H 25.06.2014. autor Etienne77 (Francuska)

aurait mérité un petit plus en autonomie, il faut juste jonglé avec deux batteries

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bonne batterie

NP-FM500H 02.06.2014. autor Pi33 (Francuska)

Batterie originale très correcte, prix un peu élevé

Kvaliteta slike

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Loše

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Must have for Alpha owners!!!

NPFM500H 22.08.2013. autor ChefZ (SAD)

I have 4 of these original Sony batteries. I also use third party batteries too and they don't last as long as the Sony's. I can get between 400-500 shots with my A57 and A77. Save yourself the headache and spend the extra money on the Sony batteries.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

12

0

0

Battery Purchases

NPFM500H 21.07.2013. autor bbiddle1 (SAD)

I bought 2 extra batteries last May (2012) and one will only take a charge up to 56% and the other up to 34%. Very disappointing.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

8

1

0

Not compatible with a55

NPFM500H 11.12.2011. autor JamieZ (SAD)

The compatibility chart provided on this website lies. This battery does NOT fit a55 series of cameras, trust me I found out the hard way.. :( This is not a real product review, but more of a warning to others.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

18

8

0

Awesome Battery!!!

NPFM500H 19.11.2011. autor KITK (SAD)

I purchased an Alpha 65 about a month ago. Amazing camera! Only drawback was this battery. The stats say it will only take 560 images on the LCD screen on a charge. This is bad for me, seeing as how I bought this camera to move into shooting weddings. Where you will be literally taking thousands of pictures. So I was kinda bummed thinking about how many extra batteries I would be buying. Well I shot a model shoot today for over an hour. Took 593 images and still had 93% battery left! Absolutely awesome! So I'm just saying that this battery will power through taking a heck of a lot more pictures than what Sony states. Hope this helps anyone on the fence of buying the camera or this battery!

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

55

4