Slike – Drška za snimanje s bežičnim daljinskim upravljačem
Slike – Drška za snimanje s bežičnim daljinskim upravljačem

Funkcije

Bežični BLUETOOTH® daljinski upravljač

Kada je pričvršćen kompaktni fotoaparat, daljinske kontrole za snimanje fotografija i videozapisa mogu se koristiti uz normalno držanje drške, bez potrebe za dodirivanjem fotoaparata. Funkcija dodijeljena gumbu C1 može se pozvati i putem gumba C1 na drški.

Nisu potrebni kabeli

Uz bežičnu Bluetooth® komunikaciju nema potrebe za prijenosom kontrolnih signala s drške do fotoaparata putem kabela. Jednostavno usmjerite fotoaparat i snimajte bez ikakvih smetnji.

Otpornost na prašinu i vlagu

Drška svojim dizajnom zadržava prašinu i vlagu izvan sustava, a s obzirom na to da nema kabela, poklopci priključaka na fotoaparatu mogu ostati zatvoreni za maksimalnu zaštitu sustava od prašine i vlage.

Zaobljeni dizajn jamči udobnost

Drška je pažljivo dizajnirana da bi pružala optimalnu stabilnost i udobnost, bez obzira na to je li pričvršćena na kompaktni fotoaparat ili fotoaparat bez zrcala s izmjenjivim objektivom. Gumbima za daljinsku kontrolu lako se pristupa, što jamči neometan i intuitivan rad.

Brze i jednostavne promjene smjera

Brzo i jednostavno namjestite fotoaparat za snimanje fotografija ili videozapisa sebe ili drugih objekata. Poboljšajte šanse za snimanje savršene snimke, čak i prilikom snimanja fotografija i videozapisa bez pomoći. Uz jednostavno namještanje kuta pomoću drške, položaji za zaključavanje pod 90° omogućuju okomito snimanje uz optimalnu stabilnost.

Funkcija fleksibilnog nagiba

Funkcija brzog nagiba olakšava postavljanje idealnog kuta fotoaparata za snimke širokog kadra. Bez obzira na to snimate li autoportrete ili druge objekte, funkcija nagiba omogućuje vam snimanje bez neudobnih položaja.

Koristi se i kao stativ

Raširite praktične noge drške da biste je pretvorili u stabilni stativ i da bi vam obje ruke ostale slobodne za snimanje vlogova i druge radnje.

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x D): [drška] pribl. 49,5 × 173,0 × 42,0 mm (2 × 6 7/8 × 1 11/16 inča)

  • Dimenzije (Š x V x D): [stativ] pribl. 146,5 × 133,5 × 163,0 mm (5 7/8 × 5 3/8 × 6 1/2 inča)

  • Masa: [crni] 215 g (7,6 unci), [bijeli] 186 g (6,6 unci)

  • Maksimalno opterećenje: 1,5 kg (53,0 unce)

  • Kut nagiba: [drška] prema gore: 80 stupnjeva, prema dolje: 90 stupnjeva; [stativ] prema gore: 40 stupnjeva, prema dolje: 90 stupnjeva

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto