Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje

Funkcije

Jednaka upotrebljivost pri snimanju u okomitom i vodoravnom položaju

Zahvaljujući tipkama i kontrolama koje su gotovo identične onima na stražnjoj strani kućišta fotoaparata, dizajn tijela držača VG-C3EM omogućuje gotovo jednako jednostavno upravljanje fotoaparatom u okomitom i vodoravnom položaju. Primjerice, držač za okomito snimanje ima višefunkcijski gumb koji omogućuje brz odabir točke automatskog fokusiranja.

Oblik držača za čvrsto držanje

VG-C3EM ima oblik držača koji omogućuje bolje držanje i sigurno snimanje u okomitom položaju koje je gotovo jednako snimanju u vodoravnom položaju.

Gotovo dva puta dulje trajanje baterije

U kućištu držača za okomito držanje VG-C3EM ima mjesta za dvije baterije NP-FZ100. Možete pogledati LCD zaslon fotoaparata da biste vidjeli preostalu razinu napunjenosti baterije koja se koristi u obliku postotka na pokazatelju napajanja (minimalna je jedinica 1%). Kada jedna od baterija ostane bez napajanja, druga će se baterija automatski uključiti da biste nastavili s radom.

USB priključak za punjenje putem kućišta fotoaparata

Baterije možete puniti kada su umetnute u držač za okomito snimanje pomoću USB ulaza fotoaparata i to bez isključivanja držača iz kućišta fotoaparata.

Vanjština od izrazito čvrstog magnezija

Držač je izrađen od legure magnezija, baš kao i α9, što ga čini izrazito čvrstim i laganim.

Iznimna pozornost posvećena otpornosti na prašinu/vlagu

Na gumbe i kontrole, baš kao i na ulaze i električne kontakte, primjenjuje se učinkovita zaštita od prašine i vlage koja omogućuje korištenje i u najtežim uvjetima snimanja.

Informacije o kompatibilnosti

 

Posjetite stranicu za podršku

Obavijest

Istovremeno postavljanje te jedinice i adaptera za montiranje LA-EA2 / EA4 nije podržano. Ako se oba proizvoda postavljaju u isto vrijeme, uski razmak između jedinice i adaptera za montažu objektiva otežava držanje.

Specifikacije

  • Dimenzije (Š × V × D): pribl. 126,9 x 107,9 x 61,8 mm (5 x 4 1/4 x 2 1/2 inča)

  • Masa: pribl. 272 g (9,6 unci)

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto