Slika prijamnika i mikrofona-odašiljača
Slika prijamnika pričvršćenog na priključak kamere s više sučelja i mikrofona-odašiljača s pričvršćenom zaštitom od vjetra
Slika prijamnika i mikrofona-odašiljača s isporučenim dodacima
Slika koja prikazuje pogled na desnu stranu mikrofona-odašiljača
Slika koja prikazuje gornju stranu mikrofona-odašiljača
Slika koja prikazuje lijevu stranu prijamnika
Slika koja prikazuje gumb SAFETY na prijamniku
Slika koja prikazuje pogled odozgo na prijamnik
Slika koja prikazuje mikrofon-odašiljač i prijamnik u kućištu za punjenje
Jednokanalni bežični mikrofon za digitalno snimanje visoke kvalitete

ECM-W3S sastoji se od mikrofona-odašiljača s mikrofonskim jedinicama visokog omjera signala i šuma (S/N) i jednokanalnog prijamnika. Odašiljač i prijamnik digitalno obrađuju zvuk, a prenose ga bežično, omogućujući hvatanje i snimanje glasa jednog govornika s vrhunskom jasnoćom i niskom razinom šuma.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Digitalno snimanje zvuka vrhunske kvalitete
Visokokvalitetno digitalno snimanje zvuka

Mikrofonske jedinice s visokim omjerom signala i šuma (S/N) integrirane su u mikrofon-odašiljač, što omogućuje jasno snimanje glasa s niskim šumom.

Visokokvalitetan digitalni prijenos

Povezivanje jednokanalnog prijamnika s fotoaparatom Sony koji podržava priključak s više sučelja (MI), kao što digitalni fotoaparati s izmjenjivim objektivom serije α™ ili kamera za vlogove, omogućuje da se izlaz digitalnog zvučnog signala iz prijamnika snima kućištem kamere, omogućujući visokokvalitetno snimanje zvuka uz minimalnu kontaminaciju bukom.

Funkcije filtra za suzbijanje buke

Filtar za smanjenje buke s digitalnom obradom signala za uklanjanje buke i visokopropusni filtar koji smanjuje šum u rasponu niskih frekvencija su sa strane mikrofona. Potrebno je manje uklanjanja buke u postprodukciji, pa je tijek rada učinkovitiji.

Veliki izbor metoda snimanja zvuka
Kompatibilno s priključkom s više sučelja (MI)

Prijamnik se može jednostavno priključiti na kameru Sony koja podržava priključak s višestrukim sučeljem (MI), kao što je jedan od digitalnih fotoaparata s izmjenjivim objektivima serije α™ ili kamera za vlogove, bez kabela, za trenutačno snimanje zvuka i protiv smetnji LCD monitora s promjenjivim kutom čak i kada je otvoren vodoravno za snimanje. Za veći stupanj slobode i pokretljivosti prilikom snimanja.

Jednostavnost bežične veze

ECM-W3S sastoji se od mikrofona-odašiljača i jednokanalnog prijamnika, omogućujući bežično snimanje glasa jednog govornika. Komunikacija je moguća na udaljenosti do 150 m na lokacijama jasne vidljivosti, uz kodeke Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) i LC3plus​za nisku potrošnju energije, nisku latenciju i visoku kvalitetu zvuka. Ušteda energije također je omogućila smanjenje veličine baterije.

Sigurnosne funkcije i funkcije prigušivanja

Osigurana je sigurnosna funkcija koja omogućuje istovremeno snimanje dvaju zvučnih signala, jednog s normalnom glasnoćom, a drugog s 20 dB nižom, smanjujući rizik od izobličenja tijekom snimanja glasnog zvuka. Također je dostupna funkcija prigušivača koja omogućuje postavljanje razine snimanja na jednu od tri vrijednosti u skladu s glasnoćom zvuka.

Zvučni ulaz/izlaz mikrofona

Mali utikač od 3,5 mm (mono) služi kao ulazni terminal za vanjski mikrofon sa strane mikrofona, a mali utikač od 3,5 mm (stereo) sa strane prijamnika služi kao terminal zvučnog izlaza. Osim prikupljanja zvuka upotrebom stereo-kompatibilnog mikrofona bubice, moguć je i izlaz na uređaje koji nisu opremljeni priključkom s više sučelja (MI).

USB digitalni zvučni izlaz

Digitalni zvuk (48 kHz / 24 bita) može se emitirati s prijamnika putem USB kabela na pametni telefon ili osobno računalo ili na uređaj kompatibilan s USB ulazom za zvuk radi snimanja.

Kompaktnost, mala težina i visoka pouzdanost
Kompaktan i lagan dizajn

I mikrofon-odašiljač i prijamnik iznimno su pokretljivi i prenosivi te su kompaktni i dovoljno lagani da ne smetaju prilikom nošenja ili snimanja. Dizajnirani su da budu otporni na prašinu i vlagu pa se mogu bezbrižno upotrebljavati na otvorenom.

Funkcije obavijesti o statusu

Žaruljica LINK pokazuje status komunikacijskog kanala između mikrofona i prijamnika kako bi se spriječile pogreške pri snimanju. Žaruljice POWER na mikrofonu i prijamniku pokazuju razinu napunjenosti baterije kako bi se spriječile pogreške u snimanju zbog istrošene baterije.

Funkcija Battery Assist

Napajanje se prima izravno iz digitalnih fotoaparata serije α™ s izmjenjivim objektivima ili kamera za vlogove do prijamnika.

Kompaktno kućište za punjenje

Malo kućište za punjenje uključeno je u paket, što vam omogućuje da nastavite snimati bez brige da će vam se istrošiti baterija. Jedinica mikrofona-odašiljača može neprekidno raditi približno 6 sati ako je u potpunosti napunjena.

Zaštita od vjetra (uključeno)

Priložena zaštita od vjetra može se upotrebljavati za smanjenje šuma vjetra koji se može pojaviti kada mikrofonu zasmetaju jak vjetar ili dah. To omogućuje stabilno i jasno snimanje glasa govornika, čak i pri snimanju na otvorenom.

Širok raspon mikrofona
Proširenje linije mikrofona tvrtke Sony

Osim šireg izbora dostupnih mikrofona Sony, sada možete birati između šireg raspona opcija ovisno o situaciji i aplikaciji za koju želite upotrebljavati mikrofon.

Specifikacije i značajke

ECM-W3S sastoji se od mikrofona-odašiljača s mikrofonskim jedinicama visokog omjera signala i šuma i prijamnika. Odašiljač i prijamnik digitalno obrađuju zvuk, a prenose ga bežično, omogućujući hvatanje i snimanje glasa jednog govornika s vrhunskom jasnoćom i niskom razinom šuma.
  • Visokokvalitetno digitalno snimanje zvuka

  • Izvanredan jednokanalni digitalni prijenos zvuka

  • Jednostavnost bez kabela koju donose bežični prijenos i priključak s više sučelja (MI)

  • Kompaktan, lagan, prenosiv i idealan za vlogove

  • Svestran s nekoliko vrsta povezivanja

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto