Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje
Slike – Drška za okomito snimanje

Funkcije

Držanje i kontrola jednaki modelu α9 III

Okomita drška VG-C5 dizajnirana je da pruži isto sigurno držanje i pristup kontrolama kao vlastita okomita drška kamere, pružajući izvanrednu udobnost i rukovanje za duge sesije snimanja. Držač i gumb zatvarača imaju isti ergonomski dizajn kao kućište fotoaparata. Pristup upravljanju također je sličan, s neovisnim prednjim prilagođenim gumbom (C5), prednjim kotačićem te stražnjim lijevim i desnim kotačićima s funkcijom zaključavanja na desnom kotačiću. Rad je isti pri snimanju u vodoravnoj i okomitoj orijentaciji.

Učinkovita upotreba dviju baterija za produljeno snimanje

U vertikalnu dršku VG-C5 mogu se smjestiti dvije baterije NP-FZ100, a strujni krugovi podržavaju paralelno napajanje za dulje trajanje rada od vertikalne drške VG-C4EM. Preostalo vrijeme za obje baterije istovremeno se prikazuje na zaslonu kamere tako da korisnik može s pouzdanjem nastaviti snimati.

Dio izdržljivog, pouzdanog sustava

S istim dizajnom otpornim na prašinu i vlagu kao i na samom kućištu kamere, okomita drška VG-C5 funkcionira kao dio pouzdanog sustava koji će nastaviti raditi pouzdano čak i u izazovnim uvjetima. Također je izrađena na posebnom okviru od legure magnezija za izvanrednu izdržljivost.

Ostale značajke

Okomita drška VG-C5 sadržava kliznu ladicu za baterije s jednostavnim pristupom, utičnicu za montiranje na tronožac, točke za pričvršćivanje remena kamere, gumbe AF ON / AEL / C1 / C2 / C5, višenamjenski birač i zaključavanje stražnjeg kotačića R te podržava napajanje i punjenje preko konektora USB Type-C® na kameri.

Ambalaža bez plastike koja se može reciklirati

Sony prelazi na upotrebu ambalaže bez plastike koja pruža dostatnu zaštitu od trešnje i udaraca. Netkani tekstili na biljnoj osnovi upotrebljavaju se za vrećice za proizvode. Time se pomaže u smanjenju opterećenja okoliša.

Informacije o kompatibilnosti

 

Posjetite stranicu za podršku

Specifikacije

  • Dimenzije (Š × V × D): pribl. 136,1 x 108,9 x 68,3 mm (pribl. 5 3/8 x 4 3/8 x 2 3/4 inča)

  • Masa: pribl. 236 g (8,3 inča)

  • Vrsta baterije: NP-FZ100

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto