Slika mikrofona i prijamnika
Slika mikrofona sa zaštitom od pucketanja
Slika lijeve strane mikrofona
Slika desne strane mikrofona
Slika stražnje strane mikrofona
Slika lijeve strane prijamnika
Slika desne strane prijamnika
Slika modela ICLE-7M4 s priključenim prijamnikom
Slika mikrofona s dodacima
Mali prijenosni streaming mikrofon za visokokvalitetan zvuk

Bežični mikrofon za streaming ECM-S1 pruža snimanje jasnog digitalnog zvuka visoke kvalitete i niske razine šuma u kompaktnoj, laganoj jedinici. Nudi i bežične i kabelske veze, pružajući visokokvalitetan zvuk na širokom rasponu uređaja.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Digitalni zvuk visoke kvalitete, kako u zatvorenom tako i na otvorenom
Kompaktan, lagan bežični mikrofon za streaming

S dostupnim bežičnim i kabelskim vezama, prijenosni mikrofon za streaming ECM-S1 kompaktna je i lagana jedinica visokih performansi koja pruža jasan, visokokvalitetan zvuk s minimalnim kašnjenjem zvuka i minimalnim šumom za jednostavno snimanje ili streaming uživo u zatvorenim prostorima ili na otvorenom.

Ilustracija koja ističe tri mikrofonske kapsule ugrađene u mikrofon
Visokokvalitetne mikrofonske kapsule za jasno snimanje glasa

Unatoč svojoj kompaktnosti i maloj težini, model ECM-S1 opremljen je s tri mikrofonske kapsule velikog promjera (14 mm) koje omogućuju jasno, visokokvalitetno snimanje zvuka s ravnim frekvencijskim odzivom, osobito u niskom srednjem rasponu glasa, dok potiskuje buku. Izvrsna kvaliteta zvuka uvelike doprinosi ukupnom dojmu koji na gledatelje ostavlja dobro produciran video.

Slika upotrebe koja prikazuje ženu kako pjeva, dok su joj usta blizu mikrofona na kojem je pričvršćena zaštita od pucketanja
Niska razina unutarnjeg šuma pruža čist zvuk

Nizak unutarnji šum i širok dinamički raspon mikrofona omogućuju jasno snimanje čak i zvuka niske frekvencije. Mikrofon je dizajniran za streaming, stoga je posebno prilagođen da jasno i prirodno uhvati bogate teksture ljudskog glasa u blizini usta.

Ilustracija triju usmjerenosti i njihovih karakteristika
Usmjerenost se može odabrati da odgovara situaciji

Dostupna su tri načina usmjerenosti snimanja zvuka: jednosmjerna, višesmjerna i stereo. Prekidač na bočnoj strani mikrofona omogućuje korisniku odabir odgovarajuće usmjerenosti za pojedinu scenu ili situaciju.

Slika proizvoda koja prikazuje krupni pogled na prekidač za filtar za smanjenje buke i visokopropusni filtar
Funkcije filtra za suzbijanje buke

Digitalni filtar za smanjenje buke uklanja iritantnu pozadinsku buku, a visokopropusni filtar na strani mikrofona smanjuje neželjeni niskofrekventni zvuk od vjetra, klimatizacije i vibracija. Tijek je rada učinkovitiji zbog manje uklanjanja buke u postprodukciji.

Slika proizvoda koja prikazuje mikrofon s postavljenom zaštitom od pucketanja
Zaštita od pucketanja za sprječavanje zvuka pucketanja

Uključena je zaštita od pucketanja kako bi se spriječilo neugodno pucketanje koje se može pojaviti zbog vokalnih ploziva kada je mikrofon postavljen blizu usta govornika, omogućujući snimanje vokala, priče i drugih zvukova u optimalnim uvjetima.

Kompaktan, lagan i jednostavan za upotrebu
Slika proizvoda koja prikazuje osobu kako jednom rukom drži mikrofon
Kompaktan, lagan dizajn kućišta

ECM-S1 sastoji se od kompaktnih i laganih jedinica mikrofona/odašiljača i prijamnika koje pružaju izvrsnu funkcionalnost uz visoku kvalitetu digitalnog zvuka. Može se upotrebljavati s kamerom u raznim okruženjima, u zatvorenom i na otvorenom.

Slika proizvoda koja prikazuje kotačić za razinu zvuka na mikrofonu s osvijetljenim LED indikatorima
Lako upravljanje za trenutačnu potvrdu i prilagodbu

Neovisni kotačić AUDIO LEVEL omogućuje trenutačnu prilagodbu razine zvučnog ulaza gornjim kotačićem. Osim toga, status veze između mikrofona i prijamnika može se provjeriti pomoću lampice LINK.

Ilustracija koja prikazuje simbol baterije izravno spojen na prijamnik preko priključka s više sučelja
Prikladno za dugotrajno snimanje na otvorenom

I prijamnik i mikrofon imaju ugrađene baterije. Prijamnik se može upotrebljavati neprekidno s izravnim napajanjem kada je spojen na priključak fotoaparata s više sučelja (MI), na računalo ili drugi uređaj. Mikrofon se može upotrebljavati neprekidno oko 13 sati pri punoj napunjenosti. Mikrofon se može upotrebljavati dulje vrijeme bez brige o bateriji.

Ilustracija radioprijenosa s mikrofona na prijamnik pričvršćen na kameru
Poboljšana fleksibilnost u snimanju zvuka putem bežičnog prijenosa

Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) i kodek LC3plus​pružaju nisku potrošnju energije, nisku latenciju i kvalitetan zvuk. Komunikacija je moguća na udaljenosti do 150 m pri jasnoj vidljivosti, za fleksibilnost u postavljanju vanjskog mikrofona.

Slika upotrebe koja prikazuje ženu kako pjeva u mikrofon pričvršćen na stalak s polugom
Podržava različite načine montaže i pričvršćivanja

Mikrofon se može pričvrstiti na postolje tijekom snimanja, a kut mikrofona može se namještati naprijed-natrag. Osim navedenog, navoj od 1/4" na dnu mikrofona može se upotrebljavati za postavljanje mikrofona na tronožac ili se može upotrijebiti adapter za konverziju za pričvršćivanje mikrofona na krak stalka

Širok raspon opcija s kamerama i dodatnim uređajima
Slika upotrebe koja prikazuje dvoje ljudi koji sjede vani, mikrofon je ispred njih, a kamera s priključenim prijamnikom u blizini
Priključak s više sučelja za minimalno kašnjenje zvuka i napajanje bez kabela

Povezivanjem prijamnika s fotoaparatom Sony koji podržava priključak s više sučelja (MI), kao što je jedan od digitalnih fotoaparata s izmjenjivim objektivom serije α™ ili kamera za vlogove, eliminira potrebu za zasebnim kabelom za napajanje ili zvučnim sučeljem.

Ilustracija koja prikazuje valne oblike koji predstavljaju digitalni zvuk koji se prenosi s prijamnika na kameru putem priključka s više sučelja
Bežično snimanje zvuka u kombinaciji s kamerom

Spajanjem prijamnika na kameru tvrtke Sony koja podržava priključak s više sučelja (MI) s digitalnim zvučnim sučeljem, zvuk visoke kvalitete može se snimiti i prenijeti digitalno bez degradacije, uz bežičnu vezu koja omogućuje maksimalnu slobodu snimanja.

Slika upotrebe koja prikazuje osobu koja kuha dok mikrofon stoji u blizini, a prijamnik je USB kabelom spojen na pametni telefon na stalku
USB digitalni zvučni izlaz

I mikrofon i prijamnik opremljeni su priključkom za USB Type-C® koji pruža 48 kHz / 24-bitni digitalni zvučni izlaz. To omogućuje spajanje mikrofona s raznim uređajima, što omogućuje snimanje i streaming uz različite načine povezivanja.

Ilustracija prijamnika koji je audiokabelom i malim utikačem od 3,5 mm povezan s različitim uređajima poput pametnih telefona i osobnih računala
Zvučni ulaz/izlaz mikrofona preko malog utikača (stereo) od 3,5 mm

Mali utikač od 3,5 mm (stereo) predviđen je za zvučni izlaz iz prijamnika, što omogućuje upotrebu s kamerama, osobnim računalima, IC snimačima i drugim uređajima koji nisu opremljeni priključkom s više sučelja.

Slika upotrebe koja prikazuje čovjeka kako nosi slušalice kabelom povezane s mikrofonom dok sjedi ispred zaslona računala
Praćenje zvuka putem slušalica

Mikrofon je opremljen izlazom za slušalice koji omogućuje praćenje zvuka putem slušalica (prodaju se zasebno) tijekom snimanja putem USB veze.

Širok raspon mikrofona
Slika proizvoda koja prikazuje nekoliko modela mikrofona Sony jedan pored drugog
Proširenje linije mikrofona tvrtke Sony

Osim šireg izbora dostupnih mikrofona Sony, sada možete birati između šireg raspona opcija ovisno o situaciji i aplikaciji za koju želite upotrebljavati mikrofon.

Specifikacije i značajke

Bežični mikrofon za streaming ECM-S1 pruža jasan zvuk visoke kvalitete i niske razine šuma u kompaktnoj, laganoj jedinici. S obzirom na to da nudi i bežične i kabelske veze, može pružiti zvuk visoke kvalitete s minimalnim kašnjenjem zvuka za širok raspon uređaja, uključujući kamere, računala i pametne telefone.
  • Zvuk visoke kvalitete s minimalnim kašnjenjem iz prijenosnog mikrofona za streaming

  • Kompaktan, lagan, jednostavan za nošenje i rad u zatvorenom ili otvorenom prostoru

  • Kabelska i bežična veza, što omogućuje povezivanje s raznim uređajima

  • Bežična distribucija s niskom latencijom i vrhunskom kvalitetom digitalnog zvuka

  • Visokokvalitetne mikrofonske kapsule i filtar za smanjenje buke za vrhunsku kvalitetu zvuka

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto