Slike – Komplet adaptera za XLR
Slike – Komplet adaptera za XLR
Slike – Komplet adaptera za XLR
Slike – Komplet adaptera za XLR
Slike – Komplet adaptera za XLR

Funkcije

Odličan zvuk uz nizak šum

Prilikom povezivanja putem priključka s više sučelja kompatibilnog fotoaparata s ugrađenim digitalnim audiosučeljem, audiosignal izravno se prenosi u fotoaparat u digitalnom obliku te ne dolazi do degradacije. Jednostavan prekidač omogućuje kompatibilnost s velikim izborom fotoaparata putem analognog sučelja.

Bogata mogućnost povezivanja

Za ulaz su dostupna dva XLR/TRS kombinirana priključka i jedan 3,5 mm mini stereopriključak za mikrofon. Kombinirani XLR/TRS priključci mogu se prebaciti na linijski ulaz, mikrofonski ulaz ili mikrofonski ulaz s fantomskim napajanjem od 48 V .

Prilagodljivo postavljanje

Visoka razina fleksibilnosti za korištenje s profesionalnim postoljima i kućištima za kamere. Priloženi su produžni audiokabeli, koji po potrebi omogućuju prilagodbu položaja adaptera za XLR na postolju.

Veza bez kabela

Jednostavno umetnite prilagodnik za XLR u priključak s više sučelja radi izravnog napajanja i povezivanja audiouređaja bez potrebe za dodanim kabelima ili baterijama. Sonyjev priključak s više sučelja omogućuje pametno povezivanje i upravljanje za široku lepezu dodatka, čime se jamči maksimalna fleksibilnost i mobilnost za sustavno snimanje.

Smanjenje mehaničkog zvuka

Napredan dizajn za zaštitu od udaraca i vibracija učinkovito minimizira niskofrekventnu buku prilikom rukovanja koja može smanjiti kvalitetu zvuka. Mogućnost montiranja izravno na kameru bez dodatnih kabela dodatno smanjuje rizik od smanjenja kvalitete audiosnimke zbog buke.

Sveobuhvatna kontrola

Sveobuhvatna mogućnost upravljanja u fazi snimanja može znatno pojednostavniti tijek rada naknadne obrade. Dostupne su kontrole za razinu snimanja (AUTOMATSKI/RUČNO), vezu za razinu snimanja (ULAZ 1 – ULAZ 2), prigušivač i niskopropusni filtar (100/300 Hz).

Priložen je novi superusmjereni usmjereni mikrofon

Priložen je superusmjereni monomikrofon (ECM-XM1) s krznom obloženim štitnikom za vjetar .

Informacije o kompatibilnosti

 

Posjetite stranicu za podršku

Specifikacije

  • Kompaktan, lagani dizajn od svega 187 g (6,6 oz)

  • 2 XLR/TRS ulaza s podrškom za fantomsko napajanje

  • Standardni 3,5-milimetarski mikrofonski ulaz s napajanjem putem priključka

  • Priključak s više sučelja kompatibilan s digitalnim sučeljem za čist zvuk

  • Sveobuhvatno ručno upravljanje i fleksibilno montiranje za profesionalnu upotrebu

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto