Slika proizvoda
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Slika proizvoda

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Idealni bežični mikrofon za vlogove

Pojednostavnite snimanje vlogova i intervjua uz bežični mikrofon ECM-W2BT. Budući da je bežičan, omogućuje bezbrižno snimanje i jamči kristalno jasan zvuk u različitim okruženjima bez brige o usmjerenju mikrofona ili udaljenosti od mikrofona. 

Neometani zvuk visoke kvalitete 
Slika osobe koja govori u odašiljač tijekom snimanja
Jasno hvatanje zvuka iz svih smjerova

ECM-W2BT može se pomoću kopče postaviti blizu usta osobe čiji se glas snima. Višesmjerna kapsula mikrofona omogućuje jasno hvatanje glasa bez obzira na to odakle dolazi, pa ne morate brinuti o usmjerenju mikrofona.

Slika proizvoda na kojoj se prikazuje ECM-W2BT priključen na α7C
Učinkovito smanjenje šuma tijekom prijenosa zvuka

Za razliku od analognog prijenosa zvuka, ne morate brinuti o interferencijama signala. Samo uparite ECM-W2BT s kompatibilnim Sonyjevim fotoaparatom koji podržava digitalno sučelje za zvuk putem priključka MI radi jasnog zvuka s niskom razinom šuma.

Slika proizvoda na kojoj se prikazuje gumb atenuatorske sklopke
Jednostavna optimizacija zvuka za svaki izvor

Funkcija prigušivača omogućuje vam jednostavnu prilagodbu razina snimanja prema izvoru. Jednostavno prekidačem smanjite razinu vrlo glasnih zvukova ili pojačajte tihe zvukove da biste postigli optimalne razine zvuka. 

Slika osobe koja postavlja priloženu zaštitu od vjetra na ECM-W2BT
Jasan zvuk čak i vani na vjetru 

Jedinica se isporučuje sa zaštitom od vjetra, što omogućuje ugodno vanjsko snimanje. Pričvrstite zaštitu od vjetra na mikrofon da biste učinkovito smanjili buku vjetra i zvuk disanja te dobili jasan i stabilan zvuk čak i kada snimate vani na vjetrovit dan.

Slika kodeka AptX Low Latency Bluetooth za bežični prijenos zvuka
Stabilan prijenos između mikrofona i prijemnika

Bluetooth® kodek Qualcomm® aptX™ Low Latency koristi se za prijenos između mikrofona i prijemnika, čime se dobiva niska latencija i vrhunska kvaliteta zvuka. Time ćete izbjeći stres ponovnog snimanja zvuka zbog smetnji u snimljenom zvuku, dok niska latencija omogućuje bolje podudaranje zvuka s videozapisom.  

[1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

Snimanje bez stresa uz maksimalnu pouzdanost
Slika na kojoj se prikazuje maksimalna udaljenost za povezivanje do 200 metara
Stabilno snimanje zvuka

Zahvaljujući dvostruko većem kapacitetu nego kod klasičnih konfiguracija, poboljšana bežična povezivost znatno smanjuje rizik do prekida prijenosa zvuka, čak i na prometnim mjestima s mnogo bežične aktivnosti. Na mjestima s dobrom vidljivošću i bez prepreka komunikacija je moguća na najviše 200 metara, što omogućuje veću fleksibilnost u konfiguracijama fotoaparata i zvuka.

[1] Do 200 m na mjestima s dobrom vidljivošću.

Dugotrajna baterija za dulja snimanja 

Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji mikrofona ECM-W2BT, ne morate brinuti o trajanju baterije ni tijekom cjelodnevnog snimanja na otvorenom. Kada se upari s fotoaparatima koji podržavaju napajanje putem priključka MI, možete bežično snimati i do 9 sati.

Slika na kojoj se prikazuje maksimalno trajanje baterije od devet sati uz bežičnu vezu
Slika osobe koja koristi ECM-W2BT pokraj vodopada
Konstrukcija otporna na prašinu i vlagu

Uz dizajn otporan na vlagu i prašinu, ECM-W2BT savršen je za ugodno vanjsko snimanje. Komponente imaju brtve za zaštitu od vremenskih prilika i poklopce za priključke kojima se maksimizira otpornost na prašinu i vlagu.

Jedan mikrofon, više konfiguracija
Slika dviju osoba koje mikrofonom ECM-W2BT snimaju glas pomoću odašiljača i prijemnika
Podrška za snimanje dviju osoba 

ECM-W2BT možete koristiti i kada je potrebno snimati dvije osobe (osobu ispred fotoaparata i osobu koja rukuje fotoaparatom). Osim glavnog bežičnog mikrofona dostupan je i mikrofon unutar prijemnika, koji omogućuje snimanje osobe koja rukuje fotoaparatom i osobe ispred fotoaparata. 

I snimanje više osoba je jednostavno

Postavite mikrofon na središnje mjesto tako da priključni zaštitni držač priložen uz jedinicu koristite kao stalak za mikrofon. Višesmjerni mikrofon snimit će zvuk svih osoba, čak i ako ih je mnogo. 

Slika mikrofona ECM-W2BT na stolu s priloženim priključnim držačem kao stalkom za mikrofon
Slika proizvoda na kojoj se prikazuje 3,5-milimetarski mini stereopriključak na vrhu odašiljača
Proširivost uz 3,5 mm mini stereopriključak

Učinite svoje vlogove profesionalnijima uz realističniji zvuk. Mikrofon je proširiv putem 3,5-milimetarskog mini stereopriključka na odašiljaču i može se priključiti ECM-LV1 radi kvalitetnog stereozvuka.

Osoba koja kabelom povezuje ECM-W2BT s kompatibilnim fotoaparatom putem 3,5-milimetarskog mini stereopriključka
Fleksibilna povezivost

Osim što se može priključiti na Sonyjeve fotoaparate s priključkom MI, ECM-W2BT može se koristiti i sa širokom lepezom drugih fotoaparata i opreme. 3,5 mm mini stereopriključak omogućuje priključivanje prijemnika na druge fotoaparate, računala, diktafone i druge uređaje s analognim audioulazom. 

Osoba koja koristi ECM-W2BT uz ECM-LV1
Savršeno uparivanje s mikrofonom ECM-LV1

Posve crn, jednostavan i neupadljiv dizajn mikrofona ECM-LV1 omogućuje neometano snimanje zvuka i korištenje s bilo kojom vrstom odjeće. Kopča se zakreće za 360 stupnjeva, pa ga možete postaviti bilo gdje na odjeću.

Prenosiv i praktičan 
Slika osobe koja vadi ECM-W2BT iz džepa
Kompaktan i lagan dizajn za laku prenosivost

ECM-W2BT lagan je i lako se nosi, što jamči odličnu prenosivost, posebice prilikom snimanja na otvorenom. Mikrofon teži samo 27 grama, a prijemnik 28 grama, pa ih nećete ni osjetiti prilikom snimanja.

Slika osobe koja koristi fotoaparat s mikrofonom ECM-W2BT bez kabela za njihovo povezivanje
Konfiguracija bez kabela za snimanje bez stresa

Uz Sonyjev fotoaparat s priključkom MI možete koristiti postavljanje bez kabela, pa nećete morati brinuti o kabelima i nehotičnom iskopčavanju. Uz to, digitalno sučelje za zvuk dostupno na kompatibilnim fotoaparatima jamči kristalno čist digitalni zvuk. 

Slika proizvoda na kojoj se prikazuju preklopni gumbi
Praktični prilagodljivi načini hvatanja zvuka

Prekidač na prijemniku omogućuje odabir jednog od triju načina hvatanja zvuka – samo putem mikrofona, samo putem prijemnika ili putem mikrofona i prijemnika. 

Slika na kojoj se prikazuje žaruljica veze
Zaštita od neuspješnog snimanja

ECM-W2BT na prijemniku ima jasne signalne LED žaruljice koje jamče bezbrižno snimanje. Žaruljica LINK (Veza) upućuje na status komunikacije između mikrofona i prijemnika, a žaruljica POWER (Napajanje) upućuje na raznu napunjenosti baterije.

Slika proizvoda na kojoj se prikazuje nošenje mikrofona ECM-W2BT s odašiljačem i prijemnikom pomoću zaštitnog držača
Laka prenosivost

Priključni zaštitni držač priložen uz ECM-W2BT omogućuje nošenje prijemnika i mikrofona kao jedne jedinice. Držač pojednostavnjuje korištenje kombinacije prijemnika i mikrofona, a služi kao i praktična jedinica za pohranu kada ECM-W2BT želite ponijeti sa sobom. 

Specifikacije i značajke

Poboljšajte kvalitetu snimanja zvuk i uživajte u većoj svestranosti uz ECM-W2BT, bežični mikrofon koji je savršen za snimanje vlogova. Računajte na jasno snimanje zvuka bez stresa i brige o okolnom zvuku ili usmjerenju mikrofona zahvaljujući bežičnoj konfiguraciji i višesmjernom dizajnu koji je optimiziran za snimanje ljudskih glasova iz svih kutova.
  • Bežični mikrofon idealan za snimanje vlogova

  • Kompatibilnost s digitalnim zvučnim sučeljem MI Shoe za nisku razinu šuma i zvuk visoke kvalitete

  • Dvostruko snimanje uz mikrofon na prijemniku i odašiljaču za jednostavno snimanje zvuka osobe i korisnika fotoaparata bez dodatne opreme.

  • Pouzdana povezivost čak i u okruženjima s puno ljudi

  • Do 9 sati bežične veze uz ugrađenu bateriju i napajanje iz fotoaparata

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto

Recenzije

Mišljenje korisnika