Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje

Funkcije

Jednostavno korištenje u okomitom položaju

VG-C4EM nudi kontrole za rad gotovo jednake onima na kućištu fotoaparata. Položaj, veličina i oblik gumba optimizirani su i od istog materijala kao i na kućištima fotoaparata α9 II i α7R IV. Stoga funkcije, položaj i "osjećaj" kontrola simuliraju one na kućištu fotoaparata kada se koristi okomito.

Čvrst i siguran držač

Pametan dizajn držača omogućuje čvrsto držanje fotoaparata. Držač za okomito snimanje omogućuje jednostavno i ugodno snimanje bez obzira na to držite li fotoaparat vodoravno ili okomito, pa je lakše usredotočiti se na ono što snimate i kompoziciju.

Udvostručeno trajanje efektivnog rada

VG-C4EM može koristiti jednu ili dvije baterije NP-FZ100. S dvije baterije fotoaparat funkcionira gotovo dvostruko dulje nego s jednom baterijom. Preostalo trajanje baterije prikazuje se na LCD zaslonu u koracima od 1 %. Kada se jedna baterija isprazni, fotoaparat automatski prelazi na drugu, što omogućuje rad bez prekida.

Punjenje baterija ili napajanje putem USB priključka

Baterije u držaču za okomito snimanje mogu se puniti putem USB priključka fotoaparata bez odvajanja držača od fotoaparata. Za dugotrajne sesije snimanja dodatno napajanje za fotoaparat moguće je putem USB priključka fotoaparata uz pomoć mobilne baterije ili prilagodnika za izmjeničnu struju uz napajanje baterijom.

Lagano, a izdržljivo kućište od legure magnezija

Vanjski dio drške VG-C4EM načinjen je od iste legure magnezija koja se koristi za kućišta fotoaparata α9 II i α7R IV radi jednake čvrstoće i održavanja minimalne ukupne mase.

Pouzdana otpornost na prašinu i vlagu

Priključak za držač fotoaparata načinjen je od istog zaštitnog materijala koji se koristi za kućište fotoaparata radi zaštite od prašine i vage. Time se pridonosi ukupnoj pouzdanosti sustava fotoaparata.

Obavijest

Istovremeno postavljanje te jedinice i adaptera za montiranje LA-EA2 / EA4 nije podržano. Ako se oba proizvoda postavljaju u isto vrijeme, uski razmak između jedinice i adaptera za montažu objektiva otežava držanje. 

Informacije o kompatibilnosti

 

Posjetite stranicu za podršku

Specifikacije

  • Dimenzije (Š × V × D): približno 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 inča)

  • Masa: približno 290 g (10,2 oz)

  • Vrsta baterije: NP-FZ100

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto