Slika prijamnika i dvaju mikrofona-odašiljača
Slika prijamnika pričvršćenog na priključak kamere s više sučelja i dvaju mikrofona-odašiljača s pričvršćenim zaštitama od vjetra
Slika prijamnika i mikrofona-odašiljača s isporučenim dodacima
Slika koja prikazuje pogled na desnu stranu mikrofona-odašiljača
Slika koja prikazuje gornju stranu mikrofona-odašiljača
Slika koja prikazuje lijevu stranu dvokanalnog prijamnika
Slika koja prikazuje gumb SAFETY na prijamniku
Slika koja prikazuje pogled odozgo na dvokanalni prijamnik
Slika koja prikazuje mikrofone-odašiljače i prijamnik u kućištu za punjenje
Slika proizvoda koja prikazuje dvije jedinice mikrofona-odašiljača i prijamnik u kućištu za punjenje na drvenom stolu
Dvokanalni bežični mikrofon za digitalno snimanje visoke kvalitete

ECM-W3 sastoji se od dva mikrofona-odašiljača s mikrofonskim jedinicama visokog omjera signala i šuma (S/N) i dvokanalnog prijamnika. Odašiljači i prijamnik digitalno obrađuju zvuk, a prenose ga bežično, omogućujući hvatanje i snimanje glasova dvaju govornika s vrhunskom jasnoćom i niskom razinom šuma.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Digitalno snimanje zvuka vrhunske kvalitete
Slika situacije koja prikazuje muškarca i ženu kako snimaju kamerom s mikrofonom.
Visokokvalitetno digitalno snimanje zvuka

Mikrofonske jedinice s visokim omjerom signala i šuma (S/N) integrirane su u dva kombinirana mikrofona-odašiljača, što omogućuje jasno snimanje glasa s niskom razinom šuma.

Ilustracija kamere i mikrofona povezanih valovima koji predstavljaju digitalne signale
Visokokvalitetan dvokanalni digitalni prijenos

Povezivanje dvokanalnog prijamnika s fotoaparatom Sony koji podržava priključak s više sučelja (MI), kao što su digitalni fotoaparati s izmjenjivim objektivom serije α™ ili kamera za vlogove, omogućuje da se izlaz digitalnog zvučnog signala iz prijamnika snima kućištem kamere, omogućujući visokokvalitetno snimanje zvuka uz minimalnu kontaminaciju bukom.

Slika upotrebe koja prikazuje čovjeka s mikrofonom koji govori u prepunom javnom prostoru
Funkcije filtra za suzbijanje buke

Filtar za smanjenje buke s digitalnom obradom signala za uklanjanje buke i visokopropusni filtar koji smanjuje šum u rasponu niskih frekvencija su sa strane mikrofona. Potrebno je manje uklanjanja buke u postprodukciji, pa je tijek rada učinkovitiji.

Veliki izbor metoda snimanja zvuka
Slika upotrebe koja prikazuje prijamnik mikrofona pričvršćen na kameru
Kompatibilno s priključkom s više sučelja (MI)

Prijamnik se može lako priključiti na kameru Sony koja podržava priključak s višestrukim sučeljem (MI), kao što je jedan od digitalnih fotoaparata s izmjenjivim objektivima serije α™ ili kamera za vlogove, bez kabela, za trenutačno snimanje zvuka i protiv smetnji LCD monitora s promjenjivim kutom čak i kada je otvoren vodoravno za snimanje. To omogućava veći stupanj slobode i pokretljivosti prilikom snimanja.

Fotografija muškarca i žene koji nose mikrofone i smiješe se kameri s pričvršćenim prijamnikom
Jednostavnost bežične veze

ECM-W3 sastoji se od dva mikrofona-odašiljača i dvokanalnog prijamnika, omogućujući bežično snimanje glasa dvaju govornika. Komunikacija je moguća na udaljenosti do 150 m na lokacijama jasne vidljivosti uz Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) i kodek LC3plus, za nisku potrošnju energije, nisku latenciju i visoku kvalitetu zvuka. Ušteda energije također je omogućila smanjenje veličine baterije.

Slika proizvoda koja prikazuje sigurnosni gumb na prijamniku
Sigurnosne funkcije i funkcije prigušivanja

Dostupna je sigurnosna funkcija za istovremeno snimanje dvaju zvučnih signala, jednog s normalnom glasnoćom, a drugog s 20 dB nižom, smanjujući rizik od izobličenja pri snimanju glasnog zvuka. Tu je i funkcija prigušivača koja omogućuje postavljanje razine snimanja na jednu od tri vrijednosti u skladu s glasnoćom zvuka.

Slika proizvoda koja prikazuje zvučni priključak od 3,5 mm i USB priključnicu na prijamniku
Zvučni ulaz/izlaz mikrofona

Mali utikač od 3,5 mm (mono) služi kao ulazni terminal za vanjski mikrofon sa strane mikrofona, a mali utikač od 3,5 mm (stereo) sa strane prijamnika služi kao terminal zvučnog izlaza. Osim prikupljanja zvuka upotrebom stereo-kompatibilnog mikrofona bubice, moguć je i izlaz na uređaje koji nisu opremljeni priključkom s više sučelja (MI).

Fotografija muškarca koji održava prezentaciju s mikrofonom na odjeći
USB digitalni zvučni izlaz

Digitalni zvuk (48 kHz / 24 bita) može se emitirati s prijamnika putem USB kabela na pametni telefon ili osobno računalo ili na uređaj kompatibilan s USB ulazom za zvuk radi snimanja.

Kompaktnost, mala težina i visoka pouzdanost
Slika upotrebe koja prikazuje čovjeka kako pričvršćuje mikrofon na svoju odjeću
Kompaktan i lagan dizajn

I mikrofoni-odašiljači i prijamnik iznimno su pokretljivi i prenosivi te su kompaktni i dovoljno lagani da ne smetaju prilikom nošenja ili snimanja. Dizajnirani su da budu otporni na prašinu i vlagu pa se mogu bezbrižno upotrebljavati na otvorenom.

Slika proizvoda koja prikazuje prijamnik
Funkcije obavijesti o statusu

Žaruljica LINK pokazuje status komunikacijskog kanala između mikrofona i prijamnika kako bi se spriječile pogreške pri snimanju. Žaruljice POWER na mikrofonu i prijamniku pokazuju razinu napunjenosti baterije kako bi se spriječile pogreške u snimanju zbog istrošene baterije.

Ilustracija napajanja s kamere na prijamnik
Funkcija Battery Assist

Napajanje se prima izravno iz digitalnih fotoaparata serije α™ s izmjenjivim objektivima ili kamera za vlogove do prijamnika.

Slika proizvoda koja prikazuje mikrofon i prijamnik u kućištu za punjenje
Kompaktno kućište za punjenje

Malo kućište za punjenje uključeno je u paket, što vam omogućuje da nastavite snimati bez brige da će vam se istrošiti baterija. Jedinica mikrofona-odašiljača može neprekidno raditi približno 6 sati ako je u potpunosti napunjena.

Slika proizvoda koja prikazuje mikrofon s pričvršćenom zaštitom od vjetra
Zaštita od vjetra (uključeno)

Priložena zaštita od vjetra može se upotrebljavati za smanjenje šuma vjetra koji se može pojaviti kada mikrofonu zasmetaju jak vjetar ili dah. To omogućuje stabilno i jasno snimanje glasa govornika, čak i pri snimanju na otvorenom.

Širok raspon mikrofona
Slika proizvoda koja prikazuje modele mikrofona Sony jedan pored drugog
Proširenje linije mikrofona tvrtke Sony

Osim šireg izbora dostupnih mikrofona Sony, sada možete birati između šireg raspona opcija ovisno o situaciji i aplikaciji za koju želite upotrebljavati mikrofon.

Specifikacije i značajke

ECM-W3 sastoji se od dva mikrofona-odašiljača s mikrofonskim jedinicama visokog omjera signala i šuma i dvokanalnog prijamnika. Odašiljači i prijamnik digitalno obrađuju zvuk, a prenose ga bežično, omogućujući hvatanje i snimanje glasova dvaju govornika s vrhunskom jasnoćom i niskom razinom šuma.
  • Visokokvalitetno digitalno snimanje zvuka

  • Izvanredan dvokanalni digitalni prijenos zvuka

  • Jednostavnost bez kabela koju donose bežični prijenos i priključak s više sučelja (MI)

  • Kompaktan, lagan, prenosiv, idealan za vlogove i intervjue

  • Svestran s nekoliko vrsta povezivanja

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto