STEREOMIKROFON BUBICA

Funkcije

ECM-LV1

PMC

Kn 275,00

(s PDV-om)

Funkcije

Slika na kojoj ECM-LV1 prima zvuk iz nekoliko smjerova.

Jasno, široko hvatanje zvuka i stereozvuk

Zahvaljujući višesmjernoj konfiguraciji kapsula mikrofon hvata zvuk iz svih smjerova, pa ne morate brinuti o njegovu usmjerenju. Osmišljen je tako da se postavlja blizu usta osobe čiji se glas snima da bi se omogućilo snimanje jasnog i kvalitetnog stereozvuka.

ilustracija na kojoj je prikazana kompatibilnost s elektroničkim uređajima opremljeni 3,5-milimetarskim priključkom za mikrofon.

Prilagodljivost uz kompatibilnost sa širokom lepezom uređaja

ECM-LV1 može se koristiti uz mnoge druge elektroničke uređaje osim fotoaparata i kamkordera. Može se jednostavno priključiti na računala s 3,5-milimetarskim minipriključkom i na digitalne diktafone.

Ilustracija na kojoj se prikazuje da se kopča na mikrofonu ECM-LV1 zakreće za 360 stupnjeva.

Kopča koja se može zakrenuti za 360 stupnjeva za prikvačivanje pod bilo kojim kutom

Radi veće fleksibilnosti i praktičnosti, kopča koja se može zakrenuti za 360 stupnjeva omogućuje prikvačivanje mikrofona u mnogo različitih usmjerenja. Na primjer, kopča se može prikvačiti vodoravno za kravatu ili okomito za džep košulje ili jakne, pa se može prilagoditi svakoj vrsti odjeće. 

Slika na kojoj se prikazuje neprimjetljivost mikrofona ECM-LV1 kad je prikvačen za odjeću.

Kompaktan i neupadljiv dizajn

Jednostavan crni minijaturni mikrofon dizajniran je tako da bude neupadljiv kada se prikvači za odjeću. Kompaktan je i jednostavan za nošenje zahvaljujući duljini od svega 32 mm i promjeru od svega 11 mm. 

Slika mikrofona ECM-LV1 za koji je pričvršćen štitnik od vjetra koji se isporučuje uz proizvod.

Zaštita od vjetra za minimziranje šuma vjetra prilikom snimanja na otvorenom

Priložena zaštita od vjera smanjuje šum vjetra i zvuk glasnog disanja. Dok snimate na otvorenom po vjetrovitom vremenu možete biti sigurni da ćete snimiti jasan zvuk. 

Slika utikača mikrofona ECM-LV1

Snimanje bez baterije

Mogućnost napajanja mikrofona ECM-LV1 putem priključka omogućuje njegovo korištenje bez baterije. Kada se koristi s uređajima koji omogućuju napajanje putem priključka, jedinica se može napajati putem priključka za mikrofon.